Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Biraz sağa sola bakındım da konu açılmamış sanırım. Ekimde de böyle hoş bir festival var İstanbul'da. Pek detaya girmeyecem, ama bir girizgah olsun festivalle ilgili. Kim hangi konserlere gider, kimi tavsiye eder bir görelim. Büyük bir aksilik olmazsa Richard Bona'yı kaçırmam. Joe Lovano da kaçmazlardan biri. Fahir Atakoğlu da yine enfes triosuyla çıkacak. Hepsini inceleyemedim programın, gerisiyle ilgili bir iki link koyayım: Program Biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Richard bonayi sakin kacirmayin.Harika valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 izmire gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Richard Bona Imer Demirer Quartet Fahir Atakoğlu Trio Ketil Bjornstad Ilhan Erşahin: Istanbul Sessions Gözüme ilk çarpanlar. Cİdden güzel festival toparlamışlar bu sene takdir ettim. Yıllardır ortada olmayan evo trio da varmıs vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Yalnız Richard Bona ile Ilhan Erşahin: Istanbul Sessions aynı güne ve aynı saatlere denk geliyor sanırım. Belki Richard Bona'dan çıkıp koşa koşa İlhan Erşahin'e gidilebilir de, gene de kötü olmuş bu çakışma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Gimli said: Richard Bona Imer Demirer Quartet Fahir Atakoğlu Trio Ketil Bjornstad Ilhan Erşahin: Istanbul Sessions Gözüme ilk çarpanlar. Cİdden güzel festival toparlamışlar bu sene takdir ettim. Yıllardır ortada olmayan evo trio da varmıs vay anasını Saka maka busene cidden guzel festivallar oldu turkiyede cok iyi isimler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 aaa richard amca geliyo :p bari buna gideyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 O değil de, Bona ne adam. Tek konsere gidebildiğime üzülüyorum, ama bunu kaçırmadığım için fazlasıyla mutluyum. Böyle mi sempatik olunur arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Richard Bona ve Ilhan Erşahin:Istanbul Sessions konserleri çok güzeldi bu seneki festivalde, diğer konserlere gidecek vaktim olmadı ama umarım böyle güzel devam eder akbank caz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar