Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 Students Version Fiyatı Açıklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
normalde digital download olarak satın alıyorsun da, yaklasık 12$ daha verip cd/dvd de isteyebiliyorsun sanırım, ama amerika dısı diye, onda sorun cıkabilir (daha bunu da alamadık gerci ehueh)...
Mesaj tarihi:
yok yok iso abi, exe falan degil, zaten satın aldıgın sayfanın faq'ına girdiginde orada nasıl boot edip ya sıfırdan ya upgrade, nasıl kuracagını anlatıyor...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hortlatiyorum ama yeni konu acmak istemedim. $30 verip indirdim. Ilk olarak downloader dosya iniyor, .exe. Inen dosya yine .exe dosyasi. Onu acinca, icindekileri expand ediyor, klasorun icinde setup.exe oluyor. Onu da calistirinca (autorun) install now secenegi ve check compatibility var.

Yukleme icin iki secenek mevcut. Belirtilen kistaslara uyan isletim sisteminiz varsa Upgrade edebiliyorsunuz; yoksa custom'i secebiliyorsunuz. Custom'i sectikten sonra size hangi partition'a yuklemek istediginiz soruluyor. Her sey silinip yukleme gerceklesiyor. Upgrade derseniz ne gibi dertler olusacagini ileride, sorun yasadikca anlatirim...
Mesaj tarihi:
Alis said:

Arkadaşlar tr'den'de alinabiliyor link istedim vercekler bu akşama doğru..

nereden alınabiliyormuş. öğrenebilen var mı??

bu konudaki linkteki kampanya sadece amerika için geçerli sanıyorum.
Mesaj tarihi:
Ya Alis diyor ki link yollayacaklar. Yollarlarsa, alinabiliyordur... Ben sozlesmeyi okudum, orada "ABD'de okuyorum" diye bir beyanda bulunuyorsun. Eger cok katilarsa bu kurallarinda alinamiyordur.. Yok kati degillerse, basvuranlara yollarlar tabii ki. Yalniz kistaslari .edu email adresi olmasi. .edu.tr olunca nolur ben bilmem.
Mesaj tarihi:
Bu kampanya amerikada geçerli imiş yani undergraduate olmanız gerekliymiş bundan yararlanmak için. Türkiye için ayri bir kampanya yapilmiş bu'da sizin bimlerinizden tahsis edilebiliyormuş çıkış tarihinden itibaren.
Mesaj tarihi:
win7 japon sürümünün system voiceunu mizuki nana ya seslendirtmek kimin fikriyse benim için teşekkür et penth

her tam ekran sesinde ja~jaaaan duymaktan gülmeden windows kullanamıyorum
Mesaj tarihi:
Alis said:

Bu kampanya amerikada geçerli imiş yani undergraduate olmanız gerekliymiş bundan yararlanmak için. Türkiye için ayri bir kampanya yapilmiş bu'da sizin bimlerinizden tahsis edilebiliyormuş çıkış tarihinden itibaren.

bim ne ya :S
Mesaj tarihi:
bilgi işlem merkezi

Alis said:

peki fiyatlarıda aynı mı olucak bunun hakkında bilgin var mı?
  • Yeni Oluştur...