Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

seçmeli olarak değil, zaten aldığım dersler ama tekrar alıp ortalamamı yükseltmek istiyorum. yani, normal elective+area üstüne bir de şu 2 dersi almak istiyorum, türkçe istememin sebebi de hocayla tartıştığım için C- mi ne gelmişti, A geleceği yerde, kredisi falan da yüksek ayrıca ondan. seçmelileri finans derslerine falan ayırdım zaten, şu ortalamayı adam etmek için önümde 1.5 sene var zaten eykey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
BabacumMostors said:

o değil de koçtan mezun olup ev hanımı olanlar var.. iki tane tanıyorum.. lan ayıp günah ya.

valla yoktur demicem, olabilir. odtü'den mezun olup evlendiğinde çalışma hayatını bırakıp ev hanımı olanlarda var. koca zengin ve cemiyetten bir isimse kadın koyu veriyor iş yaşamını geriye :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hazır aklıma gelmişken sorayım, bu öğrenci merkezinde gene ne yenilik yapıyorlar? apple store'dan sonra falan gene birşeyler mi açılıyor? kuaför ve pandora'nın olduğu yerlerde tadilat vardı. ben temmuz'da belge işleri için okula uğramıştım şimdi ne durumda bilmiyorum ama neler yapıyorlar öğrenci merkezine?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hemen facebook'da koç üniversitesi'nin network'üne dahil olmanın avantajını kullanarak biraz bilgi edinelim yarışmacı hanım hakkında:

88 doğumluymuş. izmir'den. saygun ofluoğlu diye rize'li birisiyle nişanlıymış. nişanlısı şuan pepsico'da çalışıyor yanılmıyorsam. saygun'la 1 common friend'im varmış, bu sayade fotolara erişim sağladım. neyse hanzade'ye geçelim. 6 common friend'imiz varmış. profile picture'lara değil ama albümlere erişim mevcut. bu sene koç'tan mezun olmuş. 2008'de de ucla'e gitmiş sanırım exchange olarak. sanırım hem saygun'u hem de hanzade'yle okulda karşılaştım. neyse, belki acun'un kızı ile kanki falan olabilir bu kız. bildiğim kadarıyla acun'un kızı koç'ta.
Sosyal ağlarda paylaş

acun'un kuzeni sabancı mezunu, onu tanıyordur.
osmanlıca dersi almıştım hanzadeyle, sanırım işletme veya uluslararası ilişkiler okuyordu..
nişanlıydı en son ama evlendi mi bilemiyorum.

okulun amerikan futbolu takımının elemanlarıyla arkadaş

dün de taksimde karşılaştık yine o elemanlarlaydı

daha cart sarı baya kıvırcık saçlı

resim

Sosyal ağlarda paylaş

saygun koc ramsin kaptanıydı bi ara.
hanzade de eski kız arkadasımın cok yakın arkadasıydı. haliye 39 mutual, saygunla da 15.
cok iyi cocuktur saygun, hanzadeye katlanabilmek de erdemdir. 09 kışında gunubirlik kayaga gitmistik, boardundan ayakkabısına herboku sayguna taşıtıyodu. saygun askere gittiginde evlenmekle ayrılmak arasında kalmıstı hanz, sonra apparently evliligi secmis. daha cok gencim hedehödösü yapıyodu ama arkadasların sacmalama herkesin varıcagı nokta o mis gibi cocuk baskılarıyla tamamına erdiriyo anlasılan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kertenkel said:

acun'un kuzeni sabancı mezunu, onu tanıyordur.

yok bence acun'un büyük kızıyla arkadaştır, onu tanıyordur. kesin comm yada civil'i falan birlikte almışlardır. acun'un kuzeni kim bilir kaç yaşındadır :P

valla şuan nişanlı görünüyorlar sanırım daha evlenmemişler. hatta nişan fotoları vardı. kızların çoğunda da askere gidenleri direk bırakma eğilimi var, valla çocuk askere gidince bırakmadığı için tebrik etmek lazım.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet, evet apple store açıldı bildiğin :)
postane, gürsel ve kargo merkezinin olduğu yeri birleştirip büyük bir apple store açtılar. postane hemen apple store'un yanında bir yerlere taşındı. gürsel'de migros'un ilerisinde bir noktaya. kargo merkezide daha arkada bir yere taşındı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet, buz pisti bayağı kocaman oldu. bay ve bayan buz hokeyi takımı falan kuruldu. yaz/kış demeden antremanları falanda artık orada yapıyorlar. bu sene festivale gelenler buz pistinden de yararlanabiliyorlardı..

cici dediğiniz suzy's in olduğu yer değil mi? ömer dedikleride öğrenci merkezinin tamamı? karıştırdım mı yoksa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...