aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 salicaklar ki bunu, yani adam gibi cez almasini bekleyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bone said: abi ben şeyi anlamıyorum, biri açıklasın pls. münevverin bizi ne ilgilendiriyor? yani bunca aydır sırf münevver aşşağı, cem yukarı konuşuldu durundu. hayır ülkede kimse ölmese anlarım da, kendimi bildim bileli 3. sayfa haberlerinde birisinin başı kopar, birisi ölür, birisi delik deşik edilir felan. sonra da ertesi güne unutulur. nedir bunun özelliği. ne yani münevverin özelliği? anneme sormuştum da, "mutlaka bir üst düzey yetkilinin olayı çıkacak alttan" demişti ama öyle de olmadı. e ne yani, ne bu? Olayın bu kadar büyümesinin sebebi Türk adaletine, Türk polisine güven mevzusu yüzünden bence. Böyle bir ailenin çocuğu yakalanacak mı yoksa kaçacakmıydı. O yüzden bu kadar göz önünde oldu. İnsanlar Türk yargısı nasıl çalışacak diye merak etti ve sonuçta çok popüler oldu konu. Kanun önünde herkes eşit imajının korunması için önemli idi bu çocuğun yakalanması ama malesef Türk polisi resmen milleti oyaladı, aradıklarına da fazla ihtimal vermiyorum ben. Çocuk reşit olmadan önce bir an evvel teslim edilmiştir. Sistemin ne kadar çarpık olduğunu göstermiştir bir kez daha bu cinayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yok tabiki o tecavüzcü 13 yıl aldıysa bu da anca 5-6 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 18 yasini doldurmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nereye saliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu arada medyanın hakkını yememek lazım bu cinayet üzerinde çok fazla durdular. Sürekli haber yapılmasaydı eminim ki teslim olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 medya ceme tesekkur etsın bence. sayesınde ıyı rating yaptı tum programlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya da bukadar haber yapılmasaydı daha önce yakalanacaktı. şurda görüldü, amerika da görüldü, rusya ermenistan ıvır zıvır. hangisi doğruydu yada herhangi biri gerçekten doğrumuydu bilemiyoruz. belki kasıtlı olarak medya kullanıldı bu adamın kaçışını kolaylaştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 polis medyanın dediğine bakmıyo ya abi. kesinlikle medya abanmasa boşverirlerdi giderdi. ne cinayetin şekli ne bişey. medya çok abandı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 max 12 seneden bahsedılıyor.bu demektır kı 7 sene yatar cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi 7 sene ne allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 eskı avukat konusuyor. 18 yasından kucuk oldugu ıcın max 12 yıl dıyor. teslım olması ,tahrık vs...bırseyler uydurulur o kadar verılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ohoo bu ne boyle ya 12 senemi bunca ckilen acinin bedeli bisiler yapilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yaw anlamıyormusunuz. 18 yasından kucuk oldugu ıcın avukat konusuyor ıste max 12 yıl alır dıyor.ben bır tarafımdan uydurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 savcı alır ifadesini arkadasın dedigi gibi 7-8 sene yatarı var. benzer durumları ben cezaevi askeri olduğum için çok gördüm. 18 yasından küçük cinayetle içerde olanlar 6 sene falan yatıyor. genelde hepsinin bilgilerine baktığımda standart gibi görünüyordu. hukuki inceliklerini bilmem ama benim gördüğüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Peki adam seneye 18 ini doldurur o zmn cezasini uzatma gibi bi islem olamazmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kısme kusura bakmasın,basın gıbı taraflı bakmayın.burası turkıye adam alkollu arac kullanır 10 kısıyı oldurur 3 ay yatar cıkar. o zaman ceme verılen 7 sene bıle bence fazla. hatta herkes sukretsın o kadarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yakalandığı tarihte 18 yasından ufak olduğu için bi değişiklik olmaz işlemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Cairne said: Peki adam seneye 18 ini doldurur o zmn cezasini uzatma gibi bi islem olamazmi ?? abı ne yaptın ya olurmu oyle sacmalık. 11 yasında cınayet ısleyen cocuk 7 sene ceza yesın, 18 ıne geldıgınde muebbet yesın. ne dersın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sucu tamamen ustlendi mi? napti? ben takip edemiyorum burdan baska su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ne biliyim burasi Turkiye her an hersey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 babayı kan lekesı var dıye ıcerıye aldılar. bakalım cemı ne ıle suclayacaklar. ben onu merak edıyorum.ıtıraf etmezse ne olacak.sonucta cocugun resmen oldurdugunu bellı eden bısey yok. sadece testereyı alırken ve cesedı atarken goruntulerı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 mani said: ya da bukadar haber yapılmasaydı daha önce yakalanacaktı. şurda görüldü, amerika da görüldü, rusya ermenistan ıvır zıvır. hangisi doğruydu yada herhangi biri gerçekten doğrumuydu bilemiyoruz. belki kasıtlı olarak medya kullanıldı bu adamın kaçışını kolaylaştırmak için. Yani polis medya yüzünden yakalayamadı öyle mi? :) Polis daha adamın yerini bulamıyorsa medyaya bakarak hareket ediyorsa bu medyanın suçu değildir zaten ki öyle olduğunu sanmıyorum. Evet medya rating yaptı ama medya bunu sırf rating için yaptı demek haksızlık olur 200 güne yakın rating için birşey yapılmaz. Sonuçta haberlerde felan çıktı öyle çok büyük ratingler yapan programlar da yoktu sabah programları hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ergenekon duruşmalarını kat kat aşacak bunun ratingi. zaten ergenekonun eski eğlencesi kalmadı, sadece atv abanıyo, 100 küsür duruşma oldu baydı vatandaşı. hatta yayın hakkı için ihale yapsın adalet bakanlığı. digiturk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 NOLMUS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar