NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Selamlar. Yazılım kurslarından fiyat alıyorum. En iyi fiyatı Netron dan aldım şu anda. 15 aylık eğitim 750 saatlik 5.500 TL. İçeriğinde Web Yazılım-Web Tasarım-Standart Yazılım paketi var. İş garantiside veriyolar. Sizce bu fiyat uygunmudur? Netrondan eğitim alıpta memnun olan varmıdır? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fiyat iyi bence.Fazlada ucuza kaçmamak lazım kalite düşüyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fiyatlari falan bilmiyom netronuda bilmiyom ama ilgilenen olursa http://www.csystem.org/ zamaninin en iyi kursuydu, simdi bilmiyorum arastirsinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Is garantisi nedir biliyo musun, netron'dan sertifikayi aldiktan sonra sigorta firmasina gidip issizlik sigortasi yaptirman ve adamlarin senden 0TL alip, issiz kaldiginda bilmem kac bin TL para vermeyi kabul etmesidir. Is garantisi ne demektir? Sacmalik demektir. Sikayetvar'a girip bak, var miymis sikayet diye.. zoque'da bir konu vardi bu egitimlerle ilgili, arayip okuyuver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 LoL evet şikayetleri okudum. İş bulma garantisi yoğun bir geyikten ibaretmiş. Gerçi onların iş bulma garantisine ihtiyacım yok. Sadece eğitimlerine ve sertifikalarına ihtiyacım var. Eğitimleri ile ilgili sıkıntı yazmamış kimse. Genelde devam edemediğim için paramı iade etmiyolar diye ağlayanlar çoğunlukta. Yanlız bir çok geniş çaplı yazılım eğitimi veren firmayı araştırdım o sitede. Herkes aynı şeylerden dert yanıyo. Paramı vermiyolar birde geç başlıyo eğitim diye. Daha kayıt olmadım yarın olacam kayıt. Bu tarz bir durumda kayıt olurken elimde ne gibi bir koz tutabilirim acaba? Mesela şu tarihte başlamassa eğitim paramı iade edin gibi bi madde ekletebilirmiyim acaba sözleşmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Sertifikanin geçerliliği yerine göre değişir ama uluslararası sertifikalar var ozaman iş garantisinde sorun olmuyor... Mesela uluslararası logistik sertifikasi bunda sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ben Kadıkoy netrona gitmistim gecen sene hocaları iyidir tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 isin garantisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://www.wrox.com yeterde artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eelysa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yazılım kurslarında veya diğer kurslarda genel olarak para iadesi yapılmıyor zaten ama kendimizi garantiye almak için ne gibi sorularla karşılarına çıkmalıyız bu tip kurumların ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar