Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Üniversitesi

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

fenris said:

bende bi ara prawler a veya babacumostor' a pm atıyım diyordum; "master için tavsiye eder misiniz?" diye :P

Kesinlikle Marmara'ya uzaktan yakından yanaşma derim.
Bölümüne göre değiştiği falan yok. Same shit for all.
Türkiye'de lisans ve yüksek lisansiçin:
İTÜ, ODTÜ, Boğaziçi, Bilkent, Sabancı, Koç iyidir.

Tıp için Hacettepe, diş hekimliği yeditepe.
That's all folks!

Marmara iyi diyenlere inanmayın. Yurtdışında okumuş biri olarak size diyorum ki mümkünse gidin yurtdışında okuyun ya da yukarıdaki saydığım okulları zorlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten paran varsa Tr ne işin var git yurtdışına masterını,okumanı orada yap ama kriz var diye orada iş bulamasan buraya gelince askerliğin yoksa,iş deneyimin yoksa iş görüşmelerinde Tr ünilerinden 1 adım önde olacan ama o kadar en az 50.000 ytl değer mi (bursla gidilmişse ayrı)

Tr'de master yapacaksan yukarıda sayılan okullardaki hocalarla gidip tanışıcan, onları etkileyecen ki girebil burası Türkiye torpil olmadan işin yürümesi için aşırı şanslı olman lazım (not özel ünilerde master için bu dediğim olay her zaman geçerli değil)
Hocalara gelince Türkiye'deki her üniversitede kaliteli hocalar var ama en kalitelileri malasef şu an özel okullarda çünkü parayı orada kazanıyorlar devlette kalıp sürünmektense
Sosyal ağlarda paylaş

P.tesi günü zaman serisi sınavına gittim, sınıfta 80 kişi falan vardı, ama sınav için kaç sınıf açıldı toplamda bilmiyorum, bunca insan öğlen saatlerinden akşam 18.00'a kadar okuldaydı ve toplamda sanırım 48 sınav falan vardı 4 saat içinde yapılacak 3 ayrı bölümün 4 sınıfına. Bunca öğrencinin çalışması için sadece 50 kişinin sığacağı bir kütüphane, 250 kişilik falan yemekhane ve bahçedeki banklar (hadi ayakta da durulsun 100 kişi olsun oralarda) vardı. Boş sınıflar falan kilitleniyor kopya yazılmasın diye.

İnsanlar sınav öncesi merdivenlere oturarak, tavan arasındaki butik yazan tabelanın altına serilerek falan bekliyorlar sınavları.

Bir de son kalan kantini de kapamışlar mı ne olmuşsa anlamadım, sadece 3 tekerlekli sandalye vardı gittiğimde. Bahçelievler kampüsüne lanet ettim yine sınava girdim geri döndüm.

En azından güneş alsaydı bina, öğrenciler yosun tutmuş rutubetten, karanlıktan.
Sosyal ağlarda paylaş

işte yeni bina anfinin kalan kısmıyıkılmadığı için açılamıyor ama yavaş yavaş bazı odaları taşınıyor ocak ayında törenle fln açacaklarmış en azından asistan arkadaşlara öyle açıklama yapmışlar bekliyoruz işletmeler temelli olarak anadolu hisarında kaldı yani

işletme okunulaiblir aslında anadolu hisarında spor akademisi de olduğu için en azından sportif faaliyet yapmakiçin çok yer var
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
itü de bahar şenliklerini gördükten sonra "ben üniversite okumamışım" dedim.. yine göztepe kampüs güzel de bahçelievlere gelenler süper bir sosyal ortam beklentisindne sıyrılıp ileriki yıllarda diğer üniversitelerin bahar şenliklerine imreneceği gerçeğini kabul ederek gelsin..

yeni bina yaptılar bir de.. göztepe kampüsü bir hayal olarak başka baharlara kaldı (hoş seneye açacaklar o binayı da)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...