kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 anti depresanlar insanda mutluluk olayını arttırır bu sırada tabi unutkan olursun, uykulu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 erkek sandım ilk başta şeyde yazıcaktım lan karıymış passiflora kullan sabah ereksiyonunu önler yazıcaktım tüh. KARI !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 agzina vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 terbiyesiz gokalp. bağyan var, konusmana dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sabah ereksiyonun niye önlüyosunuz lan. gayet güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fede sabah ereksiyonuyla mutlu bir birey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 herkes sustu bi anda özelden konuşuyolar şu anda ilk başta ciddi bi şekilde yaklaşıyolar said: selam. ben 3 sene boyunca 17 çeşit anti depresan kullandım. kafana bişey takılmışsa bana sorabilirsin. tarzında özel mesajlar yağıyo şu anda. sonra tabi direk kullanılan taktik şudur muhabbet uzarsa özelden. said: ya burdan zor oluyo msn varsa msn verde ordan konuşalım bide şu msn istedikten sonra direk ardından bi mesaj daha atılır said: ya yanlış anlama sakın msn istediğim için. sadece foruma bakamayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ehaea sırf sabah ereksiyonunu önlese iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tumden diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 I I I I V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 deneyim ettin yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ben 6 yasimdan beri depresan kullaniyorum fitfit vuruyorum haplari kafam hep guzel baska turlu olmaz cunku dunyada kimse beni anlamiyor yapayalnizim intaarlara gelicem geliyorum geliyorum geldim gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fede said: sabah ereksiyonun niye önlüyosunuz lan. gayet güzel bişeydumur oluosn sbh sbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 senko said: deneyim ettin yani? :) ettin mi gokalp? crits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Hatta bazı Fem yurtlarında şap yerine Cipram atıyorlarmış yemeklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 4 senedir kullanıyorum hala kullanmaktayım . Lustral , risperdal , desyrel ,paxera şimdilik bilgi literatürümde mevcut olanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kazim??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 aha buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 konuyu emo'ya çekmeye hiç gerek yok. öğreneceğimi öğrendim sayılır, topikte fazla şey söylememeye gayret ettim zaten geyiğe konu olmamak için. o yüzden soracağımı sordum ve geyiğin dışında kalıyorum. (geyik kapasitesi kıt falan da sanılmasın, şu anda istemediğim için sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 utandiniz, susun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 utandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Haklısınız, Ayıbettik, mööö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 8-) bu smiley daha uygun galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 soulberry said: konuyu emo'ya çekmeye hiç gerek yok. öğreneceğimi öğrendim sayılır, topikte fazla şey söylememeye gayret ettim zaten geyiğe konu olmamak için. o yüzden soracağımı sordum ve geyiğin dışında kalıyorum. (geyik kapasitesi kıt falan da sanılmasın, şu anda istemediğim için sadece)garbaja ne açıyosun o zaman leydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 leydim... monutore ekmek baniyodur simdi postlarini opuyo kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar