arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 said: Sam, 27 Nisan 2002 15:55 tarihinde demiş ki: Mayhem iyi de.. neyse boşver sapmasın hepten konu :) [hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIESvay be ehehe gelişme var :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2002 Doğuya yapılması ,benden uzak dursun diye değil o bölge kalkınsın diye.. Ayrıca enerji pazarlayabileceğimiz diğer ülkelerde orada birikmiş neden gidip batıya veya iç anadoluya kurusınlar ki o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 nefr: abi depremde göçen evlerle nükleer santralleri bir tuttunuz ya helal olsun. teknoloji denen bi olay var hocam. (Bkz: Japonya) Adamlar gece gündüz depremle yaşıyo, bir binaları bile çökmüyo. Yani yapmak istedikten sonra çok saglam yapılar yapılabilir.. Ki, zaten kimse de gidip 1. kuşak deprem bölgesine nükleer santral kuralım demiyor. Artık şu deprem vs nükleer enerji olayını bi yana bırakın.. Silthanas: Hocam, Greenpeace şöle böle demiş dion da, bi otur düşün bakalım..Sen politikacı olsan, başka ülkelerin çöplüklerini kendi ülkene gömmesine izin verir misin?? Daha dogrusu yanlış soru. Verebilir misin? Bütün halk ve basın kafana bir anda çökmez mi? Kim buna cesaret edebilir..O Greenpeace'in bu tür bi olayı engellemek için yaptıgı yalan yanlış bir propaganda sadece.. Ek olarak Keskin şunu bunu demiş gene.. Yaf onca bilimadamı salak, bişey bilmiyo, Keskin beyefendi nükleer enerji daha pahalı diyor. Zaten daha pahalı oldugu için de halen yapılmaya devam ediliyor diğer ülkelerde. Biraz da milletin dediklerini bırakın, kendiniz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 haberimiz olmaz?? ya hoca abartmayın yaf..bu tür şeylerden nası haberimiz olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 ehe birakin ya hala bunlar mi konusuluyo. hani kendini uyanik sanan ilkokul cocuklari falan der ya "bu ulkede demokrasi yok nerde ozgurluk hain politikacilar soyle devlet boyle hukumet blah blah", onlar gibi oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 dark ama silthanas'in soylediklerince hic mi gercek payi yok?[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 ya beyler bu tür işler el atından yapılmaz, yapılamaz.. sizin dediginiz gibi iki gün sonra bir sızıntı olsa, devlet biz el altından amerikanın atıklarını gömüoduk yanlışlık oldu, özür dileriz mi dicek.. bunlar karşılıklı tarafların imza atmalarıyla falan olacak işler ki, bunları da basından kaçırmak mümkün değil.. hiç kimse böyle bir sorunlulugun altına giremez, hele ki kendilerine getirisi olmıyacak birşey ugruna..(safi oy kaybıdır bu) milletin önünde göz göre göre hiçbir ülkeye de atık deposu olmamıza izin vermezler yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Ceday yalniz söyle bisi var belki el altindan yapilamiyor ama öyle hemen de anlaşilamiyor yani zaman içinde oluyor.. Örnek olarak sunu verim bi ara İtalya Hükümeti Nükleer Atıklarını Karadeniz e boşaltmiş. Kac sene bilmiyorum ama uzun bir süre denizin altinda varil olarak kaldilar.Denize bi sızıntı olsa zaten Cernobil den etkilenmiş Karadenizin hali iyice içler acısı olacak. Neyse kısaca sunu söyliyim o nükleer atiklari denize döken gemi bizim bogazlarimizdan gözümüzün önünde geçti Karadenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Ceday nasıl gömdürmez politikacılar? başbakanın falan haberi olmasına gerek var mı sence bu işler için? bütün gelişmiş ülkeler atıklarını başka ülkelere gömmeye çalışıyor. türkiye'de santral kurulması durumunda atıkların toroslara gömüleceğini bütün yetkililer söyledi, hazır atık depoları kurulurken iki kuruş daha kazanmak için dışarıdan atıkları almaz mı sanıyorsun bizimkiler? türkiye'de medyanın skandal ortaya çıkardığı yıllar geride kaldı, benim gözümde özel tv'lerin trt'den farkı yok. özel tv'lerin ortaya çıkardığı bir olay ancak devlet izin verdiği için açıklanmıştır. greenpeace üyelerinin italya'nın karadeniz'e attığı nükleer atık varillerini devlet deposundan çalıp roma'ya götürdükleri haberi üzerinden 2 ay geçmedi, devlet çıkıp italya'ya bunu hesabını neden sormamış onca yıl da paslı tenekelerde bekletilmiş hiçbir koruma olmayan depolarda? sadece bu son olay bile bu işleri ne kadar ciddiye aldığımızın bir göstergesi, çay içen bakanları hatırlamaya bile gerek yok..[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 said: Silthanas, 28 Nisan 2002 10:16 tarihinde demiş ki: ''ben politikacıyım.yalan söylemek benim işim.eğer çocukların yanağından öpmüyorsam,onların şekerlerini çalıyorum demektir'' Smooth talker: Ability to lie and not get caught (fallout) :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 :)[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 işte alın size babalar gibi nükleer santral yönetme similasyo oyunu oynayın hauah biraz karisik ama kasın cösersiniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Yani diyorsun ki o yıkılan binaların yapılmasına izin veren görevli kardeşlerimiz o kadar insanın hayatını tehlikeye attıklarını biliyorlardı, ama kaale almadılar. Yani diyorsun ki o çöken binaları yapan arkadaşlarımız sağlam binalar yapmak istemediler. Diğer noktaları hiç dikkate almıyorum; ama asıl senin başkalarının söylediklerini bırakıp biraz kendi kendine düşünmeni öneririm. Önceki mesajımda alıntı yapmayı unuttuğun yerde zaten ortaya çıkan böyle bir olaydan ve bu olayın her iki ülkenin yönetimleri tarafından yalanlandığından dem vurmuştum. Herneyse, sen kurtar memleketini, ne de olsa basının var güvenebileceğin, oy kaygısı nedeniyle herşeyin en doğrusunu yapan politikacıları var senin yaşadığın ülkenin. Başka ülkelere hiçbir nedenle boyun eğmeyecek güçlü bir devlet seni gözetiyor. İmreniyorum sana, gerçekten. said: CEDAY, 28 Nisan 2002 09:59 tarihinde demiş ki: nefr: abi depremde göçen evlerle nükleer santralleri bir tuttunuz ya helal olsun. teknoloji denen bi olay var hocam. (Bkz: Japonya) Adamlar gece gündüz depremle yaşıyo, bir binaları bile çökmüyo. Yani yapmak istedikten sonra çok saglam yapılar yapılabilir.. Ki, zaten kimse de gidip 1. kuşak deprem bölgesine nükleer santral kuralım demiyor. Artık şu deprem vs nükleer enerji olayını bi yana bırakın.. said: CEDAY, 28 Nisan 2002 09:59 tarihinde demiş ki: "Yani yapmak istedikten sonra çok saglam yapılar yapılabilir.. " said: CEDAY, 28 Nisan 2002 09:59 tarihinde demiş ki: "Yani yapmak istedikten sonra çok saglam yapılar yapılabilir.. " said: CEDAY, 28 Nisan 2002 09:59 tarihinde demiş ki: "Yani yapmak istedikten sonra çok saglam yapılar yapılabilir.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Nefr hocam hala depremdesin. Yaf paranın yarısının cebinde kalmasına çalışan mütahitların yaptıgı binalarla, yapılacak olan bir nükleer santrali hala bir tutuonuz. Adamlar elenmemiş deniz kumuyla bina yapıolar, bırak depremi sen nerdeyse o binayı kazma kürekle çökertirsin. Ki hatırlatırım, zaten deprem bölgesine kurulmaz santral. İi o zaman deprem vurur die taş üstüne taş koymayalım. Bırakın artık şu depremi bi kenara. Politikaya gelince, bazı şeyleri cok fazla abartıosunuz. Onun bunun kimsenin haberi olmadan bi yerlere döktügü atıklarla, göz göre göre adamın toroslara gömdügü atıklar arasında fark vardır. Sen kimsin ki politikacı seni taksın diyorsunuz da yanılıyorsunuz. Bir politikacı bu tip kararlar almaya hiçbir zaman cesaret edemez. Çünkü kendi menfaatine olan birşey yoktur. Hiçbir çevreden çıkar saglayamaz. Memuru, işçiyi ezdigi zaman bile, başka bir tarafı koruyordur, bi anlamda ordan destek alır. Sonucta toplumun tümüne karşı birşey yapmıyordur. Halkı ezerken, iş adamını koruyordur. Ama bu durum farklı, bir allahın kuluna o atıkların bir faydası yok. Yani hiçbir politikacı bütün toplumu karşına alacagını bilerek sırf devletin kasasına 3-5 milyon dolar fazla girsin die böyle bir işe el atmaz. Bence sizler politika nedir, ii ögrenememişsiniz. Sonucta bu tür bi işin ne türkiyeye devletine, ne topluma ne de o kararı alan politikacı adama bir yararı yoktur. Kimseye adam gibi bir gerekçe sunamaz bunun karşılıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 1- politikacı para ya da başka bir menfaat alır bu işten 2- türkiye'de politikacı memur, işçi, çiftçi falan ezmez. işadamından çok onlara ihtiyacı vardır. ayrıntısını yazmıştım ama sildim, dağılmayalım hepten :) 3- sokaktaki vatandaşın zerre kadar umrunda olmaz torosların dibine gömülen atıklar, torbayla uranyum taşıyan adam dağın dibindekinden niye korksun? 4- medya da karşı olmaz onlar da bir menfaat görürler o işten, özel medya da trt oldu dediğim gibi 5- devletin menfaati gerekmez başındaki adam kazançlı olduktan sonra, politikaya mı dalalım hepten? ;) 6- şu açıklama zaten olayı bitirir. halk greenpeace'cileri de linç edebilir: "almanya'dan alacağımız atıklar karşılığında gelecek olan para ile memura ve işçiye zam yapacağız" doğruluğu yanlışlığı farketmez, nasılsa ölçüp biçecek vatandaş yok işte.. (çoğunluk)[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceday Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 said: Sam, 29 Nisan 2002 03:33 tarihinde demiş ki: 1- politikacı para ya da başka bir menfaat alır bu işten abi abartmayın offf, bu tip kararlar bi kişinin aldıgı bişi deil ki, rüşvet falan alınsın bitsin yaf. koca bir meclis karar alıyo, napıonuz ya alla aşkına.. said: 3- sokaktaki vatandaşın zerre kadar umrunda olmaz torosların dibine gömülen atıklar, torbayla uranyum taşıyan adam dağın dibindekinden niye korksun? gene abarttın yaf hoca, nükleer santral yapılmaya kalktıgında yerli halk ayaklanmadı mı? demek ki korkuolar.. said: 4- medya da karşı olmaz onlar da bir menfaat görürler o işten, özel medya da trt oldu dediğim gibi ne gibi bi menfaat görcek ki hocam..hükümetin tepesine binmek için böle bir koz cıkacak, harelde en iyi menfaat onlar için budur.. said: 5- devletin menfaati gerekmez başındaki adam kazançlı olduktan sonra, politikaya mı dalalım hepten? ;) asıl nokta da bu işte. devletin başındakinin bir karı yok. cebine para girmez bu tür bi işten..iş adamına da yaranamaz..medya desen tepesinde..toplum desen gene öyle.. said: 6- şu açıklama zaten olayı bitirir. halk greenpeace'cileri de linç edebilir: "almanya'dan alacağımız atıklar karşılığında gelecek olan para ile memura ve işçiye zam yapacağız" burda aşmışın zate:) ciddi mi yazdın bilmiom:) [Bu mesaj CEDAY tarafından 29 Nisan 2002 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Ceday sanırım 'aynı' türkiye'de yaşamıyoruz. :)[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Ehe evet Sam, sanırım durum tam olarak bu. Ben de onu demek istemiştim, Ceday'a imreniyorum derken de ciddiydim, hala ciddiyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceday Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 lol be hocam, ben pes ettim walla.. sizle anlaşamıcaz bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 11 ay sonra ... Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 :) way anasını... Bu konuya en son mesaj yazdığımda neymiş..sonunda ne olmuş.. 1 yıl geçmiş..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Atom bombası dıyınce Fallout gelıyor aklıma heyecenlanıyorum.:)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Atom Bombasi
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2002 Nefr hocam hala depremdesin. Yaf paranın yarısının cebinde kalmasına çalışan mütahitların yaptıgı binalarla, yapılacak olan bir nükleer santrali hala bir tutuonuz. Adamlar elenmemiş deniz kumuyla bina yapıolar, bırak depremi sen nerdeyse o binayı kazma kürekle çökertirsin. Ki hatırlatırım, zaten deprem bölgesine kurulmaz santral. İi o zaman deprem vurur die taş üstüne taş koymayalım. Bırakın artık şu depremi bi kenara. Politikaya gelince, bazı şeyleri cok fazla abartıosunuz. Onun bunun kimsenin haberi olmadan bi yerlere döktügü atıklarla, göz göre göre adamın toroslara gömdügü atıklar arasında fark vardır. Sen kimsin ki politikacı seni taksın diyorsunuz da yanılıyorsunuz. Bir politikacı bu tip kararlar almaya hiçbir zaman cesaret edemez. Çünkü kendi menfaatine olan birşey yoktur. Hiçbir çevreden çıkar saglayamaz. Memuru, işçiyi ezdigi zaman bile, başka bir tarafı koruyordur, bi anlamda ordan destek alır. Sonucta toplumun tümüne karşı birşey yapmıyordur. Halkı ezerken, iş adamını koruyordur. Ama bu durum farklı, bir allahın kuluna o atıkların bir faydası yok. Yani hiçbir politikacı bütün toplumu karşına alacagını bilerek sırf devletin kasasına 3-5 milyon dolar fazla girsin die böyle bir işe el atmaz. Bence sizler politika nedir, ii ögrenememişsiniz. Sonucta bu tür bi işin ne türkiyeye devletine, ne topluma ne de o kararı alan politikacı adama bir yararı yoktur. Kimseye adam gibi bir gerekçe sunamaz bunun karşılıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 1- politikacı para ya da başka bir menfaat alır bu işten 2- türkiye'de politikacı memur, işçi, çiftçi falan ezmez. işadamından çok onlara ihtiyacı vardır. ayrıntısını yazmıştım ama sildim, dağılmayalım hepten :) 3- sokaktaki vatandaşın zerre kadar umrunda olmaz torosların dibine gömülen atıklar, torbayla uranyum taşıyan adam dağın dibindekinden niye korksun? 4- medya da karşı olmaz onlar da bir menfaat görürler o işten, özel medya da trt oldu dediğim gibi 5- devletin menfaati gerekmez başındaki adam kazançlı olduktan sonra, politikaya mı dalalım hepten? ;) 6- şu açıklama zaten olayı bitirir. halk greenpeace'cileri de linç edebilir: "almanya'dan alacağımız atıklar karşılığında gelecek olan para ile memura ve işçiye zam yapacağız" doğruluğu yanlışlığı farketmez, nasılsa ölçüp biçecek vatandaş yok işte.. (çoğunluk)[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 said: Sam, 29 Nisan 2002 03:33 tarihinde demiş ki: 1- politikacı para ya da başka bir menfaat alır bu işten abi abartmayın offf, bu tip kararlar bi kişinin aldıgı bişi deil ki, rüşvet falan alınsın bitsin yaf. koca bir meclis karar alıyo, napıonuz ya alla aşkına.. said: 3- sokaktaki vatandaşın zerre kadar umrunda olmaz torosların dibine gömülen atıklar, torbayla uranyum taşıyan adam dağın dibindekinden niye korksun? gene abarttın yaf hoca, nükleer santral yapılmaya kalktıgında yerli halk ayaklanmadı mı? demek ki korkuolar.. said: 4- medya da karşı olmaz onlar da bir menfaat görürler o işten, özel medya da trt oldu dediğim gibi ne gibi bi menfaat görcek ki hocam..hükümetin tepesine binmek için böle bir koz cıkacak, harelde en iyi menfaat onlar için budur.. said: 5- devletin menfaati gerekmez başındaki adam kazançlı olduktan sonra, politikaya mı dalalım hepten? ;) asıl nokta da bu işte. devletin başındakinin bir karı yok. cebine para girmez bu tür bi işten..iş adamına da yaranamaz..medya desen tepesinde..toplum desen gene öyle.. said: 6- şu açıklama zaten olayı bitirir. halk greenpeace'cileri de linç edebilir: "almanya'dan alacağımız atıklar karşılığında gelecek olan para ile memura ve işçiye zam yapacağız" burda aşmışın zate:) ciddi mi yazdın bilmiom:) [Bu mesaj CEDAY tarafından 29 Nisan 2002 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Ceday sanırım 'aynı' türkiye'de yaşamıyoruz. :)[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Ehe evet Sam, sanırım durum tam olarak bu. Ben de onu demek istemiştim, Ceday'a imreniyorum derken de ciddiydim, hala ciddiyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 lol be hocam, ben pes ettim walla.. sizle anlaşamıcaz bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 :) way anasını... Bu konuya en son mesaj yazdığımda neymiş..sonunda ne olmuş.. 1 yıl geçmiş..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Atom bombası dıyınce Fallout gelıyor aklıma heyecenlanıyorum.:)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar