Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Bana Önerin Bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Portishead 3 albümleri var zaten hepsi birbirinden güzel.

Charlotte Martin-On your Shore

Blonde Readhead-Misery Is a Butterfly

Lisa Ekdahl- Sings Salvador Poe

Madeleine Peyroux-Half The Perfect World

Morcheeba-Dive Deep gerçi bazı şarkılarda erkek vokalde var ama yine de hoştur güzeldir.

Nouvelle Vague-Nouvelle Vague

Tori Amos-under The Pink

ve hem bayan demişsin hem pop demişsin son olarak Edith Piaf tan bulduğunu indir dostum.
Mesaj tarihi:
Lisa Ekdahl (Heaven, Earth & Beyond ve Sings Salvador Poe), Janis Joplin (Greatest Hits), Inna (hot :D), Tori Amos (under the pink), Portishead (diskografi), Esperanza Spalding (Esparanza) albümlerine bakabildim şu ana kadar. Çoğunu beğendim öneren arkadaşlara bol teşekkür.

Bunun dışındakilere pek vakit ayıramadım, bilgisayarı bir süreliğine kapatmam gerekicek o yüzden abanıyorum aslında bu kadar tanımadığım insanlara. Sakın kaçırma kesin elinde bulunsun diyebileceğiniz, benim gözümden kaçan birileri var mıdır yukarıda yazdıklarım dışında.

Bolca teşekkürler yeniden :) .
Mesaj tarihi:
Bob James'in Double Vision albümünü dinleyebilirsin smooth,fusion olarak.
Miles Davis'ten albüm söyleyemicem çünkü bende herifin 101 albümü var ve hepsi birbirinden güzel
Al di Meola'dan Orange and Blue güzeldir,world sinfonia da güzeldir ama kişiden kişiye değişebilir bu albüm daha çok.Kiss my axe de süperdir.
Rockabilly olarak Stay Cats dinleyebilirsin
David Sanborn'dan Love Songs dinleyebilirsin
Yani bu albümlerle bi ısın sora gerisini dinlersin sen eralp :D
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Beyler bağyan vokalli demiştim ben, erkek vokalli bolca dinlediğim şey var zaten :D .

paramore deneyebilirsin. emo olduklarına bakma şarkıları güzel cidden. decode şarkıları hele süperdir.

http://www.youtube.com/watch?v=YBN3WAteh50
  • Yeni Oluştur...