Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aksiyonlu bir açılış yapacaklar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kazım yine şovunu yapar, adam profesyonel dövüşçüymüş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ilk sayfada postumuz olsun. Gladyo nerde kaldı yalnız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 gladio karıştı ya baya aksiyonlu sezon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Star'a geçtiği için artık Aydın Doğan'a giydirme ve Tayyip'i yüceltme tarzı Fetocanlar elinden çıkmış bölümler olmayacaktır. Bakalım nasıl bir yön verecekler diziye, politikadan ellerini çekip sırf aksiyona da bağlayabilirler bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 o diil de.. dizinin şeklini çok beğenmedim ama izlemeden bişe de diyemeyiz tabiki... polat vuruldu. ona dair hiçbişe göstermemişler fragmanda. ha nedir, artık daha çok paraları var, bok gibi aksiyon bekliyorum artık lütfen nonuuuurrr.. ama hapishanede dövüş süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 tatarogulları atağa geçer :) fuat canlansa bari ya.o herif ıcın izliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu dizinintoplamda kaç bölümü olmuştur şimdiye kadar? kv genel olarak. bir de bu polat vatanseverdi bir ara şimdi ne oldu hala seviyor mu vatanınıoksa polis asker de mi tanımıyor artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Vallahi toplam 200ü aşkın bölüm oldu işte. Polat zaten halen vatansever, de işte vatanı sevmeyenler başa gelince, kaçak modunda şuan. Alttan başladı yemeye "vatansevmeyen"leri. Vallahi çürüdüm yazın ya, başlasın artık harbiden de, harbi nezarethane dövüş sahnesi iyimiş... Orda deli hikmet'i mi bıçaklıyolar, bana mı öle geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 güzel olcak güzel. edit: evet bıçaklan hikmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Guzelmis valla, biraz daha farkli olacak gibi bencede.Insallah adama benzer biraz daha, daha izlenir olur hic olmazsa hehe.Hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Polatın sondaki o sert adam bakışı bir an bana hitman i hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 acaba polat nası iileşti,cuk diye yediydi mermiyi karına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 cip diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 benim adım kazım bana bi tek vadi lazım. o da bu gece lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Başlıyor Starda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu gün yeni bölüm yokmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 21:45 te yeni bölüm, 20 dakika var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Saat: 22:30 Kül ve Ateş 2. bölüm 45dk kesintisizmi olcak bölüm o zaman??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Külü Ateşi bilmem valla, başladı KV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 lan olm izleyemiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bulutla polatin muhabbeti super olmus heheh, guzel yine atraksiyon devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sonlarını izleyebildim valla memati polat çiköfte süt diyalogları iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Dövüşçü Kazım'ın popülaritesi KV hayranları arasında iyice artmaya başlayınca tüm S'leri Ş olarak söyletmeye başladılar adama, süte de şüt dedi o sahnede. Bence yazarlar da adamın Polat'ı aşmasından korkup, böyle salak pozisyonuna soktular iyice, Muro'ya olan tavırı falan ile de bunu desteklediler zaten. Daha da olmassa öldürürler, böyle sivrilen tipleri geçmişte çok budadılar yetersiz Polat efendi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 İskender yine adamım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar