Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 O Polatın Başbakanın Odasına giderken yürüyüşünü o kadar karizmatik yapmaya çalışsalarda çook sırıtmış, hiç olmamış. Ve Tabii, 1-İskender, 2- Kazım polata göre çok daha karizmatik olduğu su götürmez. Memati bile daha iyi yahu polattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Polatin hicbir karizmasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ahahah nerden çıkarttın onu şimdi yardı yine sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Nasılda melûl melûl bakıyor ama:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 "Tatar Ramazan" said: Dövüşçü Kazım'ın popülaritesi KV hayranları arasında iyice artmaya başlayınca tüm S'leri Ş olarak söyletmeye başladılar adama, süte de şüt dedi o sahnede. Bence yazarlar da adamın Polat'ı aşmasından korkup, böyle salak pozisyonuna soktular iyice, Muro'ya olan tavırı falan ile de bunu desteklediler zaten. Daha da olmassa öldürürler, böyle sivrilen tipleri geçmişte çok budadılar yetersiz Polat efendi için.OHA yoruma gel lol :D arkadaşım dizi o dizi. senaryosu falanı var. yazıyolar oynuyolar. MAKET ONLAR HEP KORKMA.. ahah ne diyo ya, sivrilenleri budadılar lol.. yahu yönetmen adama, senin repliklerin bu oyna yiğidim artık nasıl olsuysa o şekilde yayınlşcaz demiyo. ve yine o şekilde gelişine çekip yayınlamıyolar. anlatmak istediim, bir sahne dahi 50000 kere çekilirken, adamlar "lan bu herif polattan daha karizma oynamış hiç farketmedik bak görüyomusun, napcaz, neyse dur karizmayı dağıtalımn, olmadı öldürürüz" demiyolar elbette.. o adamın o kadar karizmatik olmasını istemeseler, o adam o kadar karizmatik olmaz.. bu kadar da abartmayın nm bezı şeyleri ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Şimdi sen bir oyuncu rolüne hiç bir şey katmaz, sadece verilen sözleri söyler, hareketleri yapar diyorsun yani. Robot mu bunlar sanıyorsun? Yahu rol yapmayı sadece kaş çatmak sanan eğitimsiz bir N. Şaşmaz oynuyor başrolde. Karşısında ise sinema-tiyatronun duayenleri oynadı kaç yıldır. Sahnelerdeki ses tonunu, mimikleri, duruşları, duyguyu yansıtmayı hepsini deneyimli bir oyuncuysa ayarlar hikayeye göre bazen rol çalar. Karşındaki N. Şaşmaz ve yönetmenin de Z. Şaşmaz olunca Polat'ın ezilmesi de gayet normaldir. Bu yüzden de karizması, popülaritesi Polat'ı ezen çok kişi zart diye dizide öldü. Kazım olayı ise farklı, adam oyuncu değil, dövüş sanatları hocası ve aksiyon sahneleriyle çok tutuldu, sevildi. O yüzden o da bir kör kurşuna gidebilir dedim, ama şimdilik salak gibi göstermeyi tercih etti yapımcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 izlemeyen bakmasın muro öldü asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bugünkü bölüm çok feciydi. Önce kaçtıkları minibüslen denize uçtular, ki havada kapıları falan açıp atladılar, çok çok kötüydü gerçekten, havada asılı kaldılar falan yani nerdeyse. Oysa öyle camış gibi göstermek zorunda değillerdi herşeyi, daha yüzeysel geçebilirlerdi. Hayır madem çekecek beceri ve ekipmanın yok, ne özenirsin elin Amerikalısına. Sonra Çoban isimli çok tehlikeli! bir ajanı bulmaya gittiler, adam çıkmış ağaca karga gibi, haliyle indirilişi çok komikti, hangi ajan ağaca tüner acaba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bayadır bişi yazılmamış başlığa, yazalım taze taze. Abdülhey Abdülhey ile Kazım ucuz yırttılar ama fiyakaları feci bozuldu ellerindeki adam kaçınca. Hele Abdülhey'in bu ikinci oluyor elinden adam kaçırışı, baya bozuldu Polat'ın tribine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bişey sorcam ilk zamanlarından beri bu diziyi izlemedim ama bugün arabada giderken Polat Memati'ye şöyle dedi. Memati bizim davamız bizden büyük, çok kişi öldü çok kişi de ölecek bu davada. Davamızdan vazgeçmeyelim falan. Ne davası la neci oldu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 "Tatar Ramazan" said: Bayadır bişi yazılmamış başlığa, yazalım taze taze. Abdülhey ile Kazım ucuz yırttılar ama fiyakaları feci bozuldu ellerindeki adam kaçınca. Hele Abdülhey'in bu ikinci oluyor elinden adam kaçırışı, baya bozuldu Polat'ın tribine. Spoiler diye bisi vardi sanki dufrasne said: Bişey sorcam ilk zamanlarından beri bu diziyi izlemedim ama bugün arabada giderken Polat Memati'ye şöyle dedi. Memati bizim davamız bizden büyük, çok kişi öldü çok kişi de ölecek bu davada. Davamızdan vazgeçmeyelim falan. Ne davası la neci oldu bunlar? Devlet su islerini mahkemeye verdiler simdi onla ugrasiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 @dufrasne Gladyo'yla kapışıyolar şu an. Graham Fuller falan var, Aron Feller diye geçiyo askfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Canpolat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 çok güzel bölümdü film öncesi iyi kasmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 uzun zamandir izlemiyodum, bi oturup yarim saat izledim tiksindim resmen. o sakalli dede ne oyle ya.utandim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Sakallı dede dediğin bizim biricik Turgay Atacanımız..Lütfen saygılı olalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hababam sinifinin devamini izliyomusum gibi geldi ya onu izlerken. bir de iskenderin kizi nasil degisti bir anda sarkicidan psikopat abla oldu bilmiyorum tabi, onun haller de bi acaipti -SIZ HIRSIZ MISINIZ -BANA SILAH OGRET -BU SIKICI, KENDI SILAHIMI ISTERIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yahu şu Memati, Kazım, Büyük İskender veya o yeni katılan sakallının rol kesme yeteneğinin Çeyreği Abdülhey ve polatta olsa ne güzel olurdu. Bıktım yahu şu Polatın sert adamım tieyt türü bebek bakışlarından, dublaj iyide oturmuyor bir türlü, ne polata ne de tipine. Ki son 2 bölümde iyice "kötü adam" tiplemesine soksalarda en karizma tip hep büyük iskender oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Memati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras40 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Tüm Kurtlar Metal Vadisi Simyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Musa Uzunları takdir ediyorum. Adam cidden ağır karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 en son 2 sene önce izledim. dün bi izleyeyim dedim, yarım saatte tiksindim. o ilk sezonundaki ihtişamı özledim. baronun büyüklüğünü, polatın şakacı kişiliğini, aslan bey'in en derin adam oluşunu, çakır'ın hırsını, seyfo dayının maden suyunu, deryanın göğüslerini, konseyin toplantı salonunu, elif'in ve hikmet'in polattan süphelenişlerini özledim. ama ali'nin polat'a dönüşürken yaşadığı fiziki değişimin dandik oluşunu özlemedim, tiksindim. ezel bu açıdan bence iyi bir iş başarmış, daha tutarlı karakterler birbirine dönüşmüş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 İlk KV'nin tadı yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yes katiliyorum, yinede halen izleniyo yav, gidiyo öyle cekirdek kola falan ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar