Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Arkadaşlar şöyle mümkünse bayan vokalli, pop müzik olabilir, caz olabilir blues olabilir rak olabilir(mümkünse sert olmasın), herşey olabilir aslında, dinlemen lazım kaçırma sakın diyebileceğiniz gruplar/insanlar önerebilir misiniz? Geçenlerde paticikradyo sayesinde ledisi ve dianne reeves i keşfettim, ancak albümlerini doğru düzgün bilmediğimden ancak 1-2 albüm edinebildim, onlar da yetersiz geliyor açıkşası. Linda Ronstadt dinliyorum şu an mesela, yıllardır rak dinle metal dinle kafam ütülendi, şöyle farklı şeylere ihtiyacım var yani. Mümkünse direkt albüm olaraktan önerirseniz çok daha mesut olacağım efenim. Sağolunuz, varolunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Taylor Swift denenebilir. 19 yaşında sesi güzel bir hanımkızımız. MTV müzik ödülü felan aldı daha yeni, kanye west denyosu da sahneye falan fırladı ya hani sdfds o kız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 janis joplin-diskografisini indiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Lisa Ekdahl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Şöyle direkt albüm olaraktan veya albümler olaraktan önerebilirseniz çok daha mutlu olurum :D . Böyle tek isim söyleyince, dandik bi albümünü indirip hayal kırıklığı olabiliyor o şahıs hakkında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 taylor'un tek albümü var diye zahmet etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Lisa Ekdahl - Heaven Earth & Beyond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Taylor swift gibisinden müzik yapan elemanları fazla kaldıramıyorum abi ben :D, lady gaga dinledim bir süre, başlarda eğlenceliydi de bir süre sonra rahatsız etmeye başladı :D . Lisa ekdahl için teşekkürler, dinleyeyim hemen. janis joplin' i merak etmiyor değilim ancak diskografi indirip dinleyecek pek vaktim yok eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yıldız tilbe seda sayan sibel can muazzez abacı muazzez ersoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abi onların diskografileri var başka lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 janis joplin şimdiye dek hiç dinlememek kayıp hemen şarkılar söyliyim indir onları :/ piece of my heart ball&chain mercedes benz little girl blue cry baby to love somebody mary jane. şimdilik aklıma gelenler bunlar.ama çok şahane bir sesi ve gırtlağı vardır.mükemmel.blues seviyosan taparak dinleyebilirsin.diskografisini kesin indir müsait olduğun bi zaman. *janis joplin’s greatest hits lerden birini de indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 esperanza spalding - esparanza incognito - who needs love, jazz funk, adventures in black sunshine regina spektor - far, soviet kitsch erykah badu - baduizm randy crawford - best of dinlenebilir. lizz wright - the orchard albümdür hepsi. kendi öncelik sırama göre yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 regina spektor cidden iyidir.bak şimdi görünce aklıma geldi. onun da diskografisini indirmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Miley Cyrus Önce Hannah Montana seyret sonra şarkılarını dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sonra pipini kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Eralp said: Taylor swift gibisinden müzik yapan elemanları fazla kaldıramıyorum abi ben :D, lady gaga dinledim bir süre, başlarda eğlenceliydi de bir süre sonra rahatsız etmeye başladı :D . ben de bi kere dinledim zaten albümü sdf eh sen gelip bayan vokalli pop olabilir şu olabilir her şey olur anasını satıym diye tavsiye istiyosun sonra dediğin şeye bak cık cık cık yok sana başka tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Abi pop olur dedik de o kadar demedik yani :D popun da kalitelisi oluyo yerine göre, gidip katy perry dinlemeye gerek yok hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 dufrasne said: esperanza spalding - esparanza incognito - who needs love, jazz funk, adventures in black sunshine regina spektor - far, soviet kitsch erykah badu - baduizm randy crawford - best of dinlenebilir. lizz wright - the orchard albümdür hepsi. kendi öncelik sırama göre yazdım. eyvallaaaah, bakıcam hepsine çok teşkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 cocorosie - k-hole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fever ray - fever ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mishka Adams http://www.youtube.com/watch?v=oy4W-3OIf5g şöyle örnekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 abbey lincoln (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hot and coldu söyleyen kiz var katy perry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yav said: Taylor Swift denenebilir. 19 yaşında sesi güzel bir hanımkızımız. MTV müzik ödülü felan aldı daha yeni, kanye west denyosu da sahneye falan fırladı ya hani sdfds o kız işte IMMA GONNA LET YOU FINISH BUT BEYONCE HAS THE BEST VOICE OF ALL TIMES OK ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 grace slick (tu) edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar