Vulgar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 merhaba arkadaşlar beğendıgınız heavy thrash metal turk grupları kımler? benim 4 lüm bunlar pentagram soul sacrifice crossfire black tooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Black tooth demeye gelmiştim ben de ama denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 türkiyede bu tarz müzikle uğraşan az grup olduğunu farkettim ve başka grup bilmiyorum sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 askerlik arkadasım eray kızılaslan' ın grubu var electrocute türü sevmesemde kaliteli müzik yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben bi dawnfall bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 baya uzun zamandır pentagram dınlemıyordum bugun bir açayım dedim değişiklik olsundiye ve ne kadar kaliteli muzık yaptıklarını bugun tekrar anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bildiğim en sağlam türk traş grubu crossfire. bi de hard rock takılan "maskara" var; http://www.myspace.com/maskaramaskara bu da crossfire; http://www.myspace.com/crossfirenet özellikle slaves şarkısı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 crossfire güzeldir black tooth çok güzeldir dawnfall da güzeldir rampage var bi çok sevmem ama var yine de böyle bi gurup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 affliction iyidir http://www.afflictionsite.com/ http://sozluk.sourtimes.org/?t=affliction http://www.myspace.com/afflictionsite avrupa turuna çıkıyorlar ekim'de. karşıyakalılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuya cevap atan yok.Heralde kimsenin aklına başka grup gelmiyor.Yanılmamışım Türkiye de heavy metal thrash metal grubu sayılı.. Bu arada enstürmanlarına hakim heavy metal yapacak beste grubu arıyorum.Hevesli arkadaş varsa yeni bir oluşumda olabilir.Karşıyaka da yaşıyorum.Gitar çalıyorum vokalde yapabilirim.Ritim gitar, solo gitar farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 afflictionı trash/heavy türüne sokamasamda sağlam adamlardır. stüdolarıda güzeldir gidiniz görünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Definitive var. Albüm çıkaramadılar sanırım bir türlü ama sitelerinde myspace'de dinleyebilirsiniz. Ben pek severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dwinz said: afflictionı trash/heavy türüne sokamasamda sağlam adamlardır. stüdolarıda güzeldir gidiniz görünüz. Davulun yenilenmesi gerekiyodu :) hoş izmirin hala bana göre en güzel stüdyosu.Affliction sağlamdır ya Electrocute'u biliyorum 2 şarkısı var bende güzel şarkılar çook eskiden beri olan 2 şarkı severim başkada bilmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Vulgar said: Konuya cevap atan yok.Heralde kimsenin aklına başka grup gelmiyor.Yanılmamışım Türkiye de heavy metal thrash metal grubu sayılı.. Bu arada enstürmanlarına hakim heavy metal yapacak beste grubu arıyorum.Hevesli arkadaş varsa yeni bir oluşumda olabilir.Karşıyaka da yaşıyorum.Gitar çalıyorum vokalde yapabilirim.Ritim gitar, solo gitar farketmez. ben davul çalıyorum ama enstrümanıma hakim değilim. daha doğrusu çok fazla başkalarıyla çalmışlığım yok. uğraştırabilirim yani :p ama boş durmam bu sene evimde var elektro davul zaten de, eleman bulamadığımdan gaza gelip çalışamıyorum standart dışı ritmleri. hatta affliction'un davulcusundan aldıydım ilk derslerimi =P edit:gerçi beste grubu demişsin. benim daha pişmem gerek pek hevesle atılmış olmayayım yani üzerine eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Fiko? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hee, fikri ağbey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bizim arkadaşta gidiyodu ona.o yokmuş galiba şimdi? :S Msnimde çağrı diye biri var gitar çalıyo o da grup arıyo yoksa o bu mu? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ekim'de avrupa turuna çıkacaklar işte o yüzden bırakmıştır ders vermeyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bu arada crossfire 2. albümü kaydediyomuş Hele şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar