SinlessSaint Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cebimden telefonu çıkardım abi ekranı çatlamış. aklıma söyleyecek birşey gelmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Olm böyle şanssızım diye gezindikçe algida seçicilık başlıyor zaten. Her boka hay * şansımı diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kesin büyü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abvblizzard said: Olm böyle şanssızım diye gezindikçe algida seçicilık başlıyor zaten. Her boka hay * şansımı diyosun. ne diyeyimki. hiçbişeymi düzgün gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oha curse yemişin adeta. bence işi pi.liğe vur hiçbişiyi sallama. ben öyle yaparım genelde çok mühim diilse tınnn tınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Hayat böyledir kardeş, bir önünde olur bir arkanda. Boşver geçer bu günler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yuksek sesle fedon dinle. ii gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ben cok sinirlenince yemek yiyorum sakinlesiyorum deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ben sinirlenince, içimdekileri kağıda döküyorum ve rahatlıyorum dostum. o kağıtta neler yazdığını bir bilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: olmuşla ölmüşe çare yok şu hayatta sadece. hepimiz aynı durumdayız. kah ağlıyoruz,kah gülüyoruz ...... şu mesajı dördüncüye mi ne görüyorum farklı yerlerde, dedim gidiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ahahaaha üsteki mesaj beni benden aldı. sen 3cüye gördün msn da bana her dk yazıyo. 6. kattayız zaten huzura allaha yakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 SinlessSaint said: 2 tane eski klavyemi kırdım hala sakinleşmedim Current klavyesine dokunmamış. Bilinçli ergen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sonra neden bir crazy turkish kid yok, neden biz ekol olamıyoruz. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 çünkü fakir bi milletiz. biliyoruz ki crazy kid olursak o bilgisayar vitrini üstüne kaldırılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Helcaraxe said: basket oynuyorsan teke tek yapalım seni depresyona sokayım ozaman :D Selam Yargılarım,emekli ederim adamı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oo çelınc geldi merde. merd go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 arkadaşım bir kulaklık hediye etti, kutuyu yeni açtım kulaklıgın teki çalışmıyor. Her zaman birşeyler ters gitmek zorundamı ya @_@! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 saçma sapan seyleri kafaya takmayın her zaman ıcınde bulundugunuz durumun avantajlarını gormeye calısın bir gun cat diye cok daha kotu bir duruma duserseniz bugunlerinizi ararsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 İyi tarafından bak diğer teki çalışıyo :P Yok harbi şanssız bi adamsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Tenekeadam said: Helcaraxe said: basket oynuyorsan teke tek yapalım seni depresyona sokayım ozaman :D Selam Yargılarım,emekli ederim adamı. Saygılar. hahahaha beton olmadıkça heryerde oynarım , yani parkede oynarım istersen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 eski klavye kırmakla olmaz o iş . yenisini kırıcan ki otursun evlat acısı gibi ozaman öğrenirsin kendini kontrol etmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 chambers said: eski klavye kırmakla olmaz o iş . yenisini kırıcan ki otursun evlat acısı gibi ozaman öğrenirsin kendini kontrol etmeyi G15' i kırarsam oturur doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya haklısın aynısı bende de var.bide patide ki çok başarılı arkadaşların yazılarını okuyup daha çok bunaltma kendini.ben okuyunca vay be millet neler yapıo sen nerdesin die düşünüom ama aslında biz çoğunluktayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 söz konusu şansızlık olunca ben efsaneyim artik sinirlenemiyoruz bile. hatta bak şöyle diyim gecen tesadüfen fark ettik wow karakterimde raid drop olan bi tane item war bir tane bu gariban yazik kac raide girmiş ahah gülüyoruz artik sıkmıcaksin canini öyle şansızım diye yoksa her şeyi o tarafdan görmeye basliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi de herkesin kendini dierlerinden daha şanssız görme durumu var tabi üstteki arkadaş gibi.yani en azından oyunu oynamış e ben hiç oynamadım nolcak.e hadi ben oynamadım ama pc m var e dier adam da o da yok .öbür adamın evi yok dierinin kolu yok bilmemne bu böle uzar fazla takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar