Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 UEFA AVRUPA LİGİ F GRUBU 1. MAÇIPANATHINAIKOS vs GALATASARAY Hakem: Paolo TagliaventoTarih: 17.09.2009 @ 20:00Yer: Athens OlympicYayın: 20:00 Panathinaikos-Galatasaray / Euro Futbol & İçtimai Tv İçtimai Tv Turksat3A Frekans: 11554 H 02916 İçtimai Tv Hotbird Frekans: 11785 H 27500(tabi maç saatinde şifreye girer mi bilemiyorum...) Galatasaray, gruptaki ilk maçına Yunanistan'da çıkıyor. "acetobalsamico hakem degerlendirmesi" said: Panathinaikos-Galatasaray maçını Paolo Tagliavento yönetecek. Hafta sonunda İtalya'yı karıştıran hakem. Genoa'nın Napoli'yi 4-1 yendiği karşılaşmada Napoli'yi doğradı. Verdiği bir penaltı var ki Genoa lehine akıllara ziyan. 3 kırmızı kart çıktı maçta. La Gazzetta not olarak 3 vermiş ki bu süründü demek. Tagliavento 38 yaşında, Avrup'da 2 yıldır maç yönetiyor. Asıl mesleği kuaförlük. İtiraz edene basıyor sartı kartı. Dibe vurduğu bir maçın ardından gelecek Atina'ya. UEFA hakem komitesinin de işi zor. 3 gün içinde 40 maç var iki kupada. Top class hakemleri doğal olarak Şampiyonlar Ligi'ne yollayacaklar. Avrupa Ligi'nde bu sezon hakem faciaları yaşanır illa ki. Maçta 5 hakem olacak sahada; +1 de kenarda.RefereePaolo Tagliavento (ITA)Assistant refereeLuca Maggiani (ITA) Elenito Di Liberatore (ITA)Additional assistant refereeAndrea De Marco (ITA) Emidio Morganti (ITA)Fourth officialAntonio Damato (ITA) "+2 Hakem" said: Futbol hakem hatalarının azaltılması için ortaya atılan iki belirgin çözüm var. İlki 5. hakemin ekran başında oturması ve kritik pozisyonların tekrarını görüp orta hakemi kulaklığından uyarması. Bu yöntemde standartı sağlamak pek mümkün görünmüyor. İkincisi, geçen gün 1935'de Barselona derbisinde kale arkasında oturan çizgi hakemleri günümüze uyarlamak. Bunu destekleyen de UEFA başkanı Platini. Slovenya-Slovakya U-19 maçında bunun denemesi yapıldı ve Platini maçı stadyumda izledi. Orta hakem, 2 yardımcı hakem ve 4. hakemle beraber 2 cezasahası hakemi görev yaptı bu maçta. Artı 2 olarak görev yapan bu hakemler maçı kale çizgisi kenarında seyrediyor ve gerek görürlerse ceza sahası içine de girebiliyorlar. Yine son karar veren orta hakem. Bu denemede çizgi hakemi bir penaltı uyarısı yaptı ve orta hakem de bu karara uydu. Amaç gol bölgesindeki hataları minumuma indirip skora direkt etki eden hakem imajını ortadan kaldırmak. Platini çok memnun kalmış bu denemeden. İtalya Kupası'nda bu sezon hakem komitesi başkanı Collina'nın +2 hakemi deneyeceğini yazıyor İtalyan medyası. Bu çözümün kural haline gelmesi ise elbette ki zaman alacak. Muhafazakar İngilizlerin bu işe olur vermesi o kadar da kolay değil. En büyük sorun ise maçlara 6 hakem bulmak elbette. Örneğin İtalya gibi futbol bir ülkesinde 2. ligin altındaki tüm lig liglerde 4. hakem görevlendirilmiyor. Bu kadar hakemi her ülke ne zaman nasıl yetiştirecek en büyük soru işareti bu. Arada bir medyada geleceğin meslekleri manşeti atılır. Ben de bir katkıda bulunayım. Geleceğin mesleği hakemlik. 90 dakika kale arkasında bedava maç seyredecek, arada bir penaltı, kaleciye faul vereceksin; üstüne para alacaksın... 1935'e göre tek zorluğu altına bir sandalye vermeyecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 galatasaray kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 BU SEFER ATINADAN DENIZE DOKUCEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 panalılar diyomuş ki "eyvah türkler geliyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Statü gereği en az bir maç açık kanaldan yayınlanacakmış. Dsmart da deplasmanda oynayan takımın maçlarını açık kanaldan vermeye karar kılmış. Yani bu hafta Galatasaray maçı şifresiz kanaldan izlenebilecek. TV: DSmart (HD TV) / TNT Uydu üzerinden şifreye girebilir TNT. Karasal yayını şimdiden ayarlayın. Şu da Pana kadrosu; 2009-2010 Panathinaikos Kale 1 Mario Galinovic 27 Orestis Karnezis 30 Alexandros Tzorvas Defans 2 Bryce Moon 3 Jose Sarriegi 6 Christos Melissis 8 Cedric Kante 18 Mattias Bjarsmyr 19 Gabriel 21 Filippos Darlas 24 Loukas Vintra 31 Nikos Spiropoulos Orta Saha 4 Marcelo Mattos 7 Sotiris Ninis 11 Sebastian Leto 15 Gilberto Silva 23 Simao 26 Giorgos Karagounis 29 Kostas Katsouranis Forvet 5 Ante Rukavina 9 Djibril Cisse 14 Dimitris Salpingdis 17 Lazaros Hristodoulopoulos 28 Antonis Petropoulos Djibril Cisse cezalı olduğundan bu maç oynamayacak ama Rukavina ve Salpingdis de etkili oyuncular ileri uçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Aydın Doğan sağolsun Digiturk kullanıcılarına maçı izletmemenin formülünü de bulmuş TNT'yi kullanarak. Antenlere talim artık. Şu 6 hakem olayını merak ediyorum, dikkat çekmek için olmadık penaltılar çalmasınlar da. Zaten diğer durumlarda en iyi yerden maç seyredecekler sadece öyle duruyor. Bizim için gruptaki en önemli maç. Beraberliği iyi sonuç olarak görüyorum ben, yani avantaj sonuçta. İyi bir takım ve seyircisi var Pana'nın. Cisse'nin cezalı olması illa ki işimize yarayacaktır.Bu maçtaki puan kaybı telafi edilebilir olur, ama kazanıp dönersek çıkarıp masaya vurmuş oluruz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o hakemlere top çarpar yamulurlar lan devamlı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ooo itiraz edip ustune yurunucek fazladan iki hakem, yasasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 rijkaard vs. ten cate usta vs. çırak dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 5-0 pana alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 servet yunanistana goturulmemis ntvmsnbc'de okudum. gribal enfeksiyonu mu ne varmis. kotu oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Pana'nın kadrosu bizden çok daha düşük kalitede, fakat Ten Cate referansı ve maçın Atina'da olması işleri zorlaştırıyor. Ayrıca şu Ninis adlı velet Yunanistan futbolundan çıkan belki de adam akıllı ilk yıldız olmaya aday, oynasa da izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adam sirf dijiturke mac seyrettirmemek icin tntde gibi bir kanalda verecek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Maç hangi kanalda olacak yarın? Ve GS rahat ezecek çok rahat yani öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 TNT veriyor maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Digiturk'de yok mu TNT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Farinal said: Maç hangi kanalda olacak yarın? Ve GS rahat ezecek çok rahat yani öyle böyle değil o kadr da değil.. atinada maç ya rahat olmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 0-2 yada 1-2 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gs alır ya. hatta rahat alır gibime geliyo benim de. gol yersek 3-4 atarız heralde. gol yemezsek de max2 atarız diyorum. ardından inşallak diyerek topikten uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Servetin olmaması kötü olmuş, tek farkla kazanırız diyorum ben ama üst olma ihtimali fazla bu maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Baya çekişmeli bir maç olucak gibi gözüküyor, işimiz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yenilebiliriz.ama gruptan cıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Galatasaraylıyım ama tırsıyorum fena bi şekilde, yenileceğimizi düşünüyorum. Ama grupta çıkarız yine bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abi her seferinde el panatinaykos diye okuyorum şu başlığı. sanki meksika takımı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aquila said: BU SEFER ATINADAN DENIZE DOKUCEZ! hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar