Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 S yurdunun şeysinde oturuyorum şu an buralarda olan varsa bi bayramlaşalım ps: kırmızı karanfil var yakamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 valla oda korktugum gibi cikmadi, pek bir guzelmis :) disariya falanda bakiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sticker satışı başladı mı? Başladıysa nerden temin edicem ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 öğrenci merkezinin alt katındaydı en son, B311 mi neydi, eline dekontunu, ruhsat+ehliyet fotokopisini al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Tamamdır saol. bide otoparkta bugün bariz bayan şöför vardı şimdi aklıma geldi upload ediyorum fotoları. edit: of çamaşır makinası bitti onları asıp geleyim koyucam ahah=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aranızda arts352 alan varsa çıksın be alıcam lan o dersi! yer açın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sabah sabah baya güldüm aslında moralin düzeldi. konsepti anlayamamış sanırsam =) bi de nolucak lan bu otopark sorunu karadenize park ediyoruz resmen 10dk yürü sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 e biz mi dedik size girin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu aralar çok gossip girl izliyorum sanırım dgfdg. Kütüphaneci de farmville oynuyodu http://i373.photobucket.com/albums/oo180/osmanozbatir/IMG00317-20090930-1625.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ahahaha iimiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 temiz hava alırsın 2 dakika yuru nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sabah sorun olmuyoda pek akşam yorgun yorgun ölüm gibi geliyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 biz mi dedik sana koç'a gir diye. dizimizin dibine oturcaktın işte. kaanla da eve çıkcaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Osso said: Bu aralar çok gossip girl izliyorum sanırım dgfdg. Kütüphaneci de farmville oynuyodu http://i373.photobucket.com/albums/oo180/osmanozbatir/IMG00317-20090930-1625.jpg Kütüphane dedin de Çok efsanevi kütüphanemiz var ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aionu koç bulmuş elyos bunlar edit : abi devamı neymiş öyle ahahah HAHAHAHA 3. DK NE ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 off fag alert o diilde odanda bulamadıgın sessizligi kutupanede bok bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ABI BU GERCEK MI AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 AHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHA. Of. cidden gerçek tanıtım videosu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahahah şu video'ya gelcek replerle bu topic sabancı topicini geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 otopark resimleri iyiymis :) amaaa kutuphane videosu cok daha super.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bizim şöyle bi kütüphanemiz olmadı ahahah. Ya hadi biri cinlik yaptı böyle bir şey çekmeye karar verdi, görevlileri nasıl ikna etmişler maymunluk yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 :D süpermiş tanıtım videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 eldar sanirim bu fikri dusunen kutuphanede calisanlardan birisi. nasil cekmeye ikna etmistir bilmiyorum ama kutuphaneye girdikten sonra sag tarafta kalan projeksiyonda da bu videonun goruntulerini oynatiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar