Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heavy/thrash metal turk grupları

Vulgar

Öne çıkan mesajlar

Konuya cevap atan yok.Heralde kimsenin aklına başka grup gelmiyor.Yanılmamışım Türkiye de heavy metal thrash metal grubu sayılı..
Bu arada enstürmanlarına hakim heavy metal yapacak beste grubu arıyorum.Hevesli arkadaş varsa yeni bir oluşumda olabilir.Karşıyaka da yaşıyorum.Gitar çalıyorum vokalde yapabilirim.Ritim gitar, solo gitar farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Dwinz said:

afflictionı trash/heavy türüne sokamasamda sağlam adamlardır. stüdolarıda güzeldir gidiniz görünüz.

Davulun yenilenmesi gerekiyodu :) hoş izmirin hala bana göre en güzel stüdyosu.Affliction sağlamdır ya

Electrocute'u biliyorum 2 şarkısı var bende güzel şarkılar çook eskiden beri olan 2 şarkı severim başkada bilmem zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Vulgar said:

Konuya cevap atan yok.Heralde kimsenin aklına başka grup gelmiyor.Yanılmamışım Türkiye de heavy metal thrash metal grubu sayılı..
Bu arada enstürmanlarına hakim heavy metal yapacak beste grubu arıyorum.Hevesli arkadaş varsa yeni bir oluşumda olabilir.Karşıyaka da yaşıyorum.Gitar çalıyorum vokalde yapabilirim.Ritim gitar, solo gitar farketmez.

ben davul çalıyorum ama enstrümanıma hakim değilim. daha doğrusu çok fazla başkalarıyla çalmışlığım yok. uğraştırabilirim yani :p

ama boş durmam bu sene

evimde var elektro davul zaten de, eleman bulamadığımdan gaza gelip çalışamıyorum standart dışı ritmleri.

hatta affliction'un davulcusundan aldıydım ilk derslerimi =P

edit:gerçi beste grubu demişsin. benim daha pişmem gerek pek hevesle atılmış olmayayım yani üzerine eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...