kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 pc den tv ye hdmi ile görüntü veriyorum ama tek bi sayfa sabit kalsın yani başka şeylerle uğraşırken gözükmesin film izlerken yada video varken bu olay oluyoda web sayfası olayı olurmu? iddaa bayii olduğu için maç skorlarının olduğu sayfadan bahsediyorum. mümkünmü bu, yeto oldugum icin pek bilmiyorum da, yardimci olursaniz sevisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 çift monitör yapıp ekranı uzatıp, sağ tarafına sayfayı koyup, orayıda tv ye aktarabilirsen, sanırsam olur. yani teknik olarak mümkünlü gibi geliyo. ama denemedim hiç, deneyen birisi tam teknik yolunu söyleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 vardır heralde dimi bi bilen yapan =( filmizlerken oluyo bs playerda film izliyorum diyelimki direk film tam ekran tvye geliyo görüntü ama pcde aşağı indiriyom takılıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 çift monitorle yaparsın bunu çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 çift mönitör! öteki masaüstüne ver sayfa ver coşkuyu. hobaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya kullanmadım ama görüntü ayarları kısmında monitör atama falan var ya ordan ayar yaparsan olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sorununu anlamadım ama windows zaten senelerdir destekliyor multi monitorü. yapman gereken bilgisayarın monitörünü ana monitor olarak belirlemen(birincil görüntü@görüntü ayarları). çalıştırdığın ana uygulamalar birincil monitorde çalışır(oyunlar vs.). ama mesela internet browseri en son hangi monitorde kapattıysan tekrar açtığında o monitorde açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sayın bölüm modu benim bölümde görmeyim alıcam façanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ayaralrda 2. monitörü seçiosun. sonra altta çıkan masaüstümü bu mönitöre genişlet diyosun. sana böle tazecik misigibi tertemiz masaüstü veriyo. (tabi ondan önce kablo vs bağlantılarını yapcan. tabi ondan önce ekran kartın çift monitör destekli olcak vs. neyse sonra plazmada ne göstertmek istiyosan açcan onu, iteleye kakalaya 2. ekrana geçiricen. bırakcan. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar