Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikada serviste dayak yiyen beyaz çocuk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART said:

kim ne derse desin
tersi bi durum olsaydi yane bi otobus dolusu beyaz 1 zenciyi dovseydi
coktan idam edilmisti o beyaz cocuklar

ole bi yere geldi ki bu azinlik yada farkliligi koruma muhabbet artik cogunluk olmak suc olmus durumda cogu yerde

bu arada neden bi iki tane vurmuyo diyen arkadaslara bi zenci cocuk sayisini saysinnar otobusteki sona konussunnar

geri vurmak lince neden olucak cok acik

adam haklı, bayaaa
Mesaj tarihi:
ona pozitif ayrımcılık deniyor zaten. azınlıkta kalan ya da hakları çiğnendiği düşünülen kişi/kimselere karşı iyi yönde ayrımcılık yaparak toplumdaki dengeleri biraz değiştirmek (yani mesela bir zencinin dövülmesine beyazın dövülmesinden daha çok tepki göstermek). Ama pozitif ayrımcılığın kötü yanı alışkanlık yapıyor gerekli olmadığı zamanda da kalıyor
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

ona pozitif ayrımcılık deniyor zaten. azınlıkta kalan ya da hakları çiğnendiği düşünülen kişi/kimselere karşı iyi yönde ayrımcılık yaparak toplumdaki dengeleri biraz değiştirmek (yani mesela bir zencinin dövülmesine beyazın dövülmesinden daha çok tepki göstermek). Ama pozitif ayrımcılığın kötü yanı alışkanlık yapıyor gerekli olmadığı zamanda da kalıyor

pozitif ayrimcilik beyaz dovulunce tepkisiz kalmak degil
mesela sakatlara oncelik vermek pozitif ayrimciliktir
yada bayanlara otobuste ye vermek pozitif ayrimciliktir
Mesaj tarihi:
video resmen ırkçılar için malzeme. "amerika'da bunun tersi olamaz" demeyin. zencileri sebepsiz yere öldüren beyaz polisler de var, sonunda da başlarına bir şey gelmiyor.

işin o boyutunu geçtim de.. o otobüste olsam, dayakçı velete dalardım galiba. ağzını burnunu kırardım.
Mesaj tarihi:
schrankage (1 day ago) Show Hide
-2
Marked as spam
Reply
you can take a nigger out of the jungle but you can't take the jungle out of a nigger.

kilian111 (2 days ago) Show Hide
+4
Marked as spam
Reply
Whitey will get his revenge in the future after his education earns him a good salary. The animals who attacked him will either end up in jail or working in McDonalds.
Mesaj tarihi:
Ya amerikadaki hobolarin cogunlugu whitey. Trailer parklar white trash dolu. Striptizcilerin 90% beyaz.

Onemli olan irk sorunu degil. Azinliklarin cogunluklardan he bi bokta daha hakliya cikmasi. Amerikada zaten ota boka dava acmak kurali var. Bu dahada yol yapiyo resmen
Mesaj tarihi:
BonePART said:

zaten tepkisiz kalmaktan bahsetmedim, siyah dövüldüğünde daha çok tepki göstermekten bahsettim. bu pozitif ayrımcılıktır
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

BonePART said:

zaten tepkisiz kalmaktan bahsetmedim, siyah dövüldüğünde daha çok tepki göstermekten bahsettim. bu pozitif ayrımcılıktır

Yuh Türkiye'den de iyi Rush Limbaugh'lar çıkarmış yani.

Ardeth siyah dayak yiyince insanların çok tepki göstermesinin nedeni %90 ırkçı sebeblerle dayak yediklerinden dolayıdır. Aynısı diğer azınlıklar için de geçerli.

Pozitif ayrımcılık dediğiniz olay aynı notları almış bir siyahın tıpatıp aynı bir beyaza göre üniversitede öncelik sağlanmasıdır.
Mesaj tarihi:
Sylian said:

Ardeth siyah dayak yiyince insanların çok tepki göstermesinin nedeni %90 ırkçı sebeblerle dayak yediklerinden dolayıdır. Aynısı diğer azınlıklar için de geçerli.

Pozitif ayrımcılık dediğiniz olay aynı notları almış bir siyahın tıpatıp aynı bir beyaza göre üniversitede öncelik sağlanmasıdır.

Bu olaylarda pek sorgulanma yapılmaz ama genelde. Bir siyah da beyazı ırkçılık sebebiyle dövebilir ama bir beyaz siyahı döverse %100 ırkçılıktır. Senin söylediklerimi çarpıtma çabana rağmen aynı görüşün üzerine basıyorum bunlar pozitif ayrımcılığın sonucu, insanların psikolojisi değişiyor yani. Bu noktadan sonra uçup beni ırkçı olmakla da suçlayabilirsin ama benim ağzımdan bu pozitif ayrımcılık gereksizdi gibi bir söz çıkmadı zaten.
Mesaj tarihi:
ya o değilde siyahlar olmasaydı biz hâlâ kendimizi basketbol oynuyor sanıcaktık, 100m'yi 10sn'nin az altında koşup 9.99 falan yapınca sevinecektik, atletizmin her alanında kızlar takımı gibi yarışıp "aman ne yarıştık lan!" falan diyecektik..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ya o değilde siyahlar olmasaydı biz hâlâ kendimizi basketbol oynuyor sanıcaktık, 100m'yi 10sn'nin az altında koşup 9.99 falan yapınca sevinecektik, atletizmin her alanında kızlar takımı gibi yarışıp "aman ne yarıştık lan!" falan diyecektik..

yatak sporlarını unutma!
Mesaj tarihi:
tabi tabi bak o da var..

ama en komii atletizm olacaktı.. herkeste bi afra tafra böle "ne atladım beee" bakışları falan..

sonra bi zenci arkadaş gelip 1metre uzağa atlayacak, üzerine bir diğeri koşuda 5adam boyu fark attıktan sonra diğer uzun mesafede 100metre önünde bitirecekti yarışı..

sonra kırabilirsen kır o rekorları bi daha..
  • Yeni Oluştur...