Ellun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 arkadaşlar eskilerden devam eden varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mir-ally Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ne kadar eski mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eclipse server bizim ottoman guildi var o kadar eski :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mag Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eclipsedeyim nickimde magnesia 5 yıl kafadan oldu bnmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 varsa kalan hala ben gelmeyi düşünoyorum ... drange di ismim ne günlerdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eclipsedeyim bende karakterlerim Biander ve Kursad. Beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mir-ally Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben de geldim biraz zaman geçirmeye, bakayım duruma diye. Mirally Niomir Miris karakterlerimin adı... Eclipse'deyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ottoman guildi pek yabancı gelmiyor bana. o guildin son zamanlarını görmüştüm galiba. varyemez sizin guildde miydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elder_Jedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 zaman zaman eclipse'e ugruyorum, ordaki ign satori idi. (simdi bastian) simdiki server'im chimaera, oraya da gelmek isteyenleri beklerim. (ign: solaris, zeus, bastian) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Grafik motorlarını geliştirseler. CU daki hali olsa kafadan oynarım. Başka oyuna gerek yok. Expansion çıakrtıp güzlleştirseler keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bu oyun bitti daha neyini bekliyorsunuz. Lucas geri çekti haklarını. SOE de tutup kafasına göre yapamaz işini. Ellerinde kaldı bu şekilde işte. Ayrıca motoru yenileseler de kimse oynamaz. SOE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 grafik motorunun nesi var? hala oynanan wowdan daha güzel grafikleri şu anda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya beyler ben hiç oynamadım bu oyunuda, şimdi başlasam çok mu geç sizce. ya biliyorum size küfür gibi geliyor bu soru ama kusura bakmayın yauv, heryerde so öldü so öldü diyolar sonra bi yazı okuyorum işte so geri döndü, serverlar eski haline döndü falan yazmışlar. kafam karıştı yani. ne diyorsunuz bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ya ben bu steam de galaxies online complete online bilmemnesini aldım ama 100 dolarlık olanı değil 20 dolar olanı yani, sadece galaxies yazıyordu şimdi ben bide bunun üstüne başka eklentiler mi almak zorundayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar