arar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 analitik geometri, geometri ve matematikten kalmış durumdayım ve yükseltme sınavında hiçbirinden geçme ihtimalim yok ama analitik alan dersi olmadığından başka dersten sınava girerek ortalamamı 3 yaparsam ondan sorumlu kalmıycam... bana ders kredilerini söylerseniz ben de sınava hangi dersten girmem gerektiğine ve kaç almam gerektiğine rahat karar verebilecem. şimdiden teşekkürler...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 allah kolaylık versin sana bende kalıyodum aynı derslerden zar zor yırttım. hangi ders kaç saat karnede yazıyo ama sen onu istemiyosun sanırım[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 onu istiyodum ama karnem kayıptı o açıdan sormuştum ama karneyi buldum artık sorun kalmadı[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 abi bu kredi olayı yeni mi geldi yoktu geçen sene.. ?[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben de 10. sınıf tm dersleri kaçar kedi diye okudum ne diyo lan bu dedim... anlamadım ehehhe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 aldığın notla ders saatini çarp sanırım 120 geçersen geçersin sınıfı falan filan takdiri kaçırdım takdir kaç krediydi :P[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Justin, 15 Haziran 2004 21:39 tarihinde demiş ki: bu kredi kadar saçma bi olay yok ama ya... fizik gibi büyük bi ders 2 saato luyor 1 alırsan 2 kredi alıyorsun ondan bedende 2 ders resimde 2 ders hödö hede fizik kimya tipi derslerle eşit olmasına kıl oluyorum ona bakarsan ne eksikler ne yanlışlar var bu eğitim sisteminde senin dediğin ufak bir kısmı,ben neleri saçma buluyorum bir bilsen örnek dersle alakası olmayan hocalar..sanki bilerek karıştırıp veriyolar Müslüm bey siz bu sene fizik anlatın,mehtap hanım siz beden dersine girin ..poff[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar