Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu günü hayatım boyunca unutabiliceğimi hiç zannetmiyorum. saat 1-2 arası grupla stüdyoya girdim.daha önceden haberim vardı fakat gitmek isteiğim az olan küresel barış ve adalet konserine(Gelme bUsH) gidelimmi gitmeyelimmi?hayt huyt yaptık ve kadiköy istikametinden özgürlük parkına 5 kişi YÜRÜME kararı aldık.nie yürüosun salakmısın die sormayın kimsenin parası yokmuş.bu sıcak havada yürüdük ve özgürlük parkına vardık. stüdyodan çıktığımız için elimizde gitarlar,bagetler ve bir adetde pedalımız vardı.parka girerken sahneye çıkıcak grup ayaklarına yatıp geyik yapalımmı die düşünüoduk. parka girdik yayıldık saat 3:30 du biz oturmuş izlioruz falan ve ne olduysa o anda oldu vokalist ile ben gaza geldim diğer elemanların taktığı yok,gittik organizatör(aynı zamanda programı sunan) adamla konuştuk -eee meraba şey bizim bi grubumuz varda şimdi izlemeye gelmiştik ama mümkünse almanyadan savaş karşıtı söylemleri olan kreatordan bi parça çalmak istioruz. adam sağolsun bizi kırmadı ve şimdi kara güneş die bi grup çıkıcak onlar rock yapio (o anda sahnede türkü çaliodu) ortamı biraz hazırlasınlar onlardan sonra zaman kalırsa söz vermiorum ama belli bi saate kadar süremiz var çıkabilirsiniz...dedi.o anda acayip gaz bi durumda daha yeni gitarisle 2 kere stüdyoya girdiğimiz grupla sahneye çıkıcaktık.elemanların yanına gittik dedik böle böle. diğer elemanlar çalmak istemedi daha adam gibi stüdyo yapmadık tamam phobia çalioruz ama bi tek onu çalabilioruz ya rezil olursak gibi laflar ettiler.biz durumuyuz aslansın kaplansın die verdik gazı. kara güneş sahneye çıktı o sırada adam dedi tamam kesin çıkıosunuz biz iyice heycanlanmaya başladık çok garip duygulardı 1000 kişilik seyirci önünde bi anlık bi kararla sahne alıcaktık. hata yapmicağıma emindim çünkü uzun süredir çaldığım bi parçadır ama insan emin olamio o anda.bass gitaristimizin(Batilc) bass'ı yoktu o anda diğer gruplardan istedik birinin bassı perdesizdi. tam sahneye çıktığımız anda diğer grubun enfes AŞMIŞ 3000 dolarlık bass gitarını grup elemanları löp diye verdi.bass çı heralde hayatında öyle bişey çalmamıştır etmemiştir.elinede öyle bi gitar bi daha alırmı bilmiorum. bi anda neolduysa oldu ve kendimizi sahnede bulduk sahneye çıktığım anda bütün heycanım falan kalmadı herkezde aynı duygular içersindeydi.bu arada diğer gitarist çalmşicak back vokal yapıcaktı yanında pedalı vardı bana pedalı ayarliodu osırada padalda sorun çıktı ve 2 saat önce stüdyoda takır takır çalışan pedal çalışmadı sahnede 10 dakka uğraştık ama olmadı distorsion'sız bi hiçtik ve sahneyi terketmek zorunda kaldık. anansu yapan adamda; -gençlerin aletleri çalışmadı ama buraya çıkıp cesaret göstermek bile bi başarıdır lütfen bi alkış alabilirmiyiz?dedi...sağolsun herkez alkışladı biz geçtik sahne altında oturuyoruz Suavi geldi gençler sırf şu alet yüzünden mi çalamadınız evet dedim o sırada inceliodum direk Made in U.S.A yazısını görünce anladım. -abi bush yine yaptı yapıcağını baksana dedim herkez yarıldı tabi. kara güneş elemanları geldi gençler bakın bizi takip edin bizim çıkıtımız bi konserde bi parça benden size dedi...eyvallah dedik buruk bi sevinçle mekanı terk ettik. o anda belki mekandaki insanlar thrash metal sevmiodu ama yaptığımız söylem lanet bi adamı,suçluyu lanet bi müzikle kınıyoruz olacaktı.tepkimizi belirtcektik.benim içinde o tarz bi sahnede çıkmak ayrı bir mutluluk olacaktı ama olmadı.bu günü hayatım boyunca unutabiliceğimi hiç zannetmiorum. ha iyi bize ne?,ne dio lem bu?diceksiniz belki...belki başınızı ağrıttım ama heycanımı paylaşmak istedim.çok garip duygular içersindeyim. daha önce müzik adına hiç sahne tozu yutmamıştım yutmuş kadar oldum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 o özgürlük parkında var bi cenabetlik biz de anfi tiyatroda sahneye çıkmıştık (hoş biz 7 şarkı çalmıştık) ve gitaristin pedalı çalışmamıştı... gençler siz hiç creepin distorşın olmadan ne kadar iğrenç olabileceğini hayal ettiniz mi? allahtan distorşın gerektiren 2 şarkı vardı da klazasız belasız atlatmıştık peeeh ilk konserimdi bee sene 2002...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tüh ya keşke çıksaydınız, ben gitmeidm konsere gerçi. neyse size iyi gaz olur bu geleek konserlerinizde :) is there somrthing after you? something after you?will it get you phobiaaaaaaaaaa[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sağol valla:)zaten sonra bi toplantı yaptık yemicez içmicez çalışacaz:D gaz olduk acayip phobia'lıktı tam ortam offf offf[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 başağrısı ne demek güzel yazmışssında yazık olmuş. ama büyük cesaret kutlarım.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius The Slave Of Typhoon Katra The Gladiator Of The Sand City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 her ne kadar konsere gitmemiş etmemiş olsam da bence çalmış kadar oldunuz tebrik ederim :) :tebrikz:[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 12 Haziran 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ahhe değişik bi durummuş, pedala iyi küfretmişinizdir sanırım =) sevinsemmi ağlasammı durumu aslında =) yinede "gelme bush" kampanyasında şarkı çalmayı denemeniz bile gurur verici =) aslında for whom the bell tolls' u fln çalcaksın orda. ya da rust in peace. of uçarsın ya süper gaza geldim bak =p[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben olsam orda annemin eteklerine tutunur alayarak kaçardım vala :P ii cesaret. bass olayıda güzelmiş[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Harika bir heyecan yasamıssınız ve emınımkı sızın ıcın ınanılmaz bı olaydır. Sadece keske pedalınız calıssaydı dıyorum Gaz bı sekılde bıtırseydınız parcanızı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bazı yerlerde adaptörle çalışmıyo aletler[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 çok sağolun... diğer grupların takır takır çalıştı bize geldi sıra kaldık.bass gitar bilem bulduk tek distorsion kullananda bizdik mor ve ötesi gelmemişti daha bulutsuzluk gece çıkıodu zaten.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tüh be. ama sizdeki medeni cesaretmiş yani. ps: lan medeni cesaret ile cesaretin arasındaki fark ne ki? ikisi de cesaret diil mi? delircem ya.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: voic3, 12 Haziran 2004 21:09 tarihinde demiş ki: belkide çalarken hata yapsanız daah kötü olurdu, çalamayıp kurtulmakda güzel bence :) dediğim gibi önce çok tursioduk ama sahneye çıkınca heyecanım gitti hata yapmicağımdan kesn emindim.hata yapmak aslında okadarda önemli değil di rezil olmuşuz olmamışız. vereceğimiz mesaj çok analamlı olucaktı benim için.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 korkarak hiç bir şey elde edemezsiniz :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 adam grubunuzun adı varmı dediğin de çok komikti:D vokalist infernal bilmemne bişey dedi adam hööö dedi bizde yok dedik :D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 inanmıyorum ya bende gitmemiştim konsereeeeeeeeeeee evimin 2 adım yanında park zaten ehehe kacirdim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Natural_Jedi, 12 Haziran 2004 20:40 tarihinde demiş ki: 1000 kişilik seyirci önünde şu kısım yeterli zaten :) bravo size[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Natural_Jedi, 12 Haziran 2004 20:40 tarihinde demiş ki: -abi bush yine yaptı yapıcağını baksana dedim ahahah :)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Oh, gerçekten sevdim şimdi seni =). Gerçekten cesaret isteyen birşey yapmışsınız. Ordaki gruplardan hiçbirinde yok muydu distortion pedalı ya?Hayret birşey... Tebrikler...[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Harbi ha o bas veren gruptan isteseydiniz distortionıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 vermedi bu çok karmaşık siz kullanamssınız ben bile tam bilmiorum dedi zaten distosion ayarı yoktu wah kullaniodu sadece.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ooo. Takıcaktınız wah pedalı. Çalıcaktınız Lenny Kravitz - Are you gonna go my way'i. Çoşturacaktınız.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Valla kutlarım o kadar kişinin önüne çıkıpta çalamamak daha bi kötüdür.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 walla işte o bassı çalan bendim. oraya ilk gittiğimde calıcaz dendiğinde, bizim gitarist tırstı, ona yarım saat riffleri filan gosterdim. aynı zamanda bi ark da surekli grind yapalım diyodu biz sktr diyoduk:)... Phobiayı, biri scream biri death biri grind olmak uzere 3 vokalle calacaktık. orada elime alıp alabileceğim en iyi gitarı oturttum. abi rahatlıgını anlatamam. zaten bizimkiler hazırlanırken ben time what is time'ın ilk nakarata kadar caldıydım. yine calmak icin neyimi vermem ki o gitarı. orj fender jazz bass. kim bilir kac milyardır. işin garibi; ben bizimkilere gaz verirken bass gitar olmadıgıı duydugumda "pu allam ya" modundaydım. millet ay ay cıkcaz derken ben rahattım. sonra oyle izlerken baktım bizimkiler etrafa bakıyo ellerinde bi bas gitar; dedim bunlar beni arıyo. tam sahneye cıktıkları anda yetiştim aldım gitarı taktım amifiye calmaya basladım.. sahne heyecanı bambaşka oluyo derler. walla ben cıktıgımda, parca bana okadar kolay gozuktu ki. anlatamam ya evde adam gibi calamazken orda takır takır time'ı caldım. millet de bakıyo zaten. ama her nekadar kendıme "cıkmıs kadar oldum, bundan sonra calmak kolaydı" desem de; icimdeki sevinc buruk. yani kursağımda kaldı. içimde patladı da diyebiliriz:-) bu gun benim için tarih diyebilirim. sahnenın havası bambaşka. evet orda onumuzde 700-800 kişi vardı, ama bana kalırsa biz phobiaaaaa derken bi kısmı (turbanlı da vardı!) kalkardı. ancak bi okadar da metalci "aaa" diyerek gelirdi. off of cok manyak gundu. sansımıza da hic giden yok adam gibi tanıdık, giden tanıdıklarda biz cıktıgımzda gormemis. ben böyle pedalın....[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 up be unutulmaz bu gün, ilk sahne tecrübemiz:D[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar