Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 inna - hot inna - love inna - deja vu :D
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Portishead 3 albümleri var zaten hepsi birbirinden güzel. Charlotte Martin-On your Shore Blonde Readhead-Misery Is a Butterfly Lisa Ekdahl- Sings Salvador Poe Madeleine Peyroux-Half The Perfect World Morcheeba-Dive Deep gerçi bazı şarkılarda erkek vokalde var ama yine de hoştur güzeldir. Nouvelle Vague-Nouvelle Vague Tori Amos-under The Pink ve hem bayan demişsin hem pop demişsin son olarak Edith Piaf tan bulduğunu indir dostum.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Lisa Ekdahl (Heaven, Earth & Beyond ve Sings Salvador Poe), Janis Joplin (Greatest Hits), Inna (hot :D), Tori Amos (under the pink), Portishead (diskografi), Esperanza Spalding (Esparanza) albümlerine bakabildim şu ana kadar. Çoğunu beğendim öneren arkadaşlara bol teşekkür. Bunun dışındakilere pek vakit ayıramadım, bilgisayarı bir süreliğine kapatmam gerekicek o yüzden abanıyorum aslında bu kadar tanımadığım insanlara. Sakın kaçırma kesin elinde bulunsun diyebileceğiniz, benim gözümden kaçan birileri var mıdır yukarıda yazdıklarım dışında. Bolca teşekkürler yeniden :) .
chambers Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 silje nergaard a bak norah jones a bak güzel sakin müzikler için kari rueslatten var pop güzel bi de jazz arıyosan ella fitzgerald ve nina simone efsanedir.
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 freddie mercury bütün şarkıları (tu)
chambers Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi naptınız joe lynn turnerla adamın istediği şey arasında ne alaka var
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 her şey olabilir yazmış rock olabilir yazmış. joe lynn turner'ı kapsıyor işte
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bob James'in Double Vision albümünü dinleyebilirsin smooth,fusion olarak. Miles Davis'ten albüm söyleyemicem çünkü bende herifin 101 albümü var ve hepsi birbirinden güzel Al di Meola'dan Orange and Blue güzeldir,world sinfonia da güzeldir ama kişiden kişiye değişebilir bu albüm daha çok.Kiss my axe de süperdir. Rockabilly olarak Stay Cats dinleyebilirsin David Sanborn'dan Love Songs dinleyebilirsin Yani bu albümlerle bi ısın sora gerisini dinlersin sen eralp :D
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 incubus tavsiye ediyorum şiddetle. nice to know you şarkılarıyla başlayabilirsin.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Beyler bağyan vokalli demiştim ben, erkek vokalli bolca dinlediğim şey var zaten :D .
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 heart - magic man 'i bir dinle istersen.
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Eralp said: Beyler bağyan vokalli demiştim ben, erkek vokalli bolca dinlediğim şey var zaten :D . paramore deneyebilirsin. emo olduklarına bakma şarkıları güzel cidden. decode şarkıları hele süperdir. http://www.youtube.com/watch?v=YBN3WAteh50
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Griswold said: Mishka Adams mişka dedin alyen çıktı http://i.pbase.com/v3/93/65393/1/51894408.IMG_4334.jpg.jpg
dronevil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahan ida maria var http://www.youtube.com/watch?v=naQSB1Ozyds lily allen olabilir bi de laura marling de olabilir ilk aklıma gelenler
Öne çıkan mesajlar