forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben serseri gibi geziyorum. ne okul var ne bişey. dün bi garsona birader demeye kalktım mesela, ama yinede diyemedim kardeşim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bende garsonlara birader şöförlere kaptan diyemiyorum bir türlü... böyle tam "kaptan sağda" diyecekken ağzımdan müsait bir yerde inebilirmiyim lafı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 arasıra kaptan sağda inebilirmiyim diyorum, bu seferde olmuyor. kaptan dedin mi devamını kibar devam ettirmeyecen sert konuşcan şöföre karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kaptan seNİN ANNENi dememek de lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dolis said: SodomVsGomore said: Hazırlık sınavına girerken süzdüğüm kadarıyla okulda öyle ahım şahım taş hatun yok. Yazık günah ya 10 milyar para verdik o okula... Khas a bu senemi girdiniz? :) Evet bu sene. Sizde mi bu sene girdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 senko said: bende garsonlara birader şöförlere kaptan diyemiyorum bir türlü... böyle tam "kaptan sağda" diyecekken ağzımdan müsait bir yerde inebilirmiyim lafı çıkıyor. ben "müsait bi yerde kaptan" diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Okul başlasın ve bitmesin. Mezun olmak istemiyorum QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 marttan temmuz başına kadar okulla işi beraber götürdüm. okul bitince iş full timea döndü. 28'inde okulum açılacak ama ben de bittim ani artık sabahları kalkerken 2,3 kez ölüyorum hay ağzını yiyeyim ben eğitimin ya. temmuzdan beri hiç dışarı çıkmadım eve gidip 1,2 saat oyun atıp uyuyyorum zaten. bi de mmorpg asosyal yapar diyolar. ulan ertesi gün erken uyanmana gerek olmadıgını bilerek uyumak ne mükemmel ne şükela ne süper bir duyguymuş meger. işte bu yüzden cumayı ne kadar sevdiysem pazardan da o kadar nefret ediyorum, böyle bi hüzün çöküyor yahu. çoğu arkadaşıma söyledim de bi de burda söyleyeyim etrafında hiç bi çalışan arkadaş yokken tüm yazı çalışarak geçirmek kadar iğrenç bi duygu yok. ha şöyle bişi de var aile olarak falan çalışmama ihtiyacımız da yok, sadece "hayatın zorluklarını ögrenme" babında. ben burayı günlük sandım bi an hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 okul başlasın diyen sorunlular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Okul başlasın. Özel ders verip para kazanırız :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 başlıcak okulum kalmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Arma said: Okul başlasın. Özel ders verip para kazanırız :] ahahah harbi ilköğretimden parayı kırcan demi çakkaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Allah belanı versin yök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Frantic said: Arma said: Okul başlasın. Özel ders verip para kazanırız :] ahahah harbi ilköğretimden parayı kırcan demi çakkaal Tabiki. Kapanmasın okul. Paso okul olsun. PARA LAZIM. gsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 pazartesi başladı. yrn ders seçimi var. son senem.mezun olmak istemiyorum.uf. zaten ben ekimde başlicam okula stajım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 senko said: arasıra kaptan sağda inebilirmiyim diyorum, bu seferde olmuyor. kaptan dedin mi devamını kibar devam ettirmeyecen sert konuşcan şöföre karşı. cümleye kaptan diye başladın mı gerisinin pek önemi kalmıyor ki adam zaten o ara orgazm olmuş şekilde gökyüzünde uçuyor oluyor, hafif geriliyor da o an kaptanım tabi ya der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Phyxantar said: marttan temmuz başına kadar okulla işi beraber götürdüm. okul bitince iş full timea döndü. 28'inde okulum açılacak ama ben de bittim ani artık sabahları kalkerken 2,3 kez ölüyorum hay ağzını yiyeyim ben eğitimin ya. temmuzdan beri hiç dışarı çıkmadım eve gidip 1,2 saat oyun atıp uyuyyorum zaten. bi de mmorpg asosyal yapar diyolar. ulan ertesi gün erken uyanmana gerek olmadıgını bilerek uyumak ne mükemmel ne şükela ne süper bir duyguymuş meger. işte bu yüzden cumayı ne kadar sevdiysem pazardan da o kadar nefret ediyorum, böyle bi hüzün çöküyor yahu. çoğu arkadaşıma söyledim de bi de burda söyleyeyim etrafında hiç bi çalışan arkadaş yokken tüm yazı çalışarak geçirmek kadar iğrenç bi duygu yok. ha şöyle bişi de var aile olarak falan çalışmama ihtiyacımız da yok, sadece "hayatın zorluklarını ögrenme" babında. ben burayı günlük sandım bi an hehefakir değilsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Tatilden bunalan insanları anlamıyorum.Anlamak da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 senko said: böyle tam "kaptan sağda" diyecekken ağzımdan müsait bir yerde inebilirmiyim lafı çıkıyor. aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 DoruK said: senko said: böyle tam "kaptan sağda" diyecekken ağzımdan müsait bir yerde inebilirmiyim lafı çıkıyor. aha ben bol bol pratik ayna karşısında çalışın bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 neden kaptan sağda demeye çalışıyosunuz ki? müsait biyerde inebilir miyim daha iyi? ayrıca okul başlasın konusunda bunun konuşulması da baya iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: neden kaptan sağda demeye çalışıyosunuz ki? müsait biyerde inebilir miyim daha iyi? ayrıca okul başlasın konusunda bunun konuşulması da baya iyi sdf o biraz feminen diğeri bıçkın delikanlı modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kibarlık diyoruz biz ona sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Phyxantar said: ulan ertesi gün erken uyanmana gerek olmadıgını bilerek uyumak ne mükemmel ne şükela ne süper bir duyguymuş meger. işte bu yüzden cumayı ne kadar sevdiysem pazardan da o kadar nefret ediyorum, böyle bi hüzün çöküyor yahu. ne kadar doğru bişi. özellikle ilk paragrafı ben yazmışım gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hazırlıeeeekk sınaavıeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar