yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu okulda böyle bişi var: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321 2009 girişli hazırlık atlayan egeli tanıdığınız varsa benimle irtibata geçmesini sağlarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ben de Ege Universiteli sayilirim lan, Izmir Fen Lisesi sagolsun 3 yil gecirdim o kampuste. Abi o degil de o 525 ana duragi gibi olan yerde (hani Kipa'ya giden yol IFL'den) ziraat mi botanik mi oyle bi bolum vardi feci kokuyordu hala oyle mi orasi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 İzmir'de Kipa mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 AHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Xaenin said: İzmir'de Kipa mı var?AZAZAZAZAZAZAZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kipa ilk izmir'de açıldı. ilk. ya da bişeyleri kaçırdım ben niye güldünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 urfada oksfortta açıldımı hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yav said: kipa ilk izmir'de açıldı. ilk. ya da bişeyleri kaçırdım ben niye güldünüz? Aramızda bir köylü Penth geyiğidir, bişey kaçırmadın yani sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ünleminize basarım olm kıskanmayın izmir'i. şu güncel kalsın yav said: bu okulda böyle bişi var: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321 2009 girişli hazırlık atlayan egeli tanıdığınız varsa benimle irtibata geçmesini sağlarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar