Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alınık monitör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sıfır 19 inç wide lg 200e vere tükkan var bizim aşada. ama ben dahada ucuza getirim dedim.

fistan kenk sen bunu bana 100e ver 3 yıl boyunca her topicte görüşlerini destekliyim espirilerine gülme efekti yapıyım.
Mesaj tarihi:
ben geçen şunu aldım 6 taksitle 200'dü, http://www.hepsiburada.com/acer-x203hb-20-5ms-wide-screen-lcd-monitor-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53223

çok memnunum, wide sevmezdim ama alıştım.
Mesaj tarihi:
17" LG LCD monitörüm var ama satıp satmamak arasında kararsızım. Her halukarda 22" alacağım gerçi de, bu monitörü de max. e satacağıma öteki bilgdeki CRT yerine koyarım diyorum.

Yunus beni ikna et al monitörümü.
Mesaj tarihi:
olum sana 22 inç yakışır. bende evde 22 inç kullanıyorum valla ayrı bi zek katıyo, hayata bakış açın değişiyo, filmler falan aşırı keyifli oluyo, hele hd por...

afsdg

abi gel bahaneyle görüşmüş oluruz, sen ben ersin toplanalım içelim monitörüde getir işte. hatta monitörden kazandığın parayla 1 şişe tekila bi şişe votka alıp dağıtalım hem sen karlı çık hemde ben monitörü bedavaya almış gibi hissediyim :D
Mesaj tarihi:
bişe olmaz ben onunla aynı ofisteyim her gün çat çat vuruyorum keline.

sen sat bana monitörü temizinden 100 lira çalışır benden. ofiste yan masadaki arkadaşım 17 inç lcd monitörü 50 ye sattı 2. el bilgisayar parçası alan biyere. benim teklifim süper bak.
Mesaj tarihi:
bi kaç güne halletcem bu işi, sonra bu kadar kral müşteri bulamazsın, merak etme lan aldırmıcam içki falan.

getir monitörü al paranı, üstüne bira bile ısmarlarım.
  • Yeni Oluştur...