Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 editlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cinayetin vahşeti sebebiyle olay fazlasıyla medyatize oldu. işin içine zengin aile girince devlet adaletin kılıcının zengini de kestiğini göstermeye kastı. orta yolda buluştular. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 garipoğlu sülalesi tabiki olayın bukadar büyümesi. ayrıca yurt dışına çıkmıştır. anlaşmışlardır avukatları polisle biz türkiyeye sokarız şu karakola gider teslim olur bizim kontrolümüzde. hep olay emniyetin itibarını kurtarmak hem garipoğlu sülalesinin itibarının kurtulması. kim takar karabulut sülalesini. zengin değil adamlar. baba karabulut ta sapıttı zaten. zengin olan götü kurtarma çabasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bir de çocuk çok zengin olunca uzun süre kaçabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 büyük bir ihtimal türkiyeden hiç ayrılmadığı öne sürülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Su baba yuzunden cem'ın yakalanmasına bıle uzuldum ya...ıste munevverın babası bu kadar ıtıcı,serefsız bır herıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abartmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nesi şerefsiz ya?ordan konuşmak kolay di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3 mılyon avro ısteyen adam serefsızdır kızının kellesı uzerınden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 öyle bir olay yaşasam akli dengem kalmaz ki, başlarım saçmalamaya bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 adam istediğini reddediyor bu bir. ikincisi de herşeyden önce kızı vahşice öldürümüş bir babadır.çocuğuna küçücük bişi olunca kafayı yicek insanlar var,vahşice öldürülmüş birinden bahsediyoruz? ruh hali normal olmaması kadar doğal birşey var mı? verdiği tepkileri yadırgamıyorum ben. anlamaya çalış sen de .herkesin,heran başına gelen birşeydeğil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aha cnn türkte ne dedi avukat, kapalı bir yerde insan içine çıkmıyordur herhalde diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cinayet için vahşet tanımı yaptı basın ama Sevil Atasoy zamanında bu cinayetin işlenmesini vahşet olarak tanımlamamıştı. bende katılıyorum açıkçası. http://www.superpoligon.com/haber/10156 bi anda "nasıl lan bu vahşet" diye küfürler kusmadan önce bir okuyun birde düşünün. Kendisi olayın cinayet olmadığını, münevver in hakkettiğini söylememiş. Kafasının kesilmesinin belli bir mantıkla yapıldığını bunun vahşet tanımına girmeyeceğini söylemiş kendi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 avukatı konuşuo adamın - cnn turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 mani said: cinayet için vahşet tanımı yaptı basın ama Sevil Atasoy zamanında bu cinayetin işlenmesini vahşet olarak tanımlamamıştı. bende katılıyorum açıkçası. http://www.superpoligon.com/haber/10156 bi anda "nasıl lan bu vahşet" diye küfürler kusmadan önce bir okuyun birde düşünün. Kendisi olayın cinayet olmadığını, münevver in hakkettiğini söylememiş. Kafasının kesilmesinin belli bir mantıkla yapıldığını bunun vahşet tanımına girmeyeceğini söylemiş kendi açısından. green71tr | 29 Nisan 2009 13:16 o suratla her gün aynaya baktıktan sonra vahşet anlayışı değişmiş diyeceğim ayıp olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bacak kadar çocuğu devlet yakalayamadı gitti babasını tutukladı adeta şantaj yaptı aileye sonrasında teslim oldu herif. Bu işte bir terslik var yani koskoca emniyet ki cinayetleri çözmedeki başarısından dolayı FBI ajanlarını staj için yolladı daha bu sene ama bir çocuğu yakalayamadı. Çocuğu saklayan vardı aile güçlüydü hedehöde neticede yakalayamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Gazeteciler, zanlıyı mahkemeye çıkamadan öldürecek heralde .Arabadan indiği an hucuma kalktılar,20-30 polis anca durdurabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 avukatı ne dedi cem'in?savunma mı yaptı? bide bu ahmet muhabbeti ne anlamadım ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 avukat: bana çocuk şurda olcak dediler gittim tek başınaydı aldım yol kenarından götürdüm dio. bildiğin birileri sakladı yani bu çocuğu kim söledi bu bilgiyi bu avukata falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 avukatın açıklamalari biraz saçmaydi muhabir acayip sıkıştırdı sorguladı resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben yatıyorum kalkınca burdan takip edicem update'leyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Rusyada goruldu diorlar bahcelievlerde ckior hava alaninda nasi gormemisler :S eger yalansa kim salladiysa iyi sallamis ne diyelim gerci adam teslim olmus demekki saklansa cok daha fazla kacabilirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 YAZIK LAN ÇOCUK BABASI İÇİN ÇOK ÜZÜLMÜŞ YAVRUCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bella said: resimde aczimezdi headbangers daki siyah cubbeli adama bnzior sffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar