Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem&Yıldırım&Uyku Rekoru:)

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Dün gece harelde 2,5-3 gibiydi yataga uzandım, tam yatıcam bir deprem oldu. Cok güçlü bişi değildi gerçi ama gene de hissettirdi kendini..Belki aranızdan da hissedenler olmuştur..

Neyse saat 6.20de falan odanın içi masmavi kesildi, büyük bir gürültü..Ben o anda noluoz falan oldum..O an bi anda ya bomba düştü ya da gene depremle alakalı bişi zannettim..Yataktan fırladıgım gibi pencereye falan..Bizim oda arkı geliyomuş o sırada..Yıldırım düştü dedi..Artık sanırım okulun bi yeri eskisinden farklı bir görünümde:)

Ben gene cıktım yatagıma koydum kafayı yattım falan..Birkaç saat sonra(!) telefon çaldı..Saate şöle bir göz attım:8.37..harelde arklar arıyo, kahvaltıya cagırıyolar falan dedim..Asagıya indim ki pencereden dısarıya bakınca dumur oldum..Hava karanlık..Saate tekrar bakıyım dedim o da ne pm yazıyo..Bi 10 dakka kendime gelemedim walla nası bu kadar uyumuşum die..:)

Cok önemli bişi olmasa da yazıyım dedim:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 23 Mart 2002 21:31 tarihinde demiş ki:
Dün gece harelde 2,5-3 gibiydi yataga uzandım, tam yatıcam bir deprem oldu. Cok güçlü bişi değildi gerçi ama gene de hissettirdi kendini..Belki aranızdan da hissedenler olmuştur.

Marmara'da 4.8'lik deprem
Marmara Denizi'nde Tekirdağ açıklarında sabaha karşı saat 04.36'da 4.8 şiddetinde bir sarsıntı meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin verdiği bilgiye göre, saat 04.36'da Marmara Denizi'nde 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
Depremin merkez üssünün Marmara Denizi'nin Tekirdağ açıkları olduğu, İstanbul'da da hissedildiği kaydedildi.
--
valla bilemiyorum yakın zamanlarda istanbul cevresindeki depremler sayıca fazlalasıyor. istanbulda oturdugumdan cok mumkun olan depremde kaybedilecek yasamlara endişeleniyorum.
yorum sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

kaybedilen yaşamların nesine endişeleniyosunuz ki?
kaybedilen yaşamlar için sağ kalanların endişelenip endişelenmemesi pek bir şey ifade etmiyor sanırım, ya da kaybolan yaşamlar bir yerlerden dünyaya bakıp "tüh ya daha yaşayacaktık" da diyemiyorlar olsa gerek

endişelenilecek bir şey varsa kaybedilemeyen yaşamlar, geride kalanlar yani

dünyada en fazla insan hayatına mal olan şey nedir desem sanırım savaşlar gelir ilk anda akla, ama öyle değil, ortaçağdaki veba salgını

25 milyon kişinin hayatına mal olmuş, elinizden gelen bir şey yoksa, ancak izlersiniz olan biteni

[Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Mart 2002 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 24 Mart 2002 00:23 tarihinde demiş ki:
ben yazın 2 ay boyunca sabah 8 de yatıp akşam 5-6 gibi kalkıodum. 2 ay güneş görmedim walla.. wampiric oldum.[hline]I will never change my mind
I will leave it all behind

ben saat öğlen 12-1 gibi yatardım 6da kalkardım

tam bi zombie hayatıydı o zaman

yazık yazık valla yaptıklarımda tam bişi olsa güneş gibisi mi var

uyku rekorum max 13 saat

6 saatten fazla uyuyunca bi garip oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım 4 gün gibi kendi çapımda bi rekorum var. ama emin değilim, 3-3,5 falan da olabilir.
uykusuz kalınca normal ayaktayken bile rüya gördüğümü bilirim. yani rüya deil tabi ama onun gibi bişe işte.[hline]change....

[Bu mesaj Zed tarafından 24 Mart 2002 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en yakIn arkLarImdan biri tam 69 saat uyumadI araLIksIz, ondan sonrada 3 saat uyuyup okuLa geLdi zavaLLIcIk yani topLamda 77 saatin sadece 3'ünde uyudu.[hline]Sometimes I feel like I don't have a partner.
Sometimes I feel like my only friend is the city I live in "The City of Angels": Lonely as I am, together we cry.
Sosyal ağlarda paylaş

ekLeme: ondan sonrada 3-4 gece araLIksIz uyumak gibi bi Lüksü yoktu max. 12 saat hehe[hline]Sometimes I feel like I don't have a partner.
Sometimes I feel like my only friend is the city I live in "The City of Angels": Lonely as I am, together we cry.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw az uyumak adama okadar koymuyo da..
gereğinden çok uyuyunca. yani bi planınız war mesela yarın 10 da kalkarım şunu şunu yaparım sora şunu yaparım sonra... diosunuz. bi kalkıosunuz o sonraların hepsi geçmiş saat 2-3 olmuş. o *!nası yaa?* ifadesi çok daha beter.[hline]I will never change my mind
I will leave it all behind
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...