_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 adam gibi serverda oynayan varmı acaba varsa banada tavsiye edin[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hesapladımda 2 günde bir ayda 15 kere :-) bu topicden açılıyor.[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Evet Arkadaslar Bende Katılıyorum Adam Gibi Bi Server Soyle Herseyi Kendine Ayit Olan Bir Server Arıyorum.. Ben Bronx'un Serverini Bekliyorum Acıkcası Map Verdata Kendine Ayitti Insallah Scriptlerde Kendine Ayit Olur Ve Insallah Ph Olmaması Dilegiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 waLLahi boştayIz... Quaxiste oynuyordum gitti... Imaginaryde oynIyaLIm dedik server makinasI Linux takILIyo kapattILar serverI yer kaLmadI...[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yeter lan dellendirdiniz artık beni! ya kardeşim arama yap eski konulara bak yeter artık be sıktınız ama yörünge dışı edilsin artık ya bıktım walla usandırdınız ya[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 doğru düzgün server yokki şu an piyasada bende bronxun serveri bekliyorum[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bivrip adam gibi konuşmayacaksan sus bizde senin yaşına yakınız ama senin gibi konuşmuyoruz[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 evet var. www.uo.com adresinden kayıt olduktan sonra istediğinize girebilirsiniz.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 arkadaşım aylık gelirim yok harçlık adamıyım daha zaten adsl 128 ile oside rahat edebilceğimi sanmıyorum[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 imzama bakarsan görürsün. (şimdi bu yazıdan sonra neler söyleneceğini düşünemiyorum bile hadi bakalım saldıralar başlasın. )[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Sn Arqas Ownerim Ben Arqasta Oynuyordum Cok Guzeldi Hatta Superdi Ama AoS a Gectikten Sonra Connector Hata Cıkardı Ve Ben Giremedim.. Run Time 71 felam diyip duruyodu ondan server arıyorum bende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 larethian sphere zamanında oynadım ben arqasta fakat sonra hacklendi gitti acc falan sonra bi deişiklikler olmuş sanırım ama giremiyorum servera age of shadowmu acaba fazla araştırmadım zaten takdir ettiğim serverlardan biriydi arqas[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Age of shadow ve hala sphere server kullanıyoruz ama sadece versiyonda değişiklik yaptık oda yeni sürüm 1.0 . Yeni account sistemimizi bugun aktif edeceğiz unuttuğunuz şifreleri geri alabileceksiniz. Ayrıca connectorumuzude veren hatayı gidermek için visual basic runtime 5.0 kurmanız gerekmektedir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bloody bak kardeşim artık burama kdr geldi sen de patladım kimse aramadan etmeden bööle yazıo arayın biraz zor bişi deil alla alla kendinizi kasın az her şeyi hazır beklemeyin he ayrıca yaşla ne alakası var bnm yaşım 14 noolmuş yane?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Avalon da oynuyorum[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 aos cd sini bulayım hemen geliorum :D[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 insanın odası dağınık olunca kötü yaw o kadar cd koydum hiç biri aos deil yaf neyse aramaya devam[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ohh be en az 100 cd baktım cd kabından bulamadım matematik kitabının arasından çıktı oda kitaplığı ararken yere düşünce gördüm (bende derdim ne halta yarar bu kitap)[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konu kitlenmeli ve gayri gereksiz. Listedeki 50 server için hakarettir.Sana göre kötü olabilir ama o server ı güzelleştirmek için bir çok adam çalışmakta ve uğraşmaktadır. Oyuncu olmak ayrı server sahibi olmak ayrı. İsteyen istediği gibi yorum veya eleştiri yapabilir taki bu eleştiriler insanların özgürlüklerine ve kişisel niteliklerini hakaret olmadığı şekilde ancak olabilir.[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Dedigin Programı Yukledim Ama Arqasta Hala Aynı Hatayı Cıkarıyor Biraz Yardımcı Olursan Sevinicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bu konuyuda arqas forumlarında tartışın scriptle ilgisi olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 o listedeki çoğu server bi işe yaramaz[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 evet arkadaşlar bizimde forumlarımız var ve oradan tüm sorunların çözümlerini yazmış bulunmaktayız.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 senin serverını adamdan saymadığım içinmi bu kadar tepkin var drachai[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: _Bloody_, 15 Haziran 2004 16:43 tarihinde demiş ki: senin serverını adamdan saymadığım içinmi bu kadar tepkin var drachai Bilemiyeceğim o 50 server arasında beni adamdan sayıp saymadığın açıkcası pek umrumda değil. Sebebi ise sen sadece oyun oynayıp macroman kullanabilen bir kişisin ve nerede nasıl konuşacağın hakkında b,ir bilgiye de sahip olduğunu sanmamaktayım. 1 Yıldır shard hizmeti sunmaktayım ve bu oyunu tanıdığım seneyi bile hatırlamıyorum.Senin benim serverımı adam dan saymaman umrumda değill.Olsa ne olur ki serverımı mı kapatayıp.Yazık yazık.[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar