Catzee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nakamura said: kaçarken hidayete ermiş olmasın bu ? Ahah imana gelmiş, tövbe etmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 agnostik bilgi: bu arada cinnet geçirilmez, cinnet getirilir. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 saç kesimini çok rahat saç kesme makinesiyle yapabilirde galiba ensede adam gibi traşlıymış. almıştır yardım muhakkak. ben yurt dışına bile çıktığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/?t=laik+ateist+agnostik+aczmendi+m%C3%BCsveddeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mülteci said: babayı kan lekesı var dıye ıcerıye aldılar. bakalım cemı ne ıle suclayacaklar. ben onu merak edıyorum.ıtıraf etmezse ne olacak.sonucta cocugun resmen oldurdugunu bellı eden bısey yok. sadece testereyı alırken ve cesedı atarken goruntulerı var o nerde var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ''İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yaptığı açıklamada, “Polisin sistemli çalışması, kendi çocuğunun katilini arar gibi araması ve basının yayınları Cem Garipoğlu’nun tesliminde etkili oldu” dedi.'' Sanki gidip kendileri yakaladılar. Adam sıkılmış artık, bi işi de becerin be deyip teslim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dasaaa said: imaj her şeydir. herhalde bu adamın savunmasının "kaçtığı" süre içerisinde çatır çatır oluşturduğunu düşünmeyen yoktur teslim olması kıvırma payı bıraktı ama. "suçsuz olduğuna inandığı ve bu kanıtlana kadar korktuğu için kaçtı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Selam. Özlemişsinizdir beni asdas :D Yolculuk yapıyordumda yolda iyice uçtum ben. Daha bi sağlam komplo teorisi kurdum. Ama söylemem dalga geçersiniz :( Her neyse 11 Eylül konusunda da hala ABD'nin değil de teröristlerin yaptığına inananlar var. Yazık :) Burada tamamen haksız da olabilirim de olay fena halde komplo kokuyor. Söyemedi demeyin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 11 eylül'ü zaten teröristler yaptı. ama tek fark. ABD yaptırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Teröristler rahatça devletin gökdelenine girip yıkım amaçlı dinamitler yerleştirdiler evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya nilep amacın nedir. bu konuda konuştuk tartıştık gittin geldin. şimdi terörist diyosun. hayır amacın dikkat çekmek filansa git konu aç benim teröristler hakkında görüşüm bu de orda tartışılsın. şimdi bu konuyla ne alakası var. yapmayın böyle yazıyım da ne olursa olsun yazıyım demeyin. biraz mantıklı şeyler yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oooofff oofff nilep icindi bunlar. mesaj girmis araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel, okumak için gözlerimiz kullanalım, gözleri, gözler gözler, gözler, başka yeri değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nilep çok gereksiz bir adamsın kusura bakma yorumlarında çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ha bide, anlamak içinde beynimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Adam Türk polisiyle dalga geçti, bizimkiler hala "çember daraltıldı, baskı yapıldı" diye avunsunlar. Gidip kendi teslim oldu e yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nakamura said: nileppezdel, okumak için gözlerimiz kullanalım, gözleri, gözler gözler, gözler, başka yeri değil... Neyi yanlış okumuşum ki senin mesajında? @diğerleri: Ya teröristler hakkında görüş belirtmek değildi. Demek istediğim şimdi biri bu komplo diyince arkanızla gülüyosunuz ama gerçekten de öyle çıkabiliyor. Ben de 11 Eylül için ABD yaptı/yaptırdı diyenlere gülmüştüm. Sonra bi baktım baya baya onlar yaptırmış yani :) Sel felaketi hakkında herkes devlete saydırırken bir anda devletin adaletinin gücü konuşulmaya başlanarak gündem mükemmel bir şekilde değiştirildi. Bu cinayet olayının, bu kadar büyümesinin ve bu tarihte teslim olunmasının altında çok daha derin şeyler yatıyor bence. Görüşümü bildirdim işte oh rahatladım. Sizden daha fazla sayıda olasılık düşünebiliyorum diye bana laf ediyorsunuz ya, o da baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 başşindi; lessın van: ne demişim: 11 eylül'ü zaten teröristler yaptı. burada ( 11 eylül olayını teröristlerin yaptığından bahsetmişim. Sonuçta terziler birliği yapmış olamaz değilmi? Eğer onlar yapmış olsa yinede terörist olmuş olurlardı) ama tek fark. ABD yaptırdı. burda ne demişim çekirge ? ama tek farkın ABD'nin yaptırması olmuş demişim. halen anlamadıysan: http://forum.paticik.com/read.php?25,4300172 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nyse özelden konuşalım ben anlatırım sana kendimi :) Ama senin dediğini anladım merak etm. Geliyo ÖM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ikiniz de bos bos konusuyorsunuz. bi susun da konu sapmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 azmo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Star tv'de şuan gayet detaylı veriyo olayı. kızın babası da canlı yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Tamam özelden devam ediyoruz işte. Cem teslim oldu. Vahşi, iğrenç, öldürülmesi gereken bir karakter. Go go devam konuya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Böjeek said: Star tv'de şuan gayet detaylı veriyo olayı. kızın babası da canlı yayında. anasıda show tvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yalnız adamın yediği Sucuk Ekmek meşhur oldu. Birde Frank Sinatra dinlemiş. Sanırım My Way...Aha Star sucuk ekmekçiden canlı yayın yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar