chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 merhabalar ben lod u fln yukledim ama internetten oynamak istiorum bir kac kisi olan bi yerde oynamak istiorum internetten nasıl giricem ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 orjinal cd key required[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 battle.net için orjinal cd key gerekli türk serverları veya kendi kurduğun serverlarda öyle bir mesele yok (ama tabi 1.10 a patchlemen lazım serverlara girebilmek için)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 turk serverı var mı be?[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 olması lazım 2-3 tane oynamıştım bir ara. editten geçilmiyor tabi o ayrı konu[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 beyler taamda orjinal cd key ve 1.10 pacth ı nasıl yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 1.10 pacth ini nerden yapıcam ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yada orjinal cd key i nerden bulucam ??[signature][hline][email protected] Savasma Sevis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 orjinal alcaksın oyunu yada biri satcak sanaki ben 2. yolu pek tasvip etmiyorum :) patch ise cd n orjinalse battlenete girerken kendi yapıyor[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 orjinal cdkeyi şöle bulucan: gidicen oyun satan bi yere abi diablo 2 expansionuyla birlikte olan paket diycen 40 milyonu vericen. 1.10 patchini de battle.net e girerken otomatik yapar ama bağlantım kötü diyorsan level 11/2003 cdsinde var.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 40 milyon eyerıne ben 6 milyona exp pack lı aldım orjinal degil ama calısıo ya sne ona bak :d internetten oynamak istiom ama 40k milyon koyar[signature][hline][email protected] Savasma Sevis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 nese orjinalı gecın 40 milyon koyar ya ben tek basıma oynarım da bana bi edit programı lazım bi ozelliklerine bakıcam nerden indire bilirim lod la ilgili hile programı ??[signature][hline][email protected] Savasma Sevis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 beyler bu battle net yamalarını nerden indirces v.1.07 war nerden upgrade edebilirim orj. cd war :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq Yok Calışmıyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 medic adında bi sunucu vardı.eskiden ordan oynuordum.hala var mı bilmiyorum tabi :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 eyh adam edit programı istedi ya :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 medic kapandı galba ya[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya bana edit prog u lzm :D[signature][hline][email protected] Savasma Sevis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 battle.nete edit karakterle giremiyeceğini söylersem üzülmessin di mi?:-) maalesef gerçek.. naaparsın[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrono_et Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 batte nete giremek icin deel kendım oynuom su durıd in fln skillerini denemek icin[signature][hline][email protected] Savasma Sevis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: mutos, 14 Haziran 2004 16:19 tarihinde demiş ki: medic adında bi sunucu vardı.eskiden ordan oynuordum.hala var mı bilmiyorum tabi :D kapanalı 2 sene oluyor sanırım.. Patch i çekmek çin b.net ikonuna basın oyunun ana menüsünde , gerisini kendisi halleder , Bnet europe serverına gelin , mainchannel türk kaynıyor . güzel bir ortam var[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 chrono sen diabloyu bırak bence hazır yol yakınken. Zaten kötü yola düşmeye çok eğilimin var gördüğüm kadarıyla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 abi ben bu v 1.07 yi nerden v 1.10 upgrade edicem zati orj. cd key koydu güzel güzel :) bari söylein de kastığım 22 level bosa gitmesin (tabi 45 milyonda :))[signature][hline]Msn = [email protected] Icq Yok Calışmıyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 diablo nun klasöründe blizzard ın autopatch dosyası var oradan indirebilirsin. zaten bnet e bağlanırken o dosyayı açıo.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar