GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 haberin başlığı bu atvde neden girmeden önce sucuk ekmek istedi onu tartışıyolar agdsgdshwrhlwrsephimhf ben de hapse girecek olsam şırdan isterim ne var lan canı çekmiş sdf cemgaripoğluhaberitabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şimdi cem gariboğlunun yediği sucukla birlikteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 star da haberi anlatan adam sucukcunun önünden bağlandı. elinde de yarım ekmek sucuk vardı. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi abiii abiiii... .. "cem garipoğlu avukatının sucuğunu yerken..." diye bi cümle geçti orda ya yemek yiyodum zor tuttum allah belanızı versin ölüyodum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 geldi bana sucuk ekmek ne kadar oldu dedi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 acıktım $imdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sucuk ekmek satışları patlar artık, herkesin canı çekti. Nerdeyse tüm kanalların muhabirleri o büfeye gidip sucuk ekmek aldı eline yayında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 senko said: geldi bana sucuk ekmek ne kadar oldu dedi hatta. sdfojsdopf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 eheahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar