nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi insan doğası önce kendini düşünmek üzerinedir. İnsan, bir insanı bilinçli yada bilinçsiz öldürmüşse, kendi güvenliğini düşünerek kaçar. İnsan doğasının gereği. Bununla savaşıp teslim olabilene helal olsun derim ama insan doğasına göre Cem'in yaptığı şey normal. Öldürmek değil öldürdükten sonra izlediği yol haritası yani. Öldürmesi de cinnet sebebiyle olduysa, i bence öyle, ozaman işte 7 sene hapis ve 3 sene psikyatrik tedavi falan gayet yerinde bir ceza olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ceme yannış yaptılar delikanlı adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 doğası gereği kaçarken bi kaç kişi daha öldürsün o zaman? sadece kendini korumak için. yine normal mi kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Ben de diyorum ki cinnet anında 30 kere bıçaklayabilir işkence ettiği belli değildir :) Kızın cesedini kendim görmeden adli tıp raporuna inanmam. Masadan sperm bulaşıp biri daha vardı diyorlarsa asla güvenmem ben o adli tıbbın raporuna senin ikna olup olmaman mahkemeyi bağlamıyor bi itiraz edersin dayar aynı raporu sonra paşa paşa yatarsın ayrıca cinnet anında 30 bıçak darbesi yapabilir ama 5 tanesi mi öldürücü yani cinnet anındaki tüm darbelerin öldürücü olur nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ne adamsın nilep. gecen ay kizim sevissin yani ne olacak, ortam ayarlarim diyordun. simdi kiz arkadasim mesajlassin kiskanirim diyosun. sjlsdkjgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Abi insan doğası önce kendini düşünmek üzerinedir. İnsan, bir insanı bilinçli yada bilinçsiz öldürmüşse, kendi güvenliğini düşünerek kaçar. İnsan doğasının gereği. Bununla savaşıp teslim olabilene helal olsun derim ama insan doğasına göre Cem'in yaptığı şey normal. Öldürmek değil öldürdükten sonra izlediği yol haritası yani. Öldürmesi de cinnet sebebiyle olduysa, i bence öyle, ozaman işte 7 sene hapis ve 3 sene psikyatrik tedavi falan gayet yerinde bir ceza olur Şimdi bak sanki olay kesin öyle olmuş gibi konuşuyorsun ama öyle birşey yok, çocuk yargılanacak daha kimse birşey bilmiyor adam gibi. Kaldı ki muhtemelen kendini kurtarmak için her türlü kıvıracak. İnsan doğası falan filan demişsin de işlenen cinayetlerin çoğunda sanki cesetler yok mu ediliyor? Bir anlık hata yapan adam basar gider hayat arkadaşının cesedini parçalamaz. bunu yapabilen adam canidir, sonrasını kendini emniyete almak için yaptıkları da kimseyi ilgilendirmez. Lol, adam suçlu be, suçu örtpas etmek için yaptıklarına empati yapacak hali yok hukukun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Tamam işte bir şey denemez de benim demek istediğim taşlar yerine oturmuyor. Bu çocuk çok rahat kaçırılıp estetik yaptırılarak yeni kimlik ayarlanıp krallar gibi yaşatılırdı. Bence devletle anlaşma var. Bu yüzden buu yapmadılar. Olay büyütldü, gündem olması gereken bin tane politik olayın yerine bu olay gündem oldu. Zanlının zengin olması devlete "mazlumun yanındayız zengini tanımayız" deme hakkı tanıdı. Güzel edebiyat yaptılar. Sonunda yakalandı çocuk, şova devam şimdi. Adli tıp raporları da gayet çocuğa max ceza vermek için düzenlenmiştir bence. Ha ceza verileek ama cem isviçrede falan paşa paşa yaşayacak. Hapse attık diyecekler sonra yeni bir gndem olacak unutulacak bu olay. Topladıkları oylarla kalacaklar. Haber kanalları günlerdir sel felaketini ve AKP yönetiminin hatalarını konuşurken şimdi Cem'in yaalanmasını ve AKP'nin atadığı adalet sorumlularının "başarısını" konuşuyor. Tesadüf mü sizce? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 midye dolma basar gider demişsin de adamın evinde olmuş belki de atarsam çöpe falan kurtulurum falan diye düşünmüştüm başka yerde olsa kaçar tabi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nillepin kendisiyle çeliştiğini anlayamayanlar var ciddi ciddi cevap verenler var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ADAM KONUYU AKP YE ÇEKTİ BURDADA ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Masquerade said: ne adamsın nilep. gecen ay kizim sevissin yani ne olacak, ortam ayarlarim diyordun. simdi kiz arkadasim mesajlassin kiskanirim diyosun. sjlsdkjgh. ahahah. hatırladım bunu.yine benle tartışmıştı bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 @masq: Abi kızım sevişsin ben sevişmek istiysam o da ister özgürlüğü olur. Ama sevgilimi de kıskanırım. Sevgilimle ben yatarım kızıyla sevgilisi. Kızımla ben mi yatmalıyım da kızımı kıskanıcam? sdfsdf :D @midyedolma: Empati kursun demiyorum sadece cnayetin tamamı tasarlanmadı muhtemelen, tasarlanmış cinayet gibi yargılanırsa haksızlığa uğrayabilir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 better be trollin' mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya çok atılıp tutuluyor ama bir de şöyle düşünün. Mesela hayatınızda kötü bir dönemden geçseniz, böyle işler kötü gitse, hatta işten çıkarılsanız. O can sıkıntısıyla bara uğrasanız 2 bira yuvarlasanız. Sonra eve gelince karınızı yatak odasında tüpçüyle/ kapıcıyla/ komşuyla/ en iyi arkadaşınızla falan bulsanız şerit kopsa orada kendinize geldiğinizde elinizde bıçak ikisi de ölü olsa ne yaparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kermit üstüme gelme yeter artık yalvarırım ya. Ne çelişmesi abi? Kızım sevişsin kızımı neden kıskanayım? Kızı kıskanmak hastalıklıdır, ensest öncesi düşüncelerdir. Bence tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nileppezdel, işte eğitim-toplumsal yaşam ahlakı-vicdan üçlüsü burada devreye giriyor. Böyle senin gibi cahil (matematik bilmekten bahsetmiyorum) insanlar çoğaldıkça toplumun boku çıkacaktır. Zaten dini, felsefi öğretilerin çoğu da bu tarz cahil insanları cennet-cehennem ile korkutarak durdurmaya, kaos çıkmasını engellemeye çalışmak için ortaya atılmıştır. Yukarda bahsettiğim üçlüden yoksun insanlar için maalesef ki din bu çağda bile gerekli bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nerm cahil abi? Ne bilmiyorum da sen biliyosun bi söylesene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 beyler konumuz sex değil kim sevişirse sevişsin konumuz bu cem denen yavşak herifin yakalnması ama kalkıpta ne dediğini bilmeyen gerzek insanların "yaptığı mantıklı. insan psikolojisi suç işledimiydi kaçar. adam haklı kaçmakta" demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi teslim mi olsun? Bana neden hakaret ediyorsun? Cinnet halinde cinayet işlesem ne yaptığımı fark etmeden, kaçarım gayet. Açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 para mülk varlıgının sonunda olup herşeyi tatmış bi insan küçük bi kıskanclıkta biçiyo ceza olayına gelince hakketıgını alır tabi aile bireylerininde alması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kermit said: nillepin kendisiyle çeliştiğini anlayamayanlar var ciddi ciddi cevap verenler var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nilep arkadaşım. Senin hanımevladı kişiliğinin ağır basmasından dolayı( ki kendinde inkar etmiyorsun sanırım. ağır muameleye gelemem falan diyerekten.) empati kurarak böyle düşünüyorsun. Ya ben olsaydım diyerekten altına sıçızladığın için böyle düşünüyorsun gibi geliyor bana. Kırıcı sözler söylemek istemiyorum. Laflarımı özenle seçiyorum. Niyetim kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Kızım sevişsin kızımı neden kıskanayım? Kızı kıskanmak hastalıklıdır, ensest öncesi düşüncelerdir. Bence tabi.. Kendi kızınla sevişmede bu kafayla ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Tamam işte bir şey denemez de benim demek istediğim taşlar yerine oturmuyor. Bu çocuk çok rahat kaçırılıp estetik yaptırılarak yeni kimlik ayarlanıp krallar gibi yaşatılırdı. Bence devletle anlaşma var. Bu yüzden buu yapmadılar. Olay büyütldü, gündem olması gereken bin tane politik olayın yerine bu olay gündem oldu. Zanlının zengin olması devlete "mazlumun yanındayız zengini tanımayız" deme hakkı tanıdı. Güzel edebiyat yaptılar. Sonunda yakalandı çocuk, şova devam şimdi. Adli tıp raporları da gayet çocuğa max ceza vermek için düzenlenmiştir bence. Ha ceza verileek ama cem isviçrede falan paşa paşa yaşayacak. Hapse attık diyecekler sonra yeni bir gndem olacak unutulacak bu olay. Topladıkları oylarla kalacaklar. Haber kanalları günlerdir sel felaketini ve AKP yönetiminin hatalarını konuşurken şimdi Cem'in yaalanmasını ve AKP'nin atadığı adalet sorumlularının "başarısını" konuşuyor. Tesadüf mü sizce? :) Devletin şovu falan değil bu, kamuoyu bu kadar üstüne gitmese adamların parmaklarını kaldıracağı yoktu belki de. Bizzat emniyet müdürlerinin, başbakanın tepkisi "ahlaki yozlaşma" şeklinde oldu be. Çocuğun ailesi de doğru zamanda doğru kişilerle iş bitirerek bu kadar sakladılar onu, hatta kendileri bile suçlu aslında delilleri yok ettikleri ve çocuğu sakladıkları için. Hepmiz göreceğiz, bu çocuk azıcık bir ceza alacak ve muhtemelen cezası bitmeden çıkacak. eagle_dnz said: midye dolma basar gider demişsin de adamın evinde olmuş belki de atarsam çöpe falan kurtulurum falan diye düşünmüştüm başka yerde olsa kaçar tabi her türlü E illa ki birşey düşündü, düşündüklerinden yola çıkıyoruz biz de. Senin dediğin gibi düşünen adam soğuk kanlıdır, tekrar ediyorum öldürülen kişi çocuğun sevgilisi, eve giren hırsız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şimdi bu herif 19 yaşımdaı 17 mi kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar