Slat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ad-aware'i falan download.com dan indiremiyorum.. Başka nerden indirebilirim yardım lütfen!![signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 google de adaware de kendi sunucusu var oradan cekersin bide turkce dl adresleri var oralari dene ...www.inndir.com ...www.yukle.com ..www.programmerkezi.com var dene bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 eehuhuehu başlık süper :) www.tucows.com'a bak.. ayrıca neden indiremiyorsun ki?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bilmiyorum indirmio şerefsiz.. Bu arada teşkkürler siteler için..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya bununla ilgili açılmış 100 lerce thread var bence onları bi ara hatta nefr bu konuda brifing bile vermişti..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bilgisayara giren bazı spywareler öyle bir çalışıyorki onu silebileceğin programları download ettirmiyor veya çalıştırmıyor. o yüzden indirtmemiş olabilir..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Gilean, 15 Haziran 2004 20:22 tarihinde demiş ki: bilgisayara giren bazı spywareler öyle bir çalışıyorki onu silebileceğin programları download ettirmiyor veya çalıştırmıyor. o yüzden indirtmemiş olabilir.. Evet benim bilg e de dadanmisti . ad aware den tut da bi suru anti spyware hede hodosu kurdm hepsi de belli bi yerde Net Responding e dusuodu mecburen kapiodu Xp. ne mi oldu format rlz dedim getti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Spyware Blaster diyorum, başka da bişii demiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar