kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 anti depresanlar insanda mutluluk olayını arttırır bu sırada tabi unutkan olursun, uykulu olursun
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 erkek sandım ilk başta şeyde yazıcaktım lan karıymış passiflora kullan sabah ereksiyonunu önler yazıcaktım tüh. KARI !!!
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 terbiyesiz gokalp. bağyan var, konusmana dikkat et.
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sabah ereksiyonun niye önlüyosunuz lan. gayet güzel bişey
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fede sabah ereksiyonuyla mutlu bir birey.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 herkes sustu bi anda özelden konuşuyolar şu anda ilk başta ciddi bi şekilde yaklaşıyolar said: selam. ben 3 sene boyunca 17 çeşit anti depresan kullandım. kafana bişey takılmışsa bana sorabilirsin. tarzında özel mesajlar yağıyo şu anda. sonra tabi direk kullanılan taktik şudur muhabbet uzarsa özelden. said: ya burdan zor oluyo msn varsa msn verde ordan konuşalım bide şu msn istedikten sonra direk ardından bi mesaj daha atılır said: ya yanlış anlama sakın msn istediğim için. sadece foruma bakamayabilirim.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ehaea sırf sabah ereksiyonunu önlese iyi.
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ben 6 yasimdan beri depresan kullaniyorum fitfit vuruyorum haplari kafam hep guzel baska turlu olmaz cunku dunyada kimse beni anlamiyor yapayalnizim intaarlara gelicem geliyorum geliyorum geldim gg.
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fede said: sabah ereksiyonun niye önlüyosunuz lan. gayet güzel bişeydumur oluosn sbh sbh
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 senko said: deneyim ettin yani? :) ettin mi gokalp? crits.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Hatta bazı Fem yurtlarında şap yerine Cipram atıyorlarmış yemeklere.
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 4 senedir kullanıyorum hala kullanmaktayım . Lustral , risperdal , desyrel ,paxera şimdilik bilgi literatürümde mevcut olanlardır.
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 konuyu emo'ya çekmeye hiç gerek yok. öğreneceğimi öğrendim sayılır, topikte fazla şey söylememeye gayret ettim zaten geyiğe konu olmamak için. o yüzden soracağımı sordum ve geyiğin dışında kalıyorum. (geyik kapasitesi kıt falan da sanılmasın, şu anda istemediğim için sadece)
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 soulberry said: konuyu emo'ya çekmeye hiç gerek yok. öğreneceğimi öğrendim sayılır, topikte fazla şey söylememeye gayret ettim zaten geyiğe konu olmamak için. o yüzden soracağımı sordum ve geyiğin dışında kalıyorum. (geyik kapasitesi kıt falan da sanılmasın, şu anda istemediğim için sadece)garbaja ne açıyosun o zaman leydim
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 leydim... monutore ekmek baniyodur simdi postlarini opuyo kesin
Öne çıkan mesajlar