Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya şimdi sorunun ne olduğunu tam anlayamadığımdan ötürü aramaları sağlıklı yapamadım,eski konularda pek birşey bulamadım.Şidi baştan anlatırsam, Laptoptaki bir sorun yüzünden smart hatası veren hdd'yi tek parça olarak kendi servisine yollamıştım.O Hdd'yi de daha önceden kendim almıştım çünkü,neyse yazlıkta olduğum süre içinde bu işi babam takip ettiğinden,daha doğrusu türk polisinin hırsızlık vakalarını takip ettiği gibi ettiği için pc'yi haberi yokmuş ama şimdi ben karşılaştım. Ekran kartı driveri kurulmuyor alete,garip bir şekilde recovery cd'sinden format attıktan sonra bile kendiyle gelen driveri kabul etmiyor ve bendeki son nvidia driverini da kabul etmiyor.Ama driverları sildikten sonra Standart VGA sürücüsü ile sorunsuz çalışıyor.Olan şeyde Windows açılırken sanki driverlar çakışıyor gibi oluyor. Babam fark etmiş ilk açtığında eski hdd'den yedekleme dosyaları gelince benim eski sürücümle çakışıyor sanmış fakat ben ana formatı attıktan sonra böyle olmadığı ortaya çıktı. Aklıma gelen en mantıklı şey farklı bir sürücü ile çakışıyor olması fakat format yedi,olamaz.Şuan son driveri kuracam Nvidia'nın çıkardığı eğer o da olmazsa çocuğumu kesecem nedir bu problem? İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 beter ol. ekran kartın yansın it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?6,3830182,3830195#msg-3830195 bunu dene cikan model ayni mi dogru mu algiliyo bi bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yok doğru algılamıyor.Benim model GF 8600M GS ve o listede yok gerçi düz GS modelinin ki de uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hmm ekran kartinda hardware sorunu olabilir o zaman.. baska bi sistem kurup falan test et en kotu onda da oyle mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ağır format yedikten sonra kendiliğinden geçti asdf bu aletten bıktım artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar