soulberry Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 davul/gitar, ya da akustik/piyano falan olabilir. ama enstrumental bi şeyler istiyorum. kafanıza ne geliyosa yazın bu tarzda, indiricem. mesela epica'dan trois vierges'in girişi çok etkileyici. beni aynı şekilde etkileyecek enstrumental şeyler arıyorum. hızlı-yavaş farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Nightwish'in birkaç parçası vardı eski albümlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hmm therionun bu sınıfta baya bi şarkısı var. Arab Jaraq albümünde mesela sypmhony of the dead var (beyond sanctorumdaki değil) up to netzach, floating back var, thelide siren of the woods var. gerçi siren enstrümental değil akkadca sözleri vardı. Da sözler baya az bi kısmını oluşturuyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Sirenia - Seven Sirens and a Silver Tear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 günde iki doz Dead Can Dance öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar