Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 PS3'te PSH deneyen var mı? Elinizdeki oyunlara göre beleş item veriyormuş, Akuma tşörtü, Batman Batcave Outpost'u felan. US hesabıyla oynuyorum da bana vermedi item. Acaba oynadığınız hesabın oyun dosyalarına göre değil de save dosyalarına göre mi veriyor? Boşu boşuna PSH'e para vermek istemiyorum, beleş item varsa güzel olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 baska topicde yazdim, US home da bedava cop yok oyunlarlada alakasiz sahip oldugum oyun itemi icin apra istiyor gene benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 valla akuma tshirtü var bende para falan vermedim kendi açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 haftalik hedelerdendir o bendede full star trek , GIjoe kostumleir var EU home da ama oyunlari filan yok :p git bi dene ryu kostumu filan almayi para isticekmi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Batman'in Arkham'daki Batcave'ini açtığımızda geliyormuş outpost. http://blog.us.playstation.com/2009/08/batcave-outpost-apartment-motorstorm-event-space-and-tons-more-coming-to-playstation-home/ Save gerekiyor yani. Peki şey mümkün mü? Bir hesaptaki save dosyasını diğer hesaplarla paylaşmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 mumkun diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar