Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Bana Önerin Bana

Eralp

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şöyle mümkünse bayan vokalli, pop müzik olabilir, caz olabilir blues olabilir rak olabilir(mümkünse sert olmasın), herşey olabilir aslında, dinlemen lazım kaçırma sakın diyebileceğiniz gruplar/insanlar önerebilir misiniz?

Geçenlerde paticikradyo sayesinde ledisi ve dianne reeves i keşfettim, ancak albümlerini doğru düzgün bilmediğimden ancak 1-2 albüm edinebildim, onlar da yetersiz geliyor açıkşası.

Linda Ronstadt dinliyorum şu an mesela, yıllardır rak dinle metal dinle kafam ütülendi, şöyle farklı şeylere ihtiyacım var yani.

Mümkünse direkt albüm olaraktan önerirseniz çok daha mesut olacağım efenim.
Sağolunuz, varolunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Taylor swift gibisinden müzik yapan elemanları fazla kaldıramıyorum abi ben :D, lady gaga dinledim bir süre, başlarda eğlenceliydi de bir süre sonra rahatsız etmeye başladı :D .

Lisa ekdahl için teşekkürler, dinleyeyim hemen.

janis joplin' i merak etmiyor değilim ancak diskografi indirip dinleyecek pek vaktim yok eheh :)
Sosyal ağlarda paylaş

janis joplin şimdiye dek hiç dinlememek kayıp hemen şarkılar söyliyim indir onları :/

piece of my heart
ball&chain
mercedes benz
little girl blue
cry baby
to love somebody
mary jane.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.ama çok şahane bir sesi ve gırtlağı vardır.mükemmel.blues seviyosan taparak dinleyebilirsin.diskografisini kesin indir müsait olduğun bi zaman.

*janis joplin’s greatest hits lerden birini de indirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Taylor swift gibisinden müzik yapan elemanları fazla kaldıramıyorum abi ben :D, lady gaga dinledim bir süre, başlarda eğlenceliydi de bir süre sonra rahatsız etmeye başladı :D .

ben de bi kere dinledim zaten albümü sdf

eh sen gelip bayan vokalli pop olabilir şu olabilir her şey olur anasını satıym diye tavsiye istiyosun

sonra dediğin şeye bak

cık cık cık
yok sana başka tavsiye
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

esperanza spalding - esparanza
incognito - who needs love, jazz funk, adventures in black sunshine
regina spektor - far, soviet kitsch
erykah badu - baduizm
randy crawford - best of dinlenebilir.
lizz wright - the orchard

albümdür hepsi. kendi öncelik sırama göre yazdım.

eyvallaaaah, bakıcam hepsine çok teşkür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...