Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kirmizi olanlar Asmadians Mavi olanlar ElyosAsmodae Bolgesi Morheim Haritasi Beluslan Haritasi Elysea Bolgesi Eltnen Haritasi Interdiktah Haritasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Super olmus tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JinX Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Guru emeğine sağlık güzel çalışma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 eline sağlık güzel olmuş guru bu harfler neyi ifade ediyor ? mavi elyos, kırmızı asmo haritada lejant eksik olmuş gibi... teşekkürler paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 rift noktasi falan nedir? oyunda instance var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Rift noktalari elysea ve asmodae zonelari arasinda acilan wormholelar bunlari kullanarak asmadae den elysea ya gecebilir yada ordan asmodae ye gelinebilir, riftler duzenli olarak acilip kapaniiyor ve bu acilis/kapanis mesajlarida eger rift in oldugu zone da iseniz sizede geliyor, tek yapmaniz gereken rift i bulmak. Oyunda intance var ve su an icin ilk instance lvl 25 de Nochana Training Camp ayrica oyunda 21 tane instance bulunmakta, instance listesinede buradan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 anladim peki level kacta pvpye baslayabiliriz ben su an 23 um benim oldugum mekana bir kac kere elyoslar geldi hepsi ?? olarak gozukuyordu. simdi ben bi rifte girsem 20-25 lvl rakip bulabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hmm bucsa gate aciyorum saldirin gibi bisey o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 25 te direk doyacaksın pvp ye muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pvp lvl 18 de morheim questini acildiginda morheim e gecerek basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Öyle başlamıyor, öyle sadece gank yiyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pvpden kazanılan bişi var mı ? honor gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Var evet, sanırım lvl 30 da item alınıyor o puanla ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Abyss pointlerle Sanctumda özel itemler alabilirsin bazı itemler hem belirli bir abyss point ister hem de kinah (altın).. Abyss'in lootları diğer itemlerden daha kaliteli oluyor genelde; pahalı ve hemen hemen en iyi itemler denilebilir. Ayrıca rank sistemi ve Abyss te kazanılan title lar da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Guru said: Rift noktalari elysea ve asmodae zonelari arasinda acilan wormholelar bunlari kullanarak asmadae den elysea ya gecebilir yada ordan asmodae ye gelinebilir, riftler duzenli olarak acilip kapaniiyor ve bu acilis/kapanis mesajlarida eger rift in oldugu zone da iseniz sizede geliyor, tek yapmaniz gereken rift i bulmak. Oyunda intance var ve su an icin ilk instance lvl 25 de Nochana Training Camp ayrica oyunda 21 tane instance bulunmakta, instance listesinede buradan bakabilirsiniz. loot table gibi bisey goren oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aiondatabase.com yada aionarmory.com dan moblarin loot table ini gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya bu riftler icin bi addon olsa cok super olur kac gundur delircem pre abyss questimi yapamıyorum bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 pre abyss questinin yerini tekrar aldigin npc ye giderek degistirebilirsin. bir sekilde hata ile ya da dedigin sebepten degistirmek istersen git tekrar baskentine degistir questin yerini. bizde de ayni sorun olmustu. hangi irk oldugunu bilmiyorum ama ornegin asmodian da pvp alanda yapiyorsun elyssa mi ne bizde, ya da morheim veya bir baska yeri seciyorsun. morheim secmistik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 asmodian ım ben de, gittim eltnen fortressteki questi sectim ne geregi varsa. kac gundur grind fln yapasım da yok 27 oldum abyss istiorm ama giremiyorum bi turlu =) abandon etme secenegi de cıkmıyor questte ama gidip konusmayı denicem bugun bi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar