SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 İngilizce dersi %30'dan az olan üniversitelerde hazırlık sınıfları seçmeli hale gelmişti biliyor musunuz bilmem. Uludağda dilekçeliydi, birçok ünide aynı şekilde. Gerizekalı yök sınava 1 hafta kala iptal etmiş kararını duymadıysanız aklınızda olsun, sınavla atlanıyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sinirim bozuldu krize giricem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 krize girilcek bir durum yok panik yapma, eğer anadolu-fen lisesi çıkışlıysan kör olarak bile girsen uludagda sınavı atlarsın. eğer herhangi bir lise mezunuysanda 1hafta-10 gün biriyle ders çalış gene geçersin. boğaziçi-odtü felan olsa neyse dicemde uludağda kalana görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abi rahatlık üstüne stres oldu o yüzden hay allahım ya ama çok saçma yani bu kadar kala iptal oldu anadolu lisesi çıkışlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 SeaGle said: abi rahatlık üstüne stres oldu o yüzden hay allahım ya ama çok saçma yani bu kadar kala iptal oldu anadolu lisesi çıkışlıyım tamam o zaman git iddaa bak ne bilim wow oyna felan yada hıncal-rıdvan var tv de onu felan izle benim yarın placement var bak buralarda geziniyorum halen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 uludag'ın sınavı kolay olur. guzelce writing çalış ama. asıl olay orda. %70 test, %30 writing güzel yazarsan rahat geçersin, sıvarsan kalırsın. o yüzden essay yazmanın kurallarını vs çalış, evde 1-2 tane kendin falan yaz, hazırlıklı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 dilekceyi inbilizce yazsan belki gecirirler eüheüheüh. ben kacıyom şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar