Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 Students Version Fiyatı Açıklandı

Alis

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Hortlatiyorum ama yeni konu acmak istemedim. $30 verip indirdim. Ilk olarak downloader dosya iniyor, .exe. Inen dosya yine .exe dosyasi. Onu acinca, icindekileri expand ediyor, klasorun icinde setup.exe oluyor. Onu da calistirinca (autorun) install now secenegi ve check compatibility var.

Yukleme icin iki secenek mevcut. Belirtilen kistaslara uyan isletim sisteminiz varsa Upgrade edebiliyorsunuz; yoksa custom'i secebiliyorsunuz. Custom'i sectikten sonra size hangi partition'a yuklemek istediginiz soruluyor. Her sey silinip yukleme gerceklesiyor. Upgrade derseniz ne gibi dertler olusacagini ileride, sorun yasadikca anlatirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Alis diyor ki link yollayacaklar. Yollarlarsa, alinabiliyordur... Ben sozlesmeyi okudum, orada "ABD'de okuyorum" diye bir beyanda bulunuyorsun. Eger cok katilarsa bu kurallarinda alinamiyordur.. Yok kati degillerse, basvuranlara yollarlar tabii ki. Yalniz kistaslari .edu email adresi olmasi. .edu.tr olunca nolur ben bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgi işlem merkezi

Alis said:

Bu kampanya amerikada geçerli imiş yani undergraduate olmanız gerekliymiş bundan yararlanmak için. Türkiye için ayri bir kampanya yapilmiş bu'da sizin bimlerinizden tahsis edilebiliyormuş çıkış tarihinden itibaren.

peki fiyatlarıda aynı mı olucak bunun hakkında bilgin var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...