Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 4. Sezon

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Dövüşçü Kazım'ın popülaritesi KV hayranları arasında iyice artmaya başlayınca tüm S'leri Ş olarak söyletmeye başladılar adama, süte de şüt dedi o sahnede.
Bence yazarlar da adamın Polat'ı aşmasından korkup, böyle salak pozisyonuna soktular iyice, Muro'ya olan tavırı falan ile de bunu desteklediler zaten.
Daha da olmassa öldürürler, böyle sivrilen tipleri geçmişte çok budadılar yetersiz Polat efendi için.
OHA yoruma gel lol :D

arkadaşım dizi o dizi. senaryosu falanı var. yazıyolar oynuyolar. MAKET ONLAR HEP KORKMA..

ahah ne diyo ya, sivrilenleri budadılar lol.. yahu yönetmen adama, senin repliklerin bu oyna yiğidim artık nasıl olsuysa o şekilde yayınlşcaz demiyo. ve yine o şekilde gelişine çekip yayınlamıyolar. anlatmak istediim, bir sahne dahi 50000 kere çekilirken, adamlar "lan bu herif polattan daha karizma oynamış hiç farketmedik bak görüyomusun, napcaz, neyse dur karizmayı dağıtalımn, olmadı öldürürüz" demiyolar elbette.. o adamın o kadar karizmatik olmasını istemeseler, o adam o kadar karizmatik olmaz..

bu kadar da abartmayın nm bezı şeyleri ahah..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sen bir oyuncu rolüne hiç bir şey katmaz, sadece verilen sözleri söyler, hareketleri yapar diyorsun yani. Robot mu bunlar sanıyorsun?
Yahu rol yapmayı sadece kaş çatmak sanan eğitimsiz bir N. Şaşmaz oynuyor başrolde. Karşısında ise sinema-tiyatronun duayenleri oynadı kaç yıldır. Sahnelerdeki ses tonunu, mimikleri, duruşları, duyguyu yansıtmayı hepsini deneyimli bir oyuncuysa ayarlar hikayeye göre bazen rol çalar. Karşındaki N. Şaşmaz ve yönetmenin de Z. Şaşmaz olunca Polat'ın ezilmesi de gayet normaldir. Bu yüzden de karizması, popülaritesi Polat'ı ezen çok kişi zart diye dizide öldü.
Kazım olayı ise farklı, adam oyuncu değil, dövüş sanatları hocası ve aksiyon sahneleriyle çok tutuldu, sevildi. O yüzden o da bir kör kurşuna gidebilir dedim, ama şimdilik salak gibi göstermeyi tercih etti yapımcılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünkü bölüm çok feciydi.
Önce kaçtıkları minibüslen denize uçtular, ki havada kapıları falan açıp atladılar, çok çok kötüydü gerçekten, havada asılı kaldılar falan yani nerdeyse.
Oysa öyle camış gibi göstermek zorunda değillerdi herşeyi, daha yüzeysel geçebilirlerdi. Hayır madem çekecek beceri ve ekipmanın yok, ne özenirsin elin Amerikalısına.
Sonra Çoban isimli çok tehlikeli! bir ajanı bulmaya gittiler, adam çıkmış ağaca karga gibi, haliyle indirilişi çok komikti, hangi ajan ağaca tüner acaba lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
"Tatar Ramazan" said:

Bayadır bişi yazılmamış başlığa, yazalım taze taze.
Abdülhey ile Kazım ucuz yırttılar ama fiyakaları feci bozuldu ellerindeki adam kaçınca. Hele Abdülhey'in bu ikinci oluyor elinden adam kaçırışı, baya bozuldu Polat'ın tribine.

Spoiler diye bisi vardi sanki

dufrasne said:

Bişey sorcam ilk zamanlarından beri bu diziyi izlemedim ama bugün arabada giderken Polat Memati'ye şöyle dedi.

Memati bizim davamız bizden büyük, çok kişi öldü çok kişi de ölecek bu davada. Davamızdan vazgeçmeyelim falan. Ne davası la neci oldu bunlar?

Devlet su islerini mahkemeye verdiler simdi onla ugrasiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu şu Memati, Kazım, Büyük İskender veya o yeni katılan sakallının rol kesme yeteneğinin Çeyreği Abdülhey ve polatta olsa ne güzel olurdu. Bıktım yahu şu Polatın sert adamım tieyt türü bebek bakışlarından, dublaj iyide oturmuyor bir türlü, ne polata ne de tipine.

Ki son 2 bölümde iyice "kötü adam" tiplemesine soksalarda en karizma tip hep büyük iskender oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
en son 2 sene önce izledim. dün bi izleyeyim dedim, yarım saatte tiksindim. o ilk sezonundaki ihtişamı özledim. baronun büyüklüğünü, polatın şakacı kişiliğini, aslan bey'in en derin adam oluşunu, çakır'ın hırsını, seyfo dayının maden suyunu, deryanın göğüslerini, konseyin toplantı salonunu, elif'in ve hikmet'in polattan süphelenişlerini özledim. ama ali'nin polat'a dönüşürken yaşadığı fiziki değişimin dandik oluşunu özlemedim, tiksindim. ezel bu açıdan bence iyi bir iş başarmış, daha tutarlı karakterler birbirine dönüşmüş en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...