SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BonePART said: kim ne derse desin tersi bi durum olsaydi yane bi otobus dolusu beyaz 1 zenciyi dovseydi coktan idam edilmisti o beyaz cocuklar ole bi yere geldi ki bu azinlik yada farkliligi koruma muhabbet artik cogunluk olmak suc olmus durumda cogu yerde bu arada neden bi iki tane vurmuyo diyen arkadaslara bi zenci cocuk sayisini saysinnar otobusteki sona konussunnar geri vurmak lince neden olucak cok acik adam haklı, bayaaa
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ona pozitif ayrımcılık deniyor zaten. azınlıkta kalan ya da hakları çiğnendiği düşünülen kişi/kimselere karşı iyi yönde ayrımcılık yaparak toplumdaki dengeleri biraz değiştirmek (yani mesela bir zencinin dövülmesine beyazın dövülmesinden daha çok tepki göstermek). Ama pozitif ayrımcılığın kötü yanı alışkanlık yapıyor gerekli olmadığı zamanda da kalıyor
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Servis şöförü de olayla baya ilgili... Türkiye'de olsa en azından durur servisi ayırır birşeyler yapar en azından benim hatırladığım bizde öyledi.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ardeth said: ona pozitif ayrımcılık deniyor zaten. azınlıkta kalan ya da hakları çiğnendiği düşünülen kişi/kimselere karşı iyi yönde ayrımcılık yaparak toplumdaki dengeleri biraz değiştirmek (yani mesela bir zencinin dövülmesine beyazın dövülmesinden daha çok tepki göstermek). Ama pozitif ayrımcılığın kötü yanı alışkanlık yapıyor gerekli olmadığı zamanda da kalıyor pozitif ayrimcilik beyaz dovulunce tepkisiz kalmak degil mesela sakatlara oncelik vermek pozitif ayrimciliktir yada bayanlara otobuste ye vermek pozitif ayrimciliktir
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 video resmen ırkçılar için malzeme. "amerika'da bunun tersi olamaz" demeyin. zencileri sebepsiz yere öldüren beyaz polisler de var, sonunda da başlarına bir şey gelmiyor. işin o boyutunu geçtim de.. o otobüste olsam, dayakçı velete dalardım galiba. ağzını burnunu kırardım.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 zincirleme isim tamlaması "Amerikada serviste dayak yiyen beyaz çocuk"
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 öldürsünler ya kalmasın zenci dünyada maymundan birazdaha yakınlar insana tek artıları bu yoksa hayvandan farkları yok
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 schrankage (1 day ago) Show Hide -2 Marked as spam Reply you can take a nigger out of the jungle but you can't take the jungle out of a nigger. kilian111 (2 days ago) Show Hide +4 Marked as spam Reply Whitey will get his revenge in the future after his education earns him a good salary. The animals who attacked him will either end up in jail or working in McDonalds.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ya amerikadaki hobolarin cogunlugu whitey. Trailer parklar white trash dolu. Striptizcilerin 90% beyaz. Onemli olan irk sorunu degil. Azinliklarin cogunluklardan he bi bokta daha hakliya cikmasi. Amerikada zaten ota boka dava acmak kurali var. Bu dahada yol yapiyo resmen
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BonePART said: pozitif ayrimcilik beyaz dovulunce tepkisiz kalmak degil mesela sakatlara oncelik vermek pozitif ayrimciliktir yada bayanlara otobuste ye vermek pozitif ayrimciliktir zaten tepkisiz kalmaktan bahsetmedim, siyah dövüldüğünde daha çok tepki göstermekten bahsettim. bu pozitif ayrımcılıktır
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 midem bulandı bu pisliklerden ya... irenç pislikler.. amerikada liselerin haline bak allahım yarabbim.. yazık çocua..
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ardeth said: BonePART said: pozitif ayrimcilik beyaz dovulunce tepkisiz kalmak degil mesela sakatlara oncelik vermek pozitif ayrimciliktir yada bayanlara otobuste ye vermek pozitif ayrimciliktir zaten tepkisiz kalmaktan bahsetmedim, siyah dövüldüğünde daha çok tepki göstermekten bahsettim. bu pozitif ayrımcılıktır Yuh Türkiye'den de iyi Rush Limbaugh'lar çıkarmış yani. Ardeth siyah dayak yiyince insanların çok tepki göstermesinin nedeni %90 ırkçı sebeblerle dayak yediklerinden dolayıdır. Aynısı diğer azınlıklar için de geçerli. Pozitif ayrımcılık dediğiniz olay aynı notları almış bir siyahın tıpatıp aynı bir beyaza göre üniversitede öncelik sağlanmasıdır.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Sylian said: Ardeth siyah dayak yiyince insanların çok tepki göstermesinin nedeni %90 ırkçı sebeblerle dayak yediklerinden dolayıdır. Aynısı diğer azınlıklar için de geçerli. Pozitif ayrımcılık dediğiniz olay aynı notları almış bir siyahın tıpatıp aynı bir beyaza göre üniversitede öncelik sağlanmasıdır. Bu olaylarda pek sorgulanma yapılmaz ama genelde. Bir siyah da beyazı ırkçılık sebebiyle dövebilir ama bir beyaz siyahı döverse %100 ırkçılıktır. Senin söylediklerimi çarpıtma çabana rağmen aynı görüşün üzerine basıyorum bunlar pozitif ayrımcılığın sonucu, insanların psikolojisi değişiyor yani. Bu noktadan sonra uçup beni ırkçı olmakla da suçlayabilirsin ama benim ağzımdan bu pozitif ayrımcılık gereksizdi gibi bir söz çıkmadı zaten.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya o değilde siyahlar olmasaydı biz hâlâ kendimizi basketbol oynuyor sanıcaktık, 100m'yi 10sn'nin az altında koşup 9.99 falan yapınca sevinecektik, atletizmin her alanında kızlar takımı gibi yarışıp "aman ne yarıştık lan!" falan diyecektik..
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dasaaa said: ya o değilde siyahlar olmasaydı biz hâlâ kendimizi basketbol oynuyor sanıcaktık, 100m'yi 10sn'nin az altında koşup 9.99 falan yapınca sevinecektik, atletizmin her alanında kızlar takımı gibi yarışıp "aman ne yarıştık lan!" falan diyecektik.. yatak sporlarını unutma!
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 tabi tabi bak o da var.. ama en komii atletizm olacaktı.. herkeste bi afra tafra böle "ne atladım beee" bakışları falan.. sonra bi zenci arkadaş gelip 1metre uzağa atlayacak, üzerine bir diğeri koşuda 5adam boyu fark attıktan sonra diğer uzun mesafede 100metre önünde bitirecekti yarışı.. sonra kırabilirsen kır o rekorları bi daha..
Öne çıkan mesajlar