Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam gibi server

_Bloody_

Öne çıkan mesajlar

waLLahi boştayIz...

Quaxiste oynuyordum gitti...
Imaginaryde oynIyaLIm dedik server makinasI Linux takILIyo kapattILar serverI yer kaLmadI...[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

larethian sphere zamanında oynadım ben arqasta fakat sonra hacklendi gitti acc falan sonra bi deişiklikler olmuş sanırım ama giremiyorum servera age of shadowmu acaba fazla araştırmadım zaten takdir ettiğim serverlardan biriydi arqas[signature][hline]:rock: N2O :rock:
Let's See The Future
[email protected]
ICQ=234576166
Sosyal ağlarda paylaş

Age of shadow ve hala sphere server kullanıyoruz ama sadece versiyonda değişiklik yaptık oda yeni sürüm 1.0 . Yeni account sistemimizi bugun aktif edeceğiz unuttuğunuz şifreleri geri alabileceksiniz. Ayrıca connectorumuzude veren hatayı gidermek için visual basic runtime 5.0 kurmanız gerekmektedir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

Konu kitlenmeli ve gayri gereksiz. Listedeki 50 server için hakarettir.Sana göre kötü olabilir ama o server ı güzelleştirmek için bir çok adam çalışmakta ve uğraşmaktadır.
Oyuncu olmak ayrı server sahibi olmak ayrı.
İsteyen istediği gibi yorum veya eleştiri yapabilir taki bu eleştiriler insanların özgürlüklerine ve kişisel niteliklerini hakaret olmadığı şekilde ancak olabilir.[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Bloody_, 15 Haziran 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
senin serverını adamdan saymadığım içinmi bu kadar tepkin var drachai

Bilemiyeceğim o 50 server arasında beni adamdan sayıp saymadığın açıkcası pek umrumda değil.

Sebebi ise sen sadece oyun oynayıp macroman kullanabilen bir kişisin ve nerede nasıl konuşacağın hakkında b,ir bilgiye de sahip olduğunu sanmamaktayım.

1 Yıldır shard hizmeti sunmaktayım ve bu oyunu tanıdığım seneyi bile hatırlamıyorum.Senin benim serverımı adam dan saymaman umrumda değill.Olsa ne olur ki serverımı mı kapatayıp.Yazık yazık.[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner
www.sihirlisayfalar.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...