Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kazim iyi memis iyi, iskender iyi. aronda fena degil bak ha, olaya teknik bi acidan bakiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Kazım zaten kickbox hocasıymış, ödüllü falan bi gurbetçi sporcuymuş. Memati'yi de timsah bakışları kurtarıyor zaten, bi de İskender dışında gerisi fos dizinin. Polat 2 senedir Nevzat-Hürmüz-Erhan'ın kolu ve diğerlerinin öcünü alacak İskender'den, Erhan bile daha aktif çıktı hiç değilse gitti sıktı İskender'e geçen sene, ama Polat'ın bi icraatı yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ula şimdi Hatırladım KV var bugün:D Kolamı, çekirdeğimi hazırlayayım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben aron feller'e müziğinden dolayı ve yine karizmatik duruşu ve hareketleriyle seviyorum. müziği daha bir atraksiyon yaratıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 az kaldı leyn. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 baydı beni resmen bu konuşmalar kanal 7 de eski bölümler var ilk bölümden itibaren onları izlemek daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Oha bölüme bak. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayvan abdül ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dizinin başında polatın attıkları taşı havada tutup o mesafeden çocuğun dizine atıp çocuğun küçücük taşla yerden kalkamaması sora polat yakaladıktan sonra babasının dur diyip polat bıraktıktan sonra deparla kaçması ayrı bi hava vermiş diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 çok iyiydi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahahahaha. O taş atma sahnesi ve devamı neydi öyle ya:D::D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi bu İskender Sakalla filan ne karizma olmuş yahuX(::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 o degilde sonu iyi bitti, valla icime kurt dustu lan, ben yasayamazdim öyle bu dizi böyle gitse. onumuzdeki bölum guzel olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 aynen! :) ben polatı vuracak die düşündüydüm ama iskender dayı ilk önce birini öldürecen dediydi. bi de polatın yanında ki yeni eleman ne ayak ki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bahtiyarlardan heralde polatin yeni eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben sikender olsam direk polatı vurdururdum. hatta daha güzeli, önce davutu sonra polatı aynı dakkada vurup diziyi bitirmek vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bi de ebruyu vurdursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Polat ölsünde yeni bir adam gelsin ya hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 polat dün artık iyice kanıtladı kendisini. çoluk çocukla sokak döfüşü yaptı. örgütle işte. bak abdüle adam tatara sıktı geçirdi. :) böük şelerlen uraş polatıım böük şelerlen. bu polat bizii sevmiii...fsdsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://img690.imageshack.us/img690/313/123esk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 one ya elindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ayna sanırım. hatta önden tutan parmağı yansımış fln. resim ne alaka ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 orda yuz yansimis lan bitane asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben bu kadar açık bi kamera hatası görmemiştim kv de. soudum :P avrupa yakasında artık ekibi bile aileden birisi gibi saymıştık ama kv nin ciddiyetine gitmiyor arkadaş. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=G_aZKuNYm6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar