Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 aracın bakımını yaptırdık daha üstünden 5000 km yeni geçti yeni bakımdan çıkmış sayılır eve bir mektup geldi [hr] Gönderen: Borusan Otomotiv . . . Konu: Teknik Kontrol Sayın ..... Kayıtlarımıza göre sahip olduğunuz xxxx şase no ve xxxx plakalı xxxx aracınızda üstüne kalite ve yüksek teknik standartlarının devamlılığını sağlamak üzere üretici teknik departmanı nın önerileri ile bazı kontrollerin yapılması gereklidir. Bu işlemlerin en kısa zamanda gerçekleştirilmesi için aşağıda irtibat adresleri verilmiş olan en yakın Borusan Otomotiv Yetkili Servis'ini arayaak randevu almanızı rica eder, anlayış ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz. Not: Aracınız eğer el değiştirdi ise, mektubumuzu yeni sahibine iletmenizi veya yeni sahibine ait erişim(isim,telefon,adres) bilgilerini bizlere telefon, faks veya e-posta ile bildirmenizi önemle rica ederiz. Saygılarımızla ..... satış müdürü .... müşteri ilşikileri müdürü.... [hr] Ben anlamadım bu işi şimdi tekrar aracı çağırıp bizden para karşılığı şusu busu mu diyecekler ? Araçta fabrikasyon bir sorun mu tespit edildi? Hatalı bir parça mı değiştirecekler yoksa ? Sanki önemli gibi geldi çünkü 2. sahibinin numarasını bize verin diyor. alla alla araçlarda bozuk birşey mi bulundu anlamadım ben tırstım şimdi binmem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Olağan birşeyse söyleyin de içim rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi arayıp sorsan çok daha kolay olmaz mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şu saatte posta kutusunda bulunca heyecanlandım yarın soracağım ön bilgim olsun diye sorayım dedim bi kaç arkadaşıma sordum abi kış bakımı için şimdiden yem atıyorlardır dediler umarım onun içindir hayati tehlikesi olan bir araca bindiğimi kabullenmek istemem belkide ufak birşeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Selam, Üretim hatasına karşı bir bölümün/parçanın kontrolü olarak düşünüyorum ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Benim de aklıma aynı ihtimal geldi. Panikleyecek bir şey, maddi yönden düdükleme çabası yoktur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sintisyzer said: abi arayıp sorsan çok daha kolay olmaz mıydı Ahahaha +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Akşam vakti heyecanlanmış adam işte. Ben de merak ediyorum sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bugün aradım fren vakumu ve benzin pompası ile ilgili değişim söz konusu bizden kaynaklanmıyor bunu üretici istiyor ücret almayacağız dedi parçaların gelmesini bekliyorum araçların yanma olasılığı mı var yada frenlerin patlama olasılığımı varda böyle birşey yaptılar acaba ? yanma olasılığı ve duramama olasılığı olan arabaya mı bindirmişler beni 1 senedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Selam, Her aracın o riski zaten var :) Kul yapısı neticede. Panik yapmayı gerektirecek bir durum değil bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sitem etmektense "aa ne güzel, Türkiye'deki tüketiciyle bile ilgileniyorlar" demek lazım. Kimi markalar bu tarz defo olaylarında Türkiye'yi sallamıyor bile demişti muhtemelen pati'de birisi. Aracının markası, modeli, senesi neydi bu arada merakımı bağışlayabilirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kendercik said: Aracının markası, modeli, senesi neydi bu arada merakımı bağışlayabilirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arabayı borusana servise goturenler de varmış forumda, ögrenmiş olduk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kendercik said: Sitem etmektense "aa ne güzel, Türkiye'deki tüketiciyle bile ilgileniyorlar" demek lazım. Kimi markalar bu tarz defo olaylarında Türkiye'yi sallamıyor bile demişti muhtemelen pati'de birisi. Aracının markası, modeli, senesi neydi bu arada merakımı bağışlayabilirsen? LR discovery 3 dizel 2008 degisime sitem etmedimde benzin pompasi diyince hayati zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Esh said: arabayı borusana servise goturenler de varmış forumda, ögrenmiş olduk =P henuz ozel servisleri nerede var veya hangisine guvenebilriz bilmedigimizden oraya goturuyoruz birde geldikten sonra arac xenon farlar ile ilgili uzun problemi cikmisti onuda garantiden degismek amaciyla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 espiri yaptım =P son model land rover varsa tabii ki borusana gideceksin. bunun tartışması olmaz yani. ama benim gibi 15 yaşında bmw ye biniyosan, önünden geçmeyecen borusan ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 böyle rezil olursun işte forum köşelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sana nispet bunlar posta posta koyacam bunlarında hepsini merak etme köpeketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yada babam gibi biri olacaksin range rover i verir insaattaki adama bakimini yaptir der adam goturur sanayide yaptirir getirir. range bilmem kac bin euro borusanda servis yaptirmamak 100 kagit kazanc muhtemel garanti gitmesi priceless :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yazılım hatalarınada bakıyorlar aracın her tarafından elektronik fışkırıyor özel servislerde yazılıma bakma, havalı süspansiyonu kontrol etme vs vs bilimum araçları varmı bilmiyorum borusandayken biraz izledim, arabanın ECU suna bağlanıp şanzuman vs vs değerleri check ettiler bakımı yapılırken. bunların haricinde en önemlisi garanti tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar