Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Garipoğlu yakalandı, teslim edildi. - SON DAKİKA


elaidi

Öne çıkan mesajlar

hemen sorayım, yakalanmakla teslim olmak arasında bi fark var elbet, ne kadar fark eder bu eleman için?

o değil de adamlar dincilerin öss kampları gibi kaç zamandır cinayet kampı yapmışlardır, hikayelerinin üzerinde acayip çalışmışlardır. mümkün olan en ufak cezayı alacağına inanıyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu İstanbul'da yakalandı.

İstanbul Etiler'de öldürülerek çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 197 gündür aranan Cem Garipoğlu, İstanbul Bahçelievler'de, avukatları ve ailesi tarafından polise teslim edildi.


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12498968.asp?gid=229
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 aydır aranan Münevver Karabulut'un katil zanlısı avukatları tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Cem Garipoğlu'nun yurtdışından değil İstanbul Bahçelievler'den Emniyete getirildiği alınan bilgiler arasında.

Şu anda Emniyet Müdürlüğü'ne gidip gitmeyeceği sorulan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut: " Ben ne söylediysem çıktı. 7 aydır bekliyorduk. Türk adaletine güveniyorum. Yalnız kimler yataklık yaptı ise saklanmasında yardımı olanların ortaya çıkması lazım. Basın yaralı babanın yanında oldu bu yaralı babaya merhem oldu. Doğru yazan oldu yanlış yazan oldu çok zorlu bir dönemden geçtim. Şu sıoru işareti var bu işi kılıfına mı uydurdular teslim mi oldu yakalandı mı tam anlamış değilim." dedi.

Ayrıntılar geliyor

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=173321&cat=200&dt=2009/09/17
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede zordu, o adam daha bildiğin yaşardı burda,olaylar biraz daha dinincede iran,suriye falan ordanda avrupaya sahte kimlikle yallah.

para olunca adamda her bok oluyo arkadaşlar bu iş böle yani

artı cezaevi falan beklemeyin öle 100 yıl 300 yıl :d olacak şey ceza alcak bi süre,ardından olay biraz dinince hasta raporu alıp paşa paşa çıkacak cezaevinden bu iş böledir yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azalır. diye biliyorum.

pişmanlıktır, kendini bilememektir, sonra düşünüp doğru kararı vermektir, düzgün davranıştır falan filan. Çok yerden suça ceza eklendiği gibi hafifletici nedenlerde var. Bu da onlardan biri. Basın bu kadar üstüme gelmeseydi daha önce teslim olacaktım ama korktum bile hafifletir cezayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...