Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım Kursu

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Yazılım kurslarından fiyat alıyorum. En iyi fiyatı Netron dan aldım şu anda. 15 aylık eğitim 750 saatlik 5.500 TL. İçeriğinde Web Yazılım-Web Tasarım-Standart Yazılım paketi var. İş garantiside veriyolar. Sizce bu fiyat uygunmudur? Netrondan eğitim alıpta memnun olan varmıdır?

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Is garantisi nedir biliyo musun, netron'dan sertifikayi aldiktan sonra sigorta firmasina gidip issizlik sigortasi yaptirman ve adamlarin senden 0TL alip, issiz kaldiginda bilmem kac bin TL para vermeyi kabul etmesidir.

Is garantisi ne demektir? Sacmalik demektir.

Sikayetvar'a girip bak, var miymis sikayet diye.. zoque'da bir konu vardi bu egitimlerle ilgili, arayip okuyuver.
Sosyal ağlarda paylaş

LoL evet şikayetleri okudum. İş bulma garantisi yoğun bir geyikten ibaretmiş. Gerçi onların iş bulma garantisine ihtiyacım yok. Sadece eğitimlerine ve sertifikalarına ihtiyacım var.

Eğitimleri ile ilgili sıkıntı yazmamış kimse. Genelde devam edemediğim için paramı iade etmiyolar diye ağlayanlar çoğunlukta. Yanlız bir çok geniş çaplı yazılım eğitimi veren firmayı araştırdım o sitede. Herkes aynı şeylerden dert yanıyo. Paramı vermiyolar birde geç başlıyo eğitim diye. Daha kayıt olmadım yarın olacam kayıt. Bu tarz bir durumda kayıt olurken elimde ne gibi bir koz tutabilirim acaba? Mesela şu tarihte başlamassa eğitim paramı iade edin gibi bi madde ekletebilirmiyim acaba sözleşmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...