Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 topic başlatma konularında pek iyi değilimdir ama oyunun topicini göremeyince açayım dedim. bikaç saattir oynuyorum oyunu,ilk izlenimlerim gerçekten çok olumlu.özellikle fusion skill'lerine bayıldım .bunlar 2 hero'nun beraber ortaya çıkardığı,normallerden çok daha güçlü skill'ler ve her hero kombinasyonunun kendine özel fusion skill'leri var.bunları farklı durumlara göre kullanarak farklı stratejiler üretmek size kalmış. misal;spiderman ve wolverine fusionıyla (fastball special: spiderman wolverine'i ağıyla savurarak seçtiğiniz bi target'ın üstüne fırlatıyor) çok yüksek single target damage'ı vururken,ironman ve wolverine fusionıyla (beam splitter: ironman lazerlerini ateşliyor ve wolverine bunları tırnaklarıyla pek çok yöne dağıtıyor) pek çok target'a damage vurabiliyorsunuz. ayrıca menü ve interface sadeleştirilmiş,çok kullanışlı hale getirilmiş,grafikler ve karakter animasyonları da çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sipariş ettiğim oyunlar arasında.heyecanla elime geçmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 uzun süredir beklediğim oyundu. istiyorum. kredi kartı resetlensin direk ilk alcağım oyun olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi yıkıldım resmen PC versiyonu yok... DS versiyonu nasıldır oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 2-3 gündür oynuyorum ben ps3 te, gayet eğlenceli, ds de farklı değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 konu naısl konu guzelmi bari. hos olayı oyunun bilgidğin kahramanlarla dunyayı kurtarmaca ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 konu civil war abi ne diosn :D ve ben UA oynuyorum ama 2 zannediyorum artık nasıl bir dalgınlıkla indirip oynmaya başladıysam lan diorm oyun bitcek niye hala Civil War çıkmadı sdfsdf bi baktım 1miş sonra bi darbe daha yedim 2nin pc versiyonu yokmuş :/ ds'de detaylar falan filan güzelse ds'e alayım bare ama sırf oyun için ps3 bile alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Civil war ı bitirmeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kısaca: BAYILDIMMMM... Birincisini de çok sevmiştim am iki aşmış onu. XBox'ımı iyi ki aldım dedirtti. (bir tartışma daha açmak istemiyorum ama BU oyunda PS3 versiyonu çok zayıf görünüyor) Bir'den tek eksiği solo mode kapalı, ne olursa olsun peşinde 3 kişi daha gelecek yani... fusion powerlarmuazzam olmuş. Ben anti-reg taraftayım. Yani isyan ettik, karşımızda stark imparatorluğu ve R.Richards (Mr fantastic) tayfası var. Thing bizimle allahtan. Spoil etmeyeyim ama seçtiğiniz taraf hem önemli hem de değil. Rehberlerdeki hero değerlendirmeleri ile benim hislerim GENE farklı. Daredewil hiçbir incelemede 2/5 den fazla oy alamamış, oysa bence en MUAZZAM en oynanabilir herolardan biri olmuş (4/5 bence). Iron Fist'i çok sevdim, ilk oyunda yoktu. Jean gray, gambit, thing çok sevdiklerim. Herkesin favorisi Thor'u ve iceman'i ben sevemedim. Çok sevdim çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ironman, spidey, thing, wolverine (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar