Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feral druid ne alemde ?


solidhammer

Öne çıkan mesajlar

teşekkür ederim. tbc den sonra pek takip edememiştim feralleri bende eskisine göre daha efektif olduğunu düşünmüştüm eklenen skill ve talentlardan özellikle 2x%25 slow stack talentan ve cat formdaki feral charge ın mobiltyi arttırtığını düşünmüştüm pvp de büyük ihtimalle druidle oynıycam 76 flndı en son charım sanırım ama moonkindi feral item toplamak lazım şimdi : /
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HC'lerde 4.5k falan yapan ferallar görüyorum arada. Aklımdaki bi druidin Armory linkini vercektim ama adam en son tank gearıyla dolaşıyo sanırım, Armory'de öyle gözüküyo.
PvP'lerde de "eh işte". 2v2 arenalarda pek görmüyorum ama isle wintergrasp, sota gibi bg'lerde iş yapıyolar biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-all said:

arenada hiç iş yapmıyor zaten, arada 9-10k ferocious bite, o kadar.


Abi 9-10k fero bite'ı kim vuruyor, nasıl bir geara vuruyor ya haha. Feral gear topladım, furious + conq biraz da kıytırık epic var, 7k ap var işte bufflanın 8k civarı oluyor; en çok 8.5k fero bite vurdum o da 76lvl yeni reslenmiş priesteydi.

Feral druid şöyle şimdi pounce'u vurduktan sonra 3-4sn kendiniz bufflamakla geçiyor, mangle, savage, tiger's fury falan abanıyorsunuz, bu arada tabii stun bitiyor; rakip dönüp sizi stunlamazsa ne ala; stunlarsa zaten %60'a iniyorsunuz tek stunda en iyi ihtimalle. Bu çok sağlam bir paladin ya da rogue falansa %40 diyin siz %30 dmg. reduction var ama zaten o olmasa gg olduğundan koymuşlar. O noktadan sonrayine siz maim vs. vurmaya kasacaksınız o arada ne vurursanız. Ha ölmemek sizi elinizde tabii, ayı olup enrage, frenzied regen falan açıp rakibe böğürünce out dmg. ediyorsunuz adamı, ayının dmg.i de fena değil. Özellikle melee classlara karı kapışıyorsanız, kedi başlayıp ayı olun; sonra berserk açıp mangle spam 2k'dan aşağı vurmuyor; dmg yemiyor neredeyse.

BG'lerde ganklemek çok keyifli, buff kısmını geçip spama girerseniz 4-5snde 12-13k gibi bir dmg üretmek mümkün, ama sonrası yalan; gank için ideal yani sadece nuke olayı.

Arenada da gördüğüm kadarıyla priestlerle geliyorlar genellikle. Bence çok yetersiz bir kombinasyon, priest olsam druidle uğraşacığıma bir rogue ya da mage bulurdum kendime.

Tabii geçen gün bir s6 videosu izlemiştim feral druid - muti rogue. Server 1'dı adamlar 60lvl'den beri beraber oynuyorlarmış. 6-7sn falan sürüyordu herhangi bir class'ı indirmeleri. Ama cidden zor oynaması 9-10k fero bite değil yani olay. En basidinden tek CC'si cyclone ve bunun için form değiştirmeniz gerekiyor. Adamlar gereken noktada cyclone atıp, cat olup bir miktar vurup sonra tekrar cyclone atıyordu, üstüne de rogue vanishleyip saplıyordu bir noktada.

Moonkine de birşeyler söylemek istiyorum, kesinlikle broken şu anki haliyle; çok iyi dmg'i var ve suspenden, görünüşte typhoon - ağaçlar ve cyclone iş yapar gibi görünüyor ama ııh, diğer tüm classların sizden daha çok toolu var. Ama moonkin bana göre bglerin yıldızı; wrecking ball'ı moonkinle yaparım bir gün oturup uğraşırsam.

Eğer druidle ciddi pvp deneyimi yaşamak istiyorsan resto olacaksın büyük ihtimalle; 24-47'yle falan yanında engineering de var tabii 1.5sn'de 6-7k'lık bir burstüm var 800 900 resi üzerine. Zaten resi.si olmayan tüm classları kesebiliyorum çok rahat. Oynaması bgler haricinde çok keyifli; eğer druid kasıyorsan, dual talent al; bg'de cat ol, arenada resto. En keyiflisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent#0EM0zicoZZf0IubuxmdA0sb

Benim 2v2 ve 3v3'de kullandığım build böyle, değiştirilebilir tabii, 2.2k falan tickliyor rejum idoldenden sp gelince (o da sürekli up zaten)

Bazı insanlar %15 spiriti ya da %12 intten sp bonusu almıyorlar, onun yerine living seed vs. veriyorlar. Ama bu daha agresif olduğu için böyle oynuyorum ben.

Glyph olarak da swiftmend - barkskin - insect swarm kullanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2v2 m8 im feral druid ben ise disc. priest oynuorum 2-3 saatte 1800 ratinge çıktık haftaya silah almak için bıraktık.3v3dede o druid arkadaşı kullanıorum yanımızada bi tane arms warrior aldık karşı tarafın healerları paladin deilse yaklaşık 5snde ölüolar renkli ve eğlenceli bi setup oldu.bi sonraki patchte feral druidlere instant cyclone getirceklerine dair söylentiler var oda gelirse çok imba olcak feral druidler.güzel bi cc combosuna bağlarsanız her türlü setupı alabiliyorsunuz(2v2de Rogue-Mage nerdeyse imkansız)(3v3de rmpler zorluor 10 maç attıysak 7 sini aldık 3 ünü kaybettik)(yeni moda 3v3 setupı warlock shaman roguelar ile çerez).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ferale instant cyclone değil de chance to hit instant nature spell cast gelecek. Heal da atabilecekler kendilerine vs. o zaman daha oynanabilir olur feral.

Bu arada priest feralin mantığı ne? 3v3'te tamam burst buff vs. de. 2v2'de mage ya da rogue varken gereksiz geliyor.

şimdi çok fazla dk druid var bizim bgde bunlar içinde mage in birtek polysi var ve druidi öldürmekte öyle kolay birşey değil.yanında druid olunca abolish poi atıp rogueları counterlıyor ama rogue+mageler tek sıkıntımız.rogue disc prilerdede undead olmadıkları zaman %90 civarı win ratiomuz var undeadlerse yerlere kadar inior :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shippy said:

3v3dede o druid arkadaşı kullanıorum yanımızada bi tane arms warrior aldık karşı tarafın healerları paladin deilse yaklaşık 5snde ölüolar renkli ve eğlenceli bi setup oldu.



Bu hafta 150 civarı 3v3 macı yaptım resto druıdımle 5 sn de oldugum herhangi bir mac olmadı.

Feral druidle nadiren karsılasıyoruz.Cok fazla oynayan yok.Genelde healer olarak yanlarına priest alıyolar.OP bir class oldugu soylenemez ama dps i fena degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Yok idol olarak 25 triumph markına alınan reju ticklediğinde 243sp veren bir idol var onu kullanıyorum. PvP idollerinden daha iyi.


Bende aynı İdol u kullanıyorum.Reju overheal olarak ticklesede procluyor.Surekli olarak uzerinizde heal bonusu oluyor.

Arenada Resto Druid in en onemli statı spell power ı zaten.Genelde sıze nukelenmıyor.Su an ıcın 2v2 de talentımde 2600 civarı sp var idol ile 2800 leri geciyo.S7 silahı alınca 2900 3000 arası bir sp hedefliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Darti benim daha o idolle beraber 2.6k oluyor ancak ama trinketim yok işte, dün gece 1650 yapıp bırakıcaktık net çok kötü olduğundan bu akşama sarktı 150sp trinketi alsam çok iyi olacak aslında. (Daha sette 2 parça hatefulum var relentless offsetlere honor basmaktan onları değiştiremedim xD )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:


Glyph olarak da swiftmend - barkskin - insect swarm kullanıyorum.


Insect Swarm neden kullanıyorsun.%3 miss daha iyi degılmıdır.
Onun yerıne bende Reju Glpyh ı var.
Birde talentinde Brambles yok.Rakipte melee dps varsa oldukca kullanıslı bır talent.Hunter pet warlock petlerınıde o talentle kesebılırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...