Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Böyle bi film varmış yav 2007 yapımı bi yerde trailer'ına denk geldim öyle haberim oldu puanı felan da yüksekmiş halbusi.. izleyen var mı iyi mi ki? Aradım bulamadım forumda.. Bi de anlamadım imdb 2007 yapımı bi film diyo, bu alttaki trailerda sanki yeni gibi yorum yapmışlar başka bi versiyon felan mı nedir..? http://www.youtube.com/watch?v=RXkMo092Uug&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi arada patide çok geyiği dönmüştü. aramaya inanırsan kesinlikle topiini bulursun. çok korkutucu olduunu ilginç bi film olduunu duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 USA 14 October 2007 (Screamfest Film Festival) USA 18 January 2008 (Slamdance Film Festival) falan gösterilmiş,imdb'den baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o diil de REC 2 gelsin artık yav <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 böle paranormal olayları anlatan film var mı bildiiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 White Noise var, kalite filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hmmm hic bir yerde bulamiyorum bu filmi :( izleme sansimiz da yok sinemada .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hmmm 2009 25 eylul diyor ??? bazi forumlarda ve baska yerlerde ise cikti izledik deniyor anlamadim ne isdir. imdb de 2009 14 ekim diyor. neyse demekki cikmamis daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 abi 2007 diyede yazıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bende o tarihe guvenip tum underground sitelerde aradim bulamadim , sonrasindan dedim nasil olur boylesine ses getirecek (ya da reklamlari iyi) bir filmin torrenti boku pusuru olmaz, oradan bakinca resmi sitesinide inceledikten sonra 2007 tarihinin yanlis olduguna karar getirdim. amma gereksiz bir aciklama yaptim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 2007 ilk gösterimi. Festivalde mi ne gösterilmiş. Henüz vatandaşa gösterilmedi. Çok iddialı bir film, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ekzfaylz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 the fall gibi iste. eskisi kadar olmasada bazi filmler baya gec geliyor vizyona. 2007 yapim yili, gostermisler bi de festivallerde. handy-cam etkiside var tabi ama guzel film demis cogu kisi. yil sonu goruruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arcane said: White Noise var, kalite filmdir. izledim bu arada bunu, daha var mı acacaba böle gerçek filmler ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 White Noise 2: The Light de varmis birinciyi incelerken cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 filmde ilginc bir olay var yalniz sinemalara istek dahilinde geliyomus, yani belirli bi sayida vatandas istek yapicak anca ole geliyomus fln diye, bide cidden tirstiriciymis, NY un en buyuk radyosu, z-100 sanirim 3-4 gun ust uste konusunu yaptiki normalde hergun baska konu tartisiliyo yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dusmus ve oha diyebilirim 30k leech 16k seed dunden bugune bu nasil talep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 pfff nasi baydim anlatamam. son 5 dakkasi belkide, bumuymus yani :( offf of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Tam bir hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kesinlikle, ne hevesle indirdim izlemeye calistim , resmen boguldum izlerken, blair witch gibidir herhalde dedim ama nerde. sigir bir mikah sisman obez bir amerikan kadini ve aptalliklari. super cozdu mikah :D bir tek yataktan surukleme sahnesi vardi oda 23 saniye surdu geri kalan 1,5 saat gitti bosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bu muydu be. (td)(td) Böyle inanılmaz bir son olsa belki kurtarırdı. Tek güzel sahne var onu da Kanuni spoil etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2 sonu da kötü olmakla beraber, ben beğendim. beklediğimi verdi gayet. henüz izlememiş olanlar için; sessiz ve derinden korkutuyor anlık. aktörler çok doğaldı. iyiydi ya film, aşırı kötü filan değil hiç bence. ha yine de bu türde film izlemek istiyorum ama feci korkmak istiyorum diyenlere [rec] var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 uyumak için ideal film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oguz34 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fragmanı çok fazla dikkat eçkmişti cunku blair cadısı nı andıran bir strateji izlemeye çalıştılar ama sanırım bunda başarısız oldular cunku bu filmi bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. ama sinemayla ilgilenenlerin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 izlemeye başladım şimdi bakalım nasılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar