barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 sadece premium mu var? prof versiyonu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 aaa prof varsa daha iyi, ben de direk home premium gosterdi yanda, yalnızca 32bit, 64bit secimi yaptırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 orjinalinden farkı var mı bunun ? orjinalden kopyam ı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Evet, bende kayıt yaptım okulum için bizimkinin amerika bağlantıları var belki olur fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Peki buradan biz CD/DVD mi indirecez yoksa update falan diyor, kafalarina gore aptalca bir is yapmis olmasinlar sakin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 normalde digital download olarak satın alıyorsun da, yaklasık 12$ daha verip cd/dvd de isteyebiliyorsun sanırım, ama amerika dısı diye, onda sorun cıkabilir (daha bunu da alamadık gerci ehueh)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Tamam digital download da, o digital download'la bana .iso mu gelecek yoksa .exe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yok yok iso abi, exe falan degil, zaten satın aldıgın sayfanın faq'ına girdiginde orada nasıl boot edip ya sıfırdan ya upgrade, nasıl kuracagını anlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Arkadaşlar tr'den'de alinabiliyor link istedim vercekler bu akşama doğru.. MCSA'lar için ayri utility varmiş yalniz bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hortlatiyorum ama yeni konu acmak istemedim. $30 verip indirdim. Ilk olarak downloader dosya iniyor, .exe. Inen dosya yine .exe dosyasi. Onu acinca, icindekileri expand ediyor, klasorun icinde setup.exe oluyor. Onu da calistirinca (autorun) install now secenegi ve check compatibility var. Yukleme icin iki secenek mevcut. Belirtilen kistaslara uyan isletim sisteminiz varsa Upgrade edebiliyorsunuz; yoksa custom'i secebiliyorsunuz. Custom'i sectikten sonra size hangi partition'a yuklemek istediginiz soruluyor. Her sey silinip yukleme gerceklesiyor. Upgrade derseniz ne gibi dertler olusacagini ileride, sorun yasadikca anlatirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 vistayi, bisey degismeden cat diye 7ye upgrade ediyo mu? yoksa format mormat hersey gidiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok, upgrade direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 tr'deki üniler eklenmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 wildpervert said: microsoft academic alliance saolsun, bütün ürünleri alabiliyom beleşe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Alis said: Arkadaşlar tr'den'de alinabiliyor link istedim vercekler bu akşama doğru.. nereden alınabiliyormuş. öğrenebilen var mı?? bu konudaki linkteki kampanya sadece amerika için geçerli sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Alim yaparken, "okudum ve kabul ediyorum" dediginiz sozlesmede ABD uni'lerinde aktif olma sarti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yani tr'den alınamıyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 mezunlara yok mu sdf. benim okuldan mailim yok bi de ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ya Alis diyor ki link yollayacaklar. Yollarlarsa, alinabiliyordur... Ben sozlesmeyi okudum, orada "ABD'de okuyorum" diye bir beyanda bulunuyorsun. Eger cok katilarsa bu kurallarinda alinamiyordur.. Yok kati degillerse, basvuranlara yollarlar tabii ki. Yalniz kistaslari .edu email adresi olmasi. .edu.tr olunca nolur ben bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 wildpervert said: Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) aldım şimdi, iyi hatırlattınız valla, bulunsun :P @aquila var koymuşlar, x64, x86 da var x86 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 32 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bu kampanya amerikada geçerli imiş yani undergraduate olmanız gerekliymiş bundan yararlanmak için. Türkiye için ayri bir kampanya yapilmiş bu'da sizin bimlerinizden tahsis edilebiliyormuş çıkış tarihinden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 win7 japon sürümünün system voiceunu mizuki nana ya seslendirtmek kimin fikriyse benim için teşekkür et penth her tam ekran sesinde ja~jaaaan duymaktan gülmeden windows kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Alis said: Bu kampanya amerikada geçerli imiş yani undergraduate olmanız gerekliymiş bundan yararlanmak için. Türkiye için ayri bir kampanya yapilmiş bu'da sizin bimlerinizden tahsis edilebiliyormuş çıkış tarihinden itibaren. bim ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bilgi işlem merkezi Alis said: Bu kampanya amerikada geçerli imiş yani undergraduate olmanız gerekliymiş bundan yararlanmak için. Türkiye için ayri bir kampanya yapilmiş bu'da sizin bimlerinizden tahsis edilebiliyormuş çıkış tarihinden itibaren. peki fiyatlarıda aynı mı olucak bunun hakkında bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar