Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik ile ilgili Sorular..

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Kaçakların dikkatine muayene kaçakları şubat 16dan sonra asker kacagı olacak işlemlerinizi ondan önce halletmeye bakın :) gitmediğim şube kalmadı diplomam cıkmadan yökten denklik alamıyorum ne salak ne saçma şeyler :s
Mesaj tarihi:
şimdi ben bu sene hastalıgımdan dolayı 1 sene erteleme aldım
2. ya da 3. senede muaf oluyormusum

bu ertesi yıla bırakma verdıler ıste bu sure arfında ben tecıllı gıbı mı oluyorum ? yurtdısına cıkısta fılan problem yaşar mıyım ? bılgısı olan var mı
Mesaj tarihi:
jacabo, hiçbir problem yaşamazsın. 1 sene daha tecilliymişsin gibi yani. seneye yine aynı şekilde rapor alman gerekicek yada gidiceksin askere. sanırım 3.de muaf oluyordun. bi de her hastalıkta aynı prosedür söz konus değil sanırım. akciğerinde sorun olan tanıdığım var gitti askere, geri yolladılar elverişsiz diye.
Mesaj tarihi:
yasal olarak 5 sene boyunca böyle hastalık nedeniyle tecil edebiliyorlar. 5 sene sonunda tedaviyle hastalık geçmez denirse gene çürük raporu veriyorlar askerlikle ilişiğin kesiliyor. ama 5 sene uzatmayabiliyorlar. doktoruna falan bağlı. önümüzdeki sene gidip tamamdır işin bitti savaşta ve barışta askerlik yapamaz, seferberlikte çağırılmaz diyebilirler.
  • Yeni Oluştur...