elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 15 inçten 22 inçe kadar herhangi bir lcd monitör arıyorum. kriterim sorunsuz çalışıyo olması ve ucuz olması. sayklops gözlüğüyle takas yapabilir fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 paticik communitysi beni gene yüzüstü bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 samsung 960bf var sana yaparız güzel bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 samsung 997mb var satayım ama tavsiye etmem, kocaman monitör, bi de titreme yapıyordu artık yapmıyor, manyetik bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Fiyatlarıda yazsaydınız iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lopethinki kötüymüş fistan kargo senden kaç olur en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 naber yunus bey ? öyle başka bölümlerde asıp kesmek kolaydı. EE ŞİMDİ DÜŞTÜN ELİME BU TOPİCİ NAPAYIM BEN ŞİMDİ HA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 PARDON ABİ HATA YAPTIM AFFET Bİ KERELİĞİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 180 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 çokmuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lan sıfırı reroereherere ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi sıfır 19 inç wide lg 200e vere tükkan var bizim aşada. ama ben dahada ucuza getirim dedim. fistan kenk sen bunu bana 100e ver 3 yıl boyunca her topicte görüşlerini destekliyim espirilerine gülme efekti yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 fistan müthiş teklifimi şeyine bile takmamış :( up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben geçen şunu aldım 6 taksitle 200'dü, http://www.hepsiburada.com/acer-x203hb-20-5ms-wide-screen-lcd-monitor-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53223 çok memnunum, wide sevmezdim ama alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 17" LG LCD monitörüm var ama satıp satmamak arasında kararsızım. Her halukarda 22" alacağım gerçi de, bu monitörü de max. e satacağıma öteki bilgdeki CRT yerine koyarım diyorum. Yunus beni ikna et al monitörümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 olum sana 22 inç yakışır. bende evde 22 inç kullanıyorum valla ayrı bi zek katıyo, hayata bakış açın değişiyo, filmler falan aşırı keyifli oluyo, hele hd por... afsdg abi gel bahaneyle görüşmüş oluruz, sen ben ersin toplanalım içelim monitörüde getir işte. hatta monitörden kazandığın parayla 1 şişe tekila bi şişe votka alıp dağıtalım hem sen karlı çık hemde ben monitörü bedavaya almış gibi hissediyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 elesso said: PARDON ABİ HATA YAPTIM AFFET Bİ KERELİĞİNE lan bu ne buranın modu ne adi bi adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Haha, Ersin bizi vuracak o iş yaş, geçen Küçük Beyloğunda kel kalmışın lan eki eki diye dalga geçtik kızın yanında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bişe olmaz ben onunla aynı ofisteyim her gün çat çat vuruyorum keline. sen sat bana monitörü temizinden 100 lira çalışır benden. ofiste yan masadaki arkadaşım 17 inç lcd monitörü 50 ye sattı 2. el bilgisayar parçası alan biyere. benim teklifim süper bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Selam verdik monitör gidiyor xD Du bakıyım şu bayram geçsin de hesap kitap yapıyım konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bi kaç güne halletcem bu işi, sonra bu kadar kral müşteri bulamazsın, merak etme lan aldırmıcam içki falan. getir monitörü al paranı, üstüne bira bile ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Yok şimdi bunu satıp monitörsüz kalmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 benim bölümümde lanlı lunlu konuşmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 GO HOME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 160 olur, o da sana. +reput puanları 1 ay boyunca eksiksiz tüm postlarıma kabul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar