Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 tam olarak nereye açsam karar veremedim. eğitim de olabilir belki. kobifinans finans-pazarlama-satış-ik-inovasyon-dış ticaret-bayilik ve franchising ile ilgili çok güzel makalelerin olduğu bir site. ve devamlı güncelleniyor. insanın işine çok yaricak makaleler var,severek takip ediyorum. paylaşmak istedim,belki bu tarz konularla ilgilenenler ya da alakalı bölümlerde okuyanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 +rep makaleler genelde şu nedir felan şeklinde. onlar değil de seminerler iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu konularla ilgilendiğim için seminerlere de bolca katılma fırsatı buldum. üniversitelerin bu konularla ilgili çok güzel programları var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 altın örümcek almıştı sanırım. makaleleri sade ve faydalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 güzele benziyor. EYW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 attım yerimilerine 2-3 sene içinde okursam iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kiz arkadasima forward ettim direk, rep++. edit medit iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar