Pha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Öğrenci işleri dışarda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kırıcam o ülkücülerinde devrimcilerinde ağızlarını burunlarını. Ulan okul dışında kavga edin işte siz kavga ediyosunuz güvenlik ciddi takılmaya başlıyo kimlik soruyo. Evet giremedik Marmara'nın yemekhanesine kapıda kimlik sordu güvenlikler. Dedim 'kadir has'tan yemekhaneye geliyoruz' ama hiç affetmedi 'yok alamıyoruz malesef' dedi. Onca adamın hayallerini suya düşürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oha bizim okul internetten ders kaydına mı geçmiş, sabah gördüm şok oldum, hoş çalışmıyor sistem ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oha hayatta inanmam. direkt bakmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 orijinalliğimizi kaybettik inanamıyorum. kağıtla ders kaydı yapan başka yer var mı acaba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sparkcaster said: oha bizim okul internetten ders kaydına mı geçmiş, sabah gördüm şok oldum, hoş çalışmıyor sistem ama olsun önceden yaptıklarında printer kartuşlarına kıymayıp ders kayıt kağıdını 10 dk mesafedeki fotokopiciden çektir bi kopyasını getir diyorlardı sahi neden okula bi fotokopi mak. koymamışlar acaba öğrenciler için, sene 2003-4 tü sonradan fotokopiden vazgeçtiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 böyle lanet bir ünv yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 vizelere rapor aldığımızda,mazeret sınavı için raporu öğrenci işlerine kaç işgünü içinde vermemiz gerekiyor? 7 mi? 3 mü? önemli aslında, bilen varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bizde 3 gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sordum bugün 7iş günüymüş. kesin mi dedim belli olmaz öğrenci işlerinin işi sdklj kesin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yahu ben de aynı konudan müzdaribim.bir de bu raporu onaylatmamız lasimmiş devletten değilse.onu nasil yapacağız? bir de bu süreler raporun bitiminden mi başlıyor yoksa başlangıcından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 memur yetistirmekte doruk nokta bi okul ya dun gittim fen bilimlerine dersten sonra (butun muhendislikler nerde avcilar kampusu bunlarn lisans ustulerinin ogrenci isleri nerde beyazit) dedim ki bi transkript alabilir miyim tabi dedi disarda dilekce var doldurun dilekceyi teslim edin bi kopyasini size vercez dilekceniz ust yaziyla berbaer bolumunuze gidicek bolumden notlarininiz kontrol edilcek bize ust yaziyla gelcek biz cikis yapicaz gelir alirsiniz yaklasik 3 4 gune dedi peki dedim siz gorebiliyo musunuz evet dedi bi gorebiliri miyim ekrani cevirdi baktim tamam tesekkurler dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nasil yani gecmis notlarini goremiyor mu bir ogrenci ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 pronoit said: yahu ben de aynı konudan müzdaribim.bir de bu raporu onaylatmamız lasimmiş devletten değilse.onu nasil yapacağız? bir de bu süreler raporun bitiminden mi başlıyor yoksa başlangıcından mı? raporu nerden aldın? sağlık ocağından alınca bile onay istiyolar. son sorunu anlamadım. 7 iş günü, muhtemelen o gün dahil değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 tek ders sınavı için ne zaman başvurmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 akademik takvimde yazmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 fizban said: nasil yani gecmis notlarini goremiyor mu bir ogrenci ? yuksek lisans goremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 mühendislik fakültesi için mesela geçen güz döneminin notlarını gelecek sene güz de görebiliyoruz netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi o efsane bisi zaten transkript icin dedim ya gecen donemin notlarini bi sonaki donem felan isliyo garip adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yok mu yeni gelen yav edebiyat fakültesine falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben varım tarihte. kalıcak yer arıyorum, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 daha tam listeyi bugun acikladi namussuzlar, 13 une kadar kayitlar hesapta ama bayram giriyor pazartesi sali %90 kiyamet gunu olur ora cidden on kayit, mulakat filan derken buranin asil islevinin ogrencilere burokrasiyi ogretip turkiyede hayata hazirlamak olduguna inanmaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ders seçebilen var mı ? site yine çökmüş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 dün akşam çökceği haberini aldım zzaten dün akşam da çalışmıyodu tıtıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar