Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bence D) Hiçbiri şıkkının daha bi gideri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 polatgillerden kimse ölmeyeceği için yine içi boş bi bölüm sonu gerilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ama karısı ölürse... offffff revenge of alemdar. amerikayı yakar lan :p 4 film çıkar ondan rambo gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Karı hamile olmasa "yok be" derdim de, hamile işte. Yoksa zamanında Polat Memati ve Abdül'e "Siz benim dava arkadaşımsınız, o benim hayat arkadaşım. Ben davamı hayatımın önüne koyarım, bi seçim yapmam gerekse siz önce gelirsiniz" tarzı bi şeyler dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Yalan. kimse ölmeyecek Polat mal zaten, yaptığı herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyorda. Allah için Helikopterden atlayıp tek tabanca İsrail konsolosluğunu baskam, elinde makinelilerle dolaşan (eğitimli ve profesyonel adamlar) adamları 2 tane tabancayla çatır çatır haklamak ne yahu. Eskiden gerçekçi diye izlenirdi, şimdi bayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 son bölümde polat wins oldu eheh.. yeni bölümde ne olcak acaba ? fragman çıktımı ? arona fena kaydı polat. dizi, film diye izlediim için, şöle kolpaydı böle yalandan aeş edildi falan umursdamıyorum. sadece izliyorum. en güzzeli. lafaya takmamak lazım. ilze geç modeli ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Alçak kadın, çocuk aldırılırmı leyn. ABDli olsam adamlara paylaştırırdım hatunu 1 gece de, ama serde TÜrklük namus var. Alçak kadın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İsrail'e ve ABD'ye çok sarıyorlar bu dizide, genelde haklı da olunsa cahil halkı fazla galeyana getirmek doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Off bea. Çok güzel bitti iskender abdülhey olayı:D İçimin yağları eridi resmen. Go İskender Go diyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 O degilde, abdulhey ne alaka ya? Önceden iskenderin adamimiydi? Yoksa dizinin basindan berimi iskenderin adami? Aslan kaplan girdi yine olaylara, ben anlamadim olayi simdi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Polat bir yumrukta mermeri parçaladı ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 la yeni izleyebildim :D zülfü yüksel emie ve görüşlerinize hazırım komutanım oha yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://video.yahoo.com/watch/6853727/17825067 78. bölüm fragmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sağlam bölüm geliyo gibi. Yalnız şu pusunun başından beri silahların seslerini bi adam edemediler. Game Maker tarzı leş bi programda yapılan oyuna koyulcak tarzda sesler bunlar :/ Bi de Ebru yok olsun ya. Yurtdışına falan yollasın Polat. Hiç sevmedim lan. ÜŞÜYORUZ ELİF REYİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 vursunlar ebruyu gicik oldum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ebrunun cılkı çıktı. polatın elinde bari bebek kalsa yok o zamana iyice çıldırırız. ebru ölsün. gerçektede ölebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Korax said: O degilde, abdulhey ne alaka ya? Önceden iskenderin adamimiydi? Yoksa dizinin basindan berimi iskenderin adami? Aslan kaplan girdi yine olaylara, ben anlamadim olayi simdi tam Abdülhey aka Zülfü Yüksel, aslında derin devlet elemanı ve geçmişte Aslan Bey'in emrinde gizli operasyonlara katılmış biri, ama aynı şekilde yine derin İskender'e bağlı olan birimlerde de görev almış. Abdül Amerikalıların verdiği ilaçla hafızayı yiyince, yakın geçmişi unuttu anca eskiden ufak tefek şeyler hatırlar oldu ve tvde İskender'i görünce gidip tekmil verdi eski komutanına. Yoksa normalde onun elemanı değil, eskiden İskender sapıtmadan önce emrinde çalışmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Yaw bende attığım mesaj 1. sayfanın başına yerleşmiş gibi gözüküyor bu başlıkta? Forumu bozdum galiba, Nedanko sorry dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 iyidir iyidir. kompleks yaptım ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ölsun la bu ebru nalet olasica, bidunya bela acti herifin basina. vezir rezil iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kanka yok ölmesin :) fena gideri var. hatunun fiziği süper. dizideki nerdeyse tek güzel şey. hem polatında arada rahatlamaya ihtiyacı var. dert mert ama arada polat kayar ona asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 olayın bir de zayıf noktasından bakmak lazım tabii. dediklerine göre makyaj güzeliymiş. bi de fıs fıs konuşmasa. dili alt dişinin arkasına deye deye konuşuyor zavallım. :) tükürüyor gibime geliyor ya hadi bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Dragonmax said: kanka yok ölmesin :) fena gideri var. hatunun fiziği süper. dizideki nerdeyse tek güzel şey. hem polatında arada rahatlamaya ihtiyacı var. dert mert ama arada polat kayar ona asdasd ya yok be olm yuru git. mutlu sonlu masaja gitsin polatta rahatlamasin adam devlet millet kurtariyo. icine ediyo butun dizinin ebru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Polat devlet mi kurtarıyor? Ya adam kimle takılsa ölüyor... Ebru, Ebrunun kardeşi, Deli Hikmetin karısı, çocuğu, Nevzat, Güllünün Kolu, Ebrunun babası, Asu. Ne görev verilse beceremiyor, hala devlet kurtaracağım ayaklarında. İskender Büyük adam! Abdülhey mal. Polat mal. Güllü Mal Bir tek Memati ve kazım kurtarıyor diziyi biraz:D Ebru, toplu tecavüze kurban gitsin, ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 iskender cidden favorim ama ha. o adamda ki karizma mükemmel yau. adamı deli edio. bide keskin giydiriolar ya adamı işte anasını satim özenio adam. :D parmak hareketleri falan ha ha gibi :) hayırlısı. ebru ölsün. kazım iyidir. ştandart kazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar