Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amd Athlon Xp VS Intel

26ee140

Öne çıkan mesajlar

İkisi hakkında da en ufak bir fikrim yok ama amd athlon xp'nin intel'e göre daha ucuz olup daha iyi performans verdiğini okudum birkaç yerden.
sizin düşünceleriniz neler bu ikisi hakkında?
nasıl birşey tavsiye edersiniz işlemci olarak? (fazla pahalı olmasın)
hangi sitelerden yararlanmamı önerirsiniz?
hangi amd athlon xp ile hangi intel işlemcisi birbirine denk düşer performans olarak?

yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

64-bit işlemciler 64-bit yazılımlarda elbette ki ezeceklerdir 32-bit işlemcileri vakti geldiğinde fiyata, markaya bakmadan. 32-bit'lerin 16'ları ezdiğini gördüm, aynısı yaşanacak gene. athlon 64'e ayıracak biraz fazladan param olsa onları tercih ederdim şüphesiz p4 extreme filan yerine..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm AMD nereye baksam daha üstün çıkıyor, peki amd'nin hangisini tavsiye edersiniz?
amd alınca oyunlarda veya diğer sistemlerle uyumsuzluk çıkartma risk'i var mı?
intel alsaydım p4 3.0 veya üstünü almayı düşünüyodum(HT olanlardan), buna karşılık hangi amd işlemciyi önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

sana amd64 biti şu şekilde tanımlayabilirim PlayStation 2 yi duşun alet sadece 300Mhz fakat 128 bit PS2 de PES3 ü 1280 e 1024 çozunurlukte oynuyorsun ve bilgisayara gore son detayda ve 0 takılmayla yanı intel 3000 mhz fln hikaye ve gelecegi dusun simdi tum uygulamalar 64 bite gore kayacagı için amd 64 en iyi seçim olacak hemde 1 mb cache var kesinlikle tavsiye ederim !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...