Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paranormal Activity

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Böyle bi film varmış yav 2007 yapımı bi yerde trailer'ına denk geldim öyle haberim oldu puanı felan da yüksekmiş halbusi.. izleyen var mı iyi mi ki? Aradım bulamadım forumda..
Bi de anlamadım imdb 2007 yapımı bi film diyo, bu alttaki trailerda sanki yeni gibi yorum yapmışlar başka bi versiyon felan mı nedir..?

http://www.youtube.com/watch?v=RXkMo092Uug&feature=player_embedded
Sosyal ağlarda paylaş

bende o tarihe guvenip tum underground sitelerde aradim bulamadim , sonrasindan dedim nasil olur boylesine ses getirecek (ya da reklamlari iyi) bir filmin torrenti boku pusuru olmaz, oradan bakinca resmi sitesinide inceledikten sonra 2007 tarihinin yanlis olduguna karar getirdim.

amma gereksiz bir aciklama yaptim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
filmde ilginc bir olay var yalniz sinemalara istek dahilinde geliyomus, yani belirli bi sayida vatandas istek yapicak anca ole geliyomus fln diye,

bide cidden tirstiriciymis, NY un en buyuk radyosu, z-100 sanirim 3-4 gun ust uste konusunu yaptiki normalde hergun baska konu tartisiliyo yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kesinlikle, ne hevesle indirdim izlemeye calistim , resmen boguldum izlerken, blair witch gibidir herhalde dedim ama nerde. sigir bir mikah sisman obez bir amerikan kadini ve aptalliklari.

super cozdu mikah :D

bir tek yataktan surukleme sahnesi vardi oda 23 saniye surdu geri kalan 1,5 saat gitti bosa.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sonu da kötü olmakla beraber, ben beğendim. beklediğimi verdi gayet. henüz izlememiş olanlar için; sessiz ve derinden korkutuyor anlık. aktörler çok doğaldı. iyiydi ya film, aşırı kötü filan değil hiç bence.
ha yine de bu türde film izlemek istiyorum ama feci korkmak istiyorum diyenlere [rec] var.
Sosyal ağlarda paylaş

fragmanı çok fazla dikkat eçkmişti cunku blair cadısı nı andıran bir strateji izlemeye çalıştılar ama sanırım bunda başarısız oldular cunku bu filmi bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. ama sinemayla ilgilenenlerin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...