Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bu arada bişeyi merak ettim benim adım Kadir Tolga nüfusta da böyle geçiyo sizde de var mı bu durum?Kadir gecesi doğanlar için soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kadriye Naz ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ahahah benimde Kadir var ama kafa kağıdında yazmıyo dfgffdgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kadir diye ismim olucak off olm çok havalı bi isim lan KADİR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kadir daha 15 yaşında ... daha mı havalı şimdi bu seninkinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 iyide kadir gecesi hep bu güne den gelmiyoki kandırmışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Usta zaten 22nisan doğum tarihim söyledim ya :D hicri takvime göre aslında hep aynı gün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Devilmanta said: iyide kadir gecesi hep bu güne den gelmiyoki kandırmışlar seni Hicri takvim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: Kadir diye ismim olucak off olm çok havalı bi isim lan KADİR ! ahah bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bella said: kadir daha 15 yaşında ... daha mı havalı şimdi bu seninkinden? Kadir - Gökalp Kadir daha ağır kalıyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Fistan said: garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 vaniLLe said: kermit said: Kadir diye ismim olucak off olm çok havalı bi isim lan KADİR ! ahah bu ne lan. koca tatar ramazanı deli kadir gibi ittiri boktan bir isimle anmak tatar ramazana ihanettir. ben bu oyunu bozarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Haketmedim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: Bella said: kadir daha 15 yaşında ... daha mı havalı şimdi bu seninkinden? Kadir - Gökalp Kadir daha ağır kalıyo sanki. gökalp cok sheker, tam ask adami. gökalp isimli kabadayi olmaz ama =( bak mesela adamin adi yavız, ama cok delikanli. Saeros said: hissettiklerini paylaşmış arkadaş, aynı şeyi hissedip hissetmezsiniz, saygı duyarsınız duymazsınız umrumda değil, ama topicin ağzını yüzünü kıramazsınız böyle başıma iş açmayın bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gizli tiki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yavuz komser ismi gibi. nerden aklımda kaldıysa. yavuz komserim filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 türkiyedeki komiserlerin % de 12 si yavuz zaten?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Böjeek said: yavuz komser ismi gibi. nerden aklımda kaldıysa. yavuz komserim filan Adanalı dizisinde yavuz komser var ama bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 he doğru ilk çıktığında araştırma için izlemiştim ben o diziyi 3 bölüm. hatta cezanın şarkısı çalıyodu galiba. farkk varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bırak şimdi basbayağı sevmişin işte allah bilir adanalısındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 adana dedikte , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 resim konmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Valla korkuyorum yemek resmi konmuyo ramazandayız millet oruçlu diye sanırım.Noluyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 fail üzerine fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar