mambil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 arkadaşlar slim ps2 mi satıyorum içinde............. 1adet çipli slim kasa yaklaşık 130-140 adet oyun (ps2 nin oynanabilecek en güzel oyunları ve emulatör oyunları-yaklasık 3000-4000 adet emulator oyunu) 96 lık cd çantası 2 adet 8 mb memory card 1 adet kontorland kablosuz wireless joystick 4 adet kablolu joystick ps2 program cdsi film izleme ve hile programları dahil tv bağlantı kabloları hepsi sadece 300 lira.. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun mail: [email protected] tel: 0554 609 1985 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 baya zor satarsın o fiyata kolay gelsin. bence biraz indir oyun çok diceksinde, bulmak kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bide o hile programları + çipli mipli, buralarda yassak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mod chip takmak yasak değil herhangi bir konsola sadece onunla korsan oyun oynamamanız gerekiyor. Yasalar böyle diyor, hile programları da zaten official gibi birşeydi, memory stick + code cd'leriyle falan satılıyorlardı bir sürü sitede. Tabii korsan cd'leri satmak yasak kesinlikle forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mambil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 |Joker| said: Bide o hile programları + çipli mipli, buralarda yassak sanırım. walla çipi ben yok desem çipsiz satsam dışarıda mecbur taktıracak 140-150 liraya kimse gidip de bir oyuna en az 40-50 lira wermez 2-3 liraya kopya oyun warken bu sadece türkiye için değil tüm dünya için geçerli ama sitede yasak mı değil mi bilmiyorum Skyfire said: baya zor satarsın o fiyata kolay gelsin. bence biraz indir oyun çok diceksinde, bulmak kolay zaten walla oyunu bulursun ama sana daha fazlaya mal olur sana gidip dışarıdan alsan en az 200 liraya sadece oyunlar mal olur yok kendin bulup kopyalasan o da en az 100-120 liraya mal olur bende biliyorum neyin ne olduğunu :) deadwoll said: Mod chip takmak yasak değil herhangi bir konsola sadece onunla korsan oyun oynamamanız gerekiyor. Yasalar böyle diyor, hile programları da zaten official gibi birşeydi, memory stick + code cd'leriyle falan satılıyorlardı bir sürü sitede. Tabii korsan cd'leri satmak yasak kesinlikle forumda. walla yasalar ne diyor ne demiyor bilmiyorum da tüm dünya ve türkiyede ps2 ve ps3 lere çip takılıyor ve bununla korsan oyun oynanıyor bizim ekonomik durumumuz belli malum kimse 3 liraya oyun oynamak warken gidip aynı oyunu 40-50 lira verip de oynamaz ben de siz de ps2 si olan hiç kimsede hile programına gelince benim asıl vurgulamak istediğim ps2 de film izlemeydi aslında :)) ben harici hdd takıp izliodum ve ps2 yi alacak olan arkadaşın da bunu bilmesini istedim yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum sizin olumlu ve olumsuz eleştirilerinize göre yanlışım warsa düzeltmeye doğrularım warsa da aynı şekilde dewam etmeye çalışacağım sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ps3 e çip ? bir yerde yanlışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 alsam mı lan geberene kadar oynarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mambil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Helcaraxe said: ps3 e çip ? bir yerde yanlışın var. walla ben öle duydum :) ben taktırmadım yani bi arkadaşımdan duydum ama kimdi hatırlamıyorum :))çip işi kesin deil de korsan oyun için program mı ne yüklüyolarmış :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mambil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 "peder zickler" said: alsam mı lan geberene kadar oynarım artık walla ben oynadım da geberemedim daha :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar